APUS Launcher APUS Launcher

Ngundhuh Ngundhuh APUS Launcher

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.

Ngundhuh Instal liwat Google Play





Operasi sistem: Android
Lisènsi: Gratis
Review rating:

Gambaran:

Apus Launcher – cara sing gampang lan cepet kanggo ngoptimalake desktop. Apus Launcher modifies desktop, menehi karya cepet lan Gamelan maksimum piranti. Piranti lunak kalebu pribadi kanggo ngoptimalake, ngresiki RAM, nggawe folder pinter lan klebu Rekomendasi layanan maya. Apus Launcher duwe aplikasi sing ngijini sampeyan kanggo ngluwihi urip baterei. Lunak uga ngandhut pesawat saka aplikasi sing dhewe kanggo nggunakake saben dinten trep piranti.

Fitur utama ing:

  • Optimization saka desktop
  • Reresik saka sistem
  • Nggawe folder pinter
  • Rekomendasi Cloud Service

Komentar tumrap APUS Launcher:


APUS Launcher Lunak related:


Desktop  

Piranti lunak karo pesawat gedhe wallpapers saka aliran lan macem-macem ukuran. Piranti lunak ndhukung search wallpaper rating pangguna liyane lan ngabari gambar anyar.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Desktop  

Piranti lunak kanggo disain interface piranti nggunakake tampilan beda. Lunak nduweni kolom kanggo ngatur lancar animasi, Optimization saka widget lan ukuran kothak layar.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Optimization sistem  

Populer Manager Manajemen file lan Optimization sistem. Piranti lunak mbisakake kanggo njelasno status piranti lan ngresiki munggah sistem kanggo karya luwih produktif.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Français...

Desktop   Optimization sistem  

Piranti lunak prasaja lan multifunctional kanggo ngganti antarmuka lan nguatake piranti Android miturut pilihan pribadi.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français, Español...

Optimization sistem  

Gampang kanggo nggunakake aplikasi kanggo ngresiki lan ngoptimalake sistem piranti. Piranti lunak ndhukung nomer pribadi kanggo ngawasi status sistem lan mbenerake kesalahan.

Ngundhuh
Gratis, ora mbayar
English, Українська, Français, Español...

Optimization sistem  

Software economize lan nyegah konsumsi energi gedhe banget sing mbisakake kanggo njaga baterei ing piranti ing kondisi karya kanggo dangu.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Antiviruses   Optimization sistem  

piranti lunak kanggo nglindhungi piranti marang virus lan modul angkoro, ngresiki sistem, ngatur aplikasi lan nyimpen energi baterei.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Optimization sistem  

Kajaba gedhe kanggo nyedhiyani operasi piranti trep, aman lan cepet. Piranti lunak kalebu akeh pribadi kanggo entuk kinerja sing paling mungkin.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français, Español...

Optimization sistem  

A pesawat pribadi kuat kanggo ngoptimalake lan nambah kinerja sistem. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo mbusak file sauntara, ngresiki cache lan mbusak aplikasi.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Optimization sistem  

Piranti lunak kanggo diwenehi ROOT-hak kanggo piranti paling saka manufaktur beda. Uga lunak ngijini nggunakake script khusus sing dirancang kanggo pangguna linuwih.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Italiano...

Chat   Komunikasi swara  

Lunak populer kanggo ijolan pesen teks lan nggawe telpon swara utawa video. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo nransfer file lan kalebu pesawat gedhe smiley.

Ngundhuh
Gratis
English

Jaringan sosial   Foto  

piranti lunak kanggo ngunggah gambar beda lan GIF-animasi kanggo layanan populer. Software mbisakake kanggo sijine senengane lan komentar kiriman.

Ngundhuh
Gratis
English

File komprèsi  

Piranti lunak kanggo ndeleng, nggawe lan unpack arsip jinis beda. Uga lunak dianggo karo aplikasi pihak katelu kanggo mbukak macem-macem file lan dokumen.

Ngundhuh
Gratis, ora mbayar
English, 日本語

Downloaders  

Download manager Fungsi karo browser dibangun ing. Piranti lunak ngandhut fungsi kanggo ngaso lan nerusake download file.

Ngundhuh
Gratis
English

Maps  

piranti lunak kanggo ndeleng peta lan satelit saka kutha. Piranti lunak iku bisa kanggo map rute optimal lan nampilake alangan ing dalan kasebut.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Русский, Türkçe

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: