Avast Avast

Ngundhuh Ngundhuh Avast

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.

Ngundhuh Instal liwat Google Play





Operasi sistem: Android, Windows
Lisènsi: Gratis, ora mbayar
Review rating:

Gambaran:

Avast Mobile Security – lunak kanggo pangayoman Komplek saka sistem saka macem-macem virus lan Malware. Avast Mobile Security kir aplikasi sing wis diinstal lan isi memori piranti kanggo macem-macem ancaman karo aman sing sakteruse. Antivirus ndeteksi nglanggar rahasia informasi lan mbisakake kanggo mblokir akses menyang sistem data. Avast Mobile Security ngandhut modul kanggo matesi akses aplikasi internet sing nyedhiyani pangayoman saka piranti saka ancaman jaringan. Ing cilik saka nyolong saka telpon seluler, software mbisakake kanggo trek lan mblokir akses menyang piranti. Avast Mobile Security uga ngijini sampeyan kanggo ngawasi volume lalu lintas lan ngatur aplikasi saka sistem.

Fitur utama ing:

  • Pangayoman saka sistem saka virus lan Malware
  • Setelan mode scan
  • Kemampuan kanggo mblokir telpon mlebu lan SMS
  • Pamblokiran akses menyang sistem data
  • Saged saka aplikasi sing diinstal

Komentar tumrap Avast:


Avast Lunak related:


Antiviruses  

Ing antivirus lengkap kanggo nglindhungi piranti marang virus saka macem-macem jinis. Piranti lunak nggunakake kalkulus modern kanggo ndeteksi lan mbusak ancaman.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Antiviruses  

Piranti lunak anti-virus kuat kanggo nglindhungi piranti marang virus saka macem-macem jinis. Piranti lunak ngandhut akèh fungsi lan modul beda kanggo nambah operasi piranti.

Ngundhuh
Gratis, ora mbayar
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Antiviruses  

Piranti lunak antivirus misuwur kanggo mesthekake pangayoman saka piranti marang werna-werna ancaman. Lunak nglindhungi sistem marang isi jaringan mbebayani lan virus jinis beda.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Українська, Français, Español...

Antiviruses  

Ing antivirus free kanggo nglindhungi sistem piranti marang virus lan ancaman liyane. Uga yen prelu ndhukung kunci piranti remot lan telpon mlebu utawa SMS.

Ngundhuh
Gratis, ora mbayar
English, Español, Deutsch, 中文...

Antiviruses   Optimization sistem  

piranti lunak kanggo nglindhungi piranti marang virus lan modul angkoro, ngresiki sistem, ngatur aplikasi lan nyimpen energi baterei.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Youtube  

Alat kanggo nonton video ing layanan YouTube populer. Piranti lunak mbisakake kanggo ndeleng video ing kualitas tinggi karo dhukungan saka subtitles.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

File  

Ing pangatur file kalebu akeh pribadi kanggo manajemen data efisiensin saka piranti. Piranti lunak ndhukung kabeh operasi file utama karo data sistemik lan didhelikaké.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Kantor  

Piranti lunak kanggo bisa karo spreadsheets saka Microsoft. Piranti lunak wis sawetara saka sudhut pribadi lan fitur kanggo ngowahi dokumen kang kebak kompatibel karo piranti liyane.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Maps   Jaringan sosial  

Piranti lunak pandhu arah kang makaryakke ing asas saka jaringan sosial kanggo ngawasi macem-macem acara dalan ing wektu nyata.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Français...

E-mail  

Piranti lunak kanggo ngatur kothak layang saka layanan Yahoo. Aplikasi intuitively distributes pesen mlebu menyang macem-macem kategori kanggo offline luwih trep.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français, Español...

Liyane  

Aplikasi gegandhengan kanggo ndeleng donya informasi Wikipedia gedhé. Piranti lunak mbisakake kanggo maca artikel ing basa beda lan nuduhake informasi ditemokaké liwat aplikasi liyane.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Pamuter media  

Pamuter kuat kang ndhukung format audio populer. Piranti lunak ngandhut ekualiser multiband kanggo ngatur kwalitas swara file audio.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Chat  

Manager lengkap ijolan pesen teks antarane kedhaftar. Piranti lunak mbisakake kanggo rembugan nganggo chats klompok lan ndeleng macem-macem isi media.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Liyane  

Piranti lunak kanggo pesenan taxi cepet ing negara ing donya. Aplikasi kanthi otomatis nyebut mendhoan paling cedhak lan nampilake gerakan ing peta.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Web browser  

browser cepet kanggo browsing web gampang. Software accelerates mbukak kaca sak sambungan alon kanggo internet lan nyimpen bandwidth.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: