Sistem operasi: Android
Babagan: Game
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: Megapolis

Gambaran

Megapolis – game strategi kanggo pangembangan saka kutha cilik kanggo Megalopolis amba. Ing goal utama pamuter pembangunan infrastruktur lan nambah populasi kutha. Ing Megapolis ana bangunan Tipe beda lan tujuan kang kasedhiya kanggo pambangunan ing tanah lan banyu. Minangka game progresses pamuter ateges kontrak, nglumpukake bathi, ngirim sumber daya lan performs tugas liyane diwenehi Anugrah lan nambah status kutha. Megapolis ngijini sampeyan kanggo mboko sithik nggedhekake wilayah kutha lan rampung bangunan warna struktur sing dumunung sajabaning kutha. Megapolis uga ngijini kanggo ngakses lan bantuan kanggo pemain liyane kanggo nambah kutha-kuthané.

Fitur utama:

  • 3D Graphics lan nurut kwalitase rincian saka obyek
  • Kemungkinan Wide ing lingkungan beda perkembangan kutha
  • Akeh bangunan sing ana ing macem-macem tujuan
  • A nomer ageng tugas
  • Pembangunan peserta saka kutha karo pemain liyane
Megapolis

Megapolis

Versi:
3.30
Basa:
English, Français, Español, Deutsch...

Ngundhuh Megapolis

Tunyuk tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.

Komentar ing Megapolis

Megapolis software sing gegandhengan

Piranti lunak populer
Tanggepan: