Sistem operasi: Android
Babagan: Jaringan sosial
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: 9GAG
Wikipedia: 9GAG

Gambaran

9GAG – alat trep kanggo ndeleng isi saka layanan hiburan populer 9GAG. Piranti lunak ngijini sampeyan ndeleng gambar sing menarik, animasi GiF, demotivator, video lucu, lan liya-liyane. 9GAG mbisakake kanggo nuduhake konten sing menarik karo kanca liwat Facebook, Twitter, utawa email. Piranti lunak uga ngidini sampeyan ngevaluasi lan ninggalake komentar menyang publikasi. 9GAG nduweni antarmuka sing intuisi lan gampang dianggo.

Fitur utama:

  • Gampang ndeleng konten hiburan
  • Kemampuan kanggo nganilai lan ninggalake komentar menyang publikasi
  • Kemampuan kanggo nuduhake isi karo kanca Facebook, Twitter utawa email
9GAG

9GAG

Versi:
6.21.01
Basa:
English

Ngundhuh 9GAG

Tunyuk tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.

Komentar ing 9GAG

9GAG software sing gegandhengan

Piranti lunak populer
Tanggepan: