FIFA 15 Ultimate Team FIFA 15 Ultimate Team

Ngundhuh Ngundhuh FIFA 15 Ultimate Team

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.

Ngundhuh Instal liwat Google Play





Operasi sistem: Android
Lisènsi: Gratis
Review rating:

Gambaran:

FIFA 15 Ultimate tim – simulasi bal-balan misuwur Electronic Arts. Ing game ana pesawat gedhe saka pemain, tim beda-beda, stadion legendaris lan liga bal-balan. FIFA 15 tim Ultimate ngijini sampeyan kanggo nggawe tim dhewe lan kanggo nganakake panambahan pemain bal-balan bakat kanggo regu sawijining itungan game. Game mbisakake nggunakake dribbling, kanggo tumindak panggantos saka pemain lan rencana gaya utawa cara saka cocog. Ing FIFA 15 tim Ultimate ana grafis kualitas dhuwur kang reproduces gerakan alam lan nyata saka karakter. Manajemen FIFA 15 tim Ultimate wis digawa metu dening liya saka tombol tutul dumunung ing sudhut piranti layar lan gamepads.

Fitur utama ing:

  • Pilihan saka pemain, tim lan liga bal-balan
  • Nggawe tim dhewe
  • Plans caranipun cocog
  • Grafis nyata
  • Beda mode Manajemen

Komentar tumrap FIFA 15 Ultimate Team:


FIFA 15 Ultimate Team Lunak related:


Game  

Ing arcade game karo urutane critane game menarik kanggo kompetisi online karo pemain liyane. Ing game ana trik Tactical beda lan bonus khusus kanggo bhinéka saka urutane critane game.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Game  

Ing game strategi kanggo berkembang desa dhewe lan nggedhekake wilayah nggunakake cara Jupuk. Game nggunakake grafis 3D becik lan cara pembangunan.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Game  

Aplikasi trep saka perusahaan tutup kanggo trek сloseouts game. Software ngijini sampeyan kanggo nglacak apa game kanca sing muter lan geguneman karo wong-wong mau ing chatting kamar.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Game  

Game Papan online kang adhedhasar basis siji gelut siji antarane loro mungsuh. Game nawakake akèh gerakane strategis lan plans kanggo entuk asil sing paling apik.

Ngundhuh
Gratis
English, 中文, 文言, 한국어

Emulators  

Emulator lengkap game console Sony PlayStation saged muter populer game ing piranti Android.

Ngundhuh
Gratis
Basa Jawa

Game  

Aplikasi resmi nyimpen digital saka layanan populer Ubisoft. Ing software ana macem-macem gedhe game kang diakses kanggo ngundhuh.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Game  

Populer strategi kanggo construction lan pembangunan kutha. Kesempatan sudhut ing construction, ekonomi lan daya eksekutif sing dibukak kanggo pamuter.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Game   Remote akses  

Piranti lunak kanggo remot kontrol fungsi jaringan saka console game. Piranti lunak mbisakake komunikasi karo kedhaftar layanan lan tindakake kabar saka donya game.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Game  

Teka-teki game kanggo pangembangan saka logika lan pamikiran saka pamuter. Game wis urutane critane game biasa sajrone pamuter wis mboko sithik entuk ngrekam nilai dhuwur.

Ngundhuh
Gratis
English, Español, 中文, Português...

Game  

Game populer kanggo manajemen peternakan lan pembangunan tetanèn. Software ngijini sampeyan kanggo tetanduran crops beda, mbangun omah lan duwe pets.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Français...

Kantor  

Piranti lunak resmi bisa karo Word, Excel lan PowerPoint dokumen saka Microsoft. Aplikasi ngandhut sawijining sèt komplit saka pribadi diowahi dokumen saka macem-macem jinis.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Kantor  

piranti lunak kanggo bisa karo file Microsoft Office lan ndeleng file PDF. Piranti lunak wis fungsi gedhe lan sawetara Cithakan.

Ngundhuh
Gratis
English

Game  

Strategi arcade ing gaya Tower Defense. Ing game ana macem-macem gedhe menara lan monster karo gambaran rinci mbangun pangayoman paling efisien.

Ngundhuh
Gratis
English, Deutsch, 中文, Русский...

E-mail  

Aplikasi bisa karo email saka layanan Google. Piranti lunak kontrol mail karo akeh akun konfigurasi pribadi.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Ekstensi  

Piranti lunak kanggo pemberdayaan piranti. Piranti lunak mbisakake kanggo nggawé utawa mbukak aplikasi dikembangaké ing basa Pemrograman beda.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: