Avira AntiVir Avira AntiVir

Ngundhuh Ngundhuh Avira AntiVir

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.

Ngundhuh Instal liwat Google Play





Operasi sistem: Android, Windows
Lisènsi: Gratis, ora mbayar
Review rating:

Gambaran:

Avira – lunak kanggo nyedhiyani operasi aman saka piranti sistem. Avira ndeteksi lan pamblokiran lunak mbebayani kanthi nggunakake otomatis mindai aplikasi sajrone instalasi utawa nganyarke kanggo versi anyar. Lunak nyedhiyakake pangayoman saka email lan data pribadhi ing memori piranti marang hacking utawa nyolong. Avira mbisakake kanggo netepake lokasi piranti ilang lan nduweni kemampuan kanggo mbatalake mblokir utawa mbusak data yen perlu. Avira uga njamin pangayoman marang telpon bayangan lan SMS mbebayani.

Fitur utama ing:

  • Pangayoman marang macem-macem ancaman
  • Ndeteksi lan mbusak malware
  • Data pangayoman saka nyolong
  • Remote pemblokiran saka piranti ilang
  • Watesan telpon mlebu lan SMS

Komentar tumrap Avira AntiVir:


Avira AntiVir Lunak related:


Antiviruses  

Ing antivirus lengkap kanggo nglindhungi piranti marang virus saka macem-macem jinis. Piranti lunak nggunakake kalkulus modern kanggo ndeteksi lan mbusak ancaman.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Antiviruses  

Ing antivirus lengkap kanggo nglindhungi sistem marang virus lan Malware. Uga ndhukung macem-macem mode operasi kanggo ngenali masalah sistem lan nyedhiyani pangayoman marang ancaman jaringan.

Ngundhuh
Gratis, ora mbayar
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Antiviruses  

Piranti lunak antivirus misuwur kanggo mesthekake pangayoman saka piranti marang werna-werna ancaman. Lunak nglindhungi sistem marang isi jaringan mbebayani lan virus jinis beda.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Українська, Français, Español...

Antiviruses  

Piranti lunak anti-virus kuat kanggo nglindhungi piranti marang virus saka macem-macem jinis. Piranti lunak ngandhut akèh fungsi lan modul beda kanggo nambah operasi piranti.

Ngundhuh
Gratis, ora mbayar
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Antiviruses   Optimization sistem  

piranti lunak kanggo nglindhungi piranti marang virus lan modul angkoro, ngresiki sistem, ngatur aplikasi lan nyimpen energi baterei.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Kantor  

piranti lunak kanggo nggawe lan ngedit dokumen teks, spreadsheets, presentations lan ndeleng file PDF.

Ngundhuh
Gratis
English

nglumpukake  

piranti lunak kanggo nggawe lan ndeleng kanggo-do dhaptar, bebarengan karo acara-acara. Software ngijini sampeyan kanggo èfèktif jangka jadwal saka affaires karo gati kanggo Employment dhewe.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Desktop  

Piranti lunak kanggo disain interface piranti nggunakake tampilan beda. Lunak nduweni kolom kanggo ngatur lancar animasi, Optimization saka widget lan ukuran kothak layar.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Enkripsi  

Pangayoman efektif saka data piranti marang nggunakake wong ora sah. Pamblokiran lunak wiwitan saka aplikasi lan layanan sing dipilih.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Torrent   Streaming video  

piranti lunak kanggo download utawa kanggo ndeleng film lan seri génré online. Piranti lunak wis sawetara saka sudhut pribadi kanggo gampang panggunaan saka layanan.

Ngundhuh
Gratis
English, Español, Português, Italiano...

Jaringan sosial  

Kacepetan dhuwur lan alternatif multifunctional kanggo klien gegandhengan jaringan sosial VK. Piranti lunak ngandhut sawetara saka sudhut kolom kanggo njamin nyaman Tetep ing jaringan.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Deutsch, Русский...

Web browser  

Salah siji saka pemimpin donya iku browser paling karo dhukungan saka teknologi modern. Piranti lunak menehi nyaman Tetep ing internet lan ndhukung sambungan saka tambahan beda.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Optimization sistem  

Populer Manager Manajemen file lan Optimization sistem. Piranti lunak mbisakake kanggo njelasno status piranti lan ngresiki munggah sistem kanggo karya luwih produktif.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Français...

Jaringan sosial  

Piranti lunak kanggo rembugan lan ngatur jaringan sosial saka perusahaan populer. Piranti lunak nyempurnakake kabeh layanan Google lan sampeyan bisa ngleksanakake sinkronisasi sing karo akun pengguna.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Remote akses   Telpon  

Piranti lunak kanggo remot kontrol komputer kanthi smartphone. software bisa kanthi simulasi fungsi saka mouse lan keyboard.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: