Sistem operasi: Android
Babagan: Game
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: Hay Day
Wikipedia: Hay Day

Gambaran

Hay Day – game populer kanggo ngatur farm lan berkembang tetanèn ing. Hay Day ngijini sampeyan kanggo tetanduran cereals beda, klumpukne harvest, mbangun omah lan ngurus saka pets. Ing game ana dhuwit recehan lan nilai pengalaman kang pamuter entuk kanggo pangembangan farm lan nggunakake mau kanggo nambah tingkat utawa kanggo perdagangan karo pemain liyane. Hay Day uga ndhukung komunikasi ing chatting, sing ngidini pemain kanggo ngrembug macem-macem masalah kanggo nambah urutane critane game. Pamuter nduweni kemampuan kanggo ngatur kabar lan nuduhake prestasi karo kanca-kanca saka Facebook.

Fitur utama:

  • Manajemen sistem Gampang
  • Kemungkinan Wide pembangunan
  • Trade karo pemain liyane
  • Komunikasi in chatting

Gambar:

Hay Day
Hay Day
Hay Day
Hay Day
Hay Day
Hay Day
Hay Day
Hay Day
Hay Day
Hay Day

Hay Day

Versi:
1.31
Basa:
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Français...

Ngundhuh Hay Day

Tunyuk tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.

Komentar ing Hay Day

Hay Day software sing gegandhengan

Piranti lunak populer
Tanggepan: