Sistem operasi: Android
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: Microsoft PowerPoint

Gambaran

Microsoft PowerPoint – aplikasi populer kanggo nggawe lan ngedit presentations. Salah siji fitur saka piranti lunak punika kemampuan kanggo ngowahi lan Format file isi kang disimpen kanggo piranti wae. Microsoft PowerPoint ndhukung karya gambar, tabel, denah, video terpadu, animasi lan sapiturute Software ngijini sampeyan kanggo ijolan asil karya ngirim presentations utawa Hyperlinks dening email. Uga Microsoft PowerPoint mbisakake kanggo nerusake karya ing presentation saka panggonan pungkasan disconnection, preduli saka piranti digunakke. Microsoft PowerPoint wis antarmuka lan pandhu arah habitual unsur intuitively prasaja sing optimized kanggo kontrol tutul.

Fitur utama:

  • Nggawe lan ngowahi presentations
  • Gedhe pesawat pribadi lan fitur
  • Kompatibel karo piranti wae

Gambar:

Microsoft PowerPoint
Microsoft PowerPoint
Microsoft PowerPoint
Microsoft PowerPoint
Microsoft PowerPoint
Microsoft PowerPoint
Microsoft PowerPoint
Microsoft PowerPoint
Microsoft PowerPoint
Microsoft PowerPoint

Microsoft PowerPoint

Versi:
16.0.12624.20224
Basa:
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Ngundhuh Microsoft PowerPoint

Tunyuk tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.

Komentar ing Microsoft PowerPoint

Microsoft PowerPoint software sing gegandhengan

Piranti lunak populer
Tanggepan: