Advanced Download Manager Advanced Download Manager

Ngundhuh Ngundhuh Advanced Download Manager

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.

Ngundhuh Instal liwat Google Play





Operasi sistem: Android
Lisènsi: Gratis
Review rating:

Gambaran:

Linuwih Download Manager – lunak kanggo ngundhuh file saka macem-macem ukuran lan saka internet. Linuwih Download Manager ngijini sampeyan kanggo nyegat pranala saka browser utawa clipboard lan nindakake file download multithreaded. Piranti lunak ndhukung download podo saka sawetara file lan mbisakake waras proses download ing cilik saka Gagal utawa mundhut sambungan karo internet. Linuwih Download Manager ngandani pengguna bab completion saka kaca download nggunakake sinyal swara utawa geter saka piranti. Linuwih Download Manager ngandhut dibangun ing panjadwal kanggo ngatur download otomatis ing wektu trep kanggo pangguna.

Fitur utama ing:

  • Interception pranala
  • Downloads Multithreaded
  • Kontrol downloads
  • Recovery saka proses download
  • Gambar ngurutake

Komentar tumrap Advanced Download Manager:


Advanced Download Manager Lunak related:


Downloaders  

Download manager Fungsi karo browser dibangun ing. Piranti lunak ngandhut fungsi kanggo ngaso lan nerusake download file.

Ngundhuh
Gratis
English

Downloaders  

Alat kanggo ngundhuh lan nuduhake file ing jaringan BitTorrent. Lunak nyedhiyakake search cepet file lan ngandhut olahpesen dibangun ing.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Torrent  

Gampang kanggo sinau torrent klien karo pesawat pribadi migunani kanggo ngatur downloads file kanggo kabutuhan pangguna.

Ngundhuh
Gratis
English

Downloaders  

Alat kanggo nelusuri lan ngundhuh file saka internet. Software ngijini sampeyan kanggo nindakake search berkas trep ing akèh torrent populer.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Pendidikan  

Aplikasi karo pesawat saka pagelaran menarik saka wong-wong paling penting ing wilayah kasebut. Ing software ana akeh cathetan karo jarwan menyang basa beda lan iringan subtitles.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Foto  

Aplikasi banget kanggo nggawe selfie, kang gained popularitas antarane kedhaftar gedhe thanks kanggo sawetara fitur mboten umum lan ease saka nggunakake.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Français, Español...

Pamuter media  

Pamuter kuat kang ndhukung format audio populer. Piranti lunak ngandhut ekualiser multiband kanggo ngatur kwalitas swara file audio.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Nonton E-book  

Piranti lunak kanggo ndeleng lan ngundhuh eBooks saka toko buku paling gedhé. Aplikasi ngandhut pangaturan sing beda kanggo mesthekake maca paling nyaman.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Web browser  

Browser cepet kanggo browsing web trep. Piranti lunak nduwe pesawat fitur migunani kanggo nyaman Tetep online.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Français...

Liyane  

Piranti lunak kanggo pesenan taxi cepet ing negara ing donya. Aplikasi kanthi otomatis nyebut mendhoan paling cedhak lan nampilake gerakan ing peta.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Liyane  

Layanan free saka macem-macem aplikasi lan game kang penerbitan alternatif kanggo Google Play. Piranti lunak kalebu macem-macem kategori lan gambaran sing dhetil ngenani produk.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Français...

Jaringan sosial   Foto  

Piranti lunak kanggo tetep siji saka jaringan sosial sing paling kerep dibukak ing donya. Aplikasi ngandhut kathah efek Graphic lan saringan kanggo karya efektif karo foto.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Français...

Tèks editors  

Notebook elektronik kanggo nggawe cathetan lan pangeling kapisah karo pilihan kanggo Ngurutake mau dening werna lan macem-macem kategori.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Kantor  

Gampang kanggo nggunakake piranti lunak kanggo bisa karo presentations. Piranti lunak ndhukung nomer akeh pribadi kanggo desain kualitas presentations.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Optimization sistem  

Piranti lunak kanggo diwenehi ROOT-hak kanggo piranti paling saka manufaktur beda. Uga lunak ngijini nggunakake script khusus sing dirancang kanggo pangguna linuwih.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Italiano...

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: