Sistem operasi: Android
Babagan: Jaringan sosial
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: Pinterest
Wikipedia: Pinterest

Gambaran

Pinterest – lunak kanggo ijol-ijolan lan nyeleh gambar beda-beda ing jaringan sosial. Software ngijini sampeyan kanggo nggawe album lan nambah kanggo wong gambar dhewe utawa gambar sing dikirim dening panganggo liya. Pinterest ngandhut search engine gampang sing mbisakake kanggo golek album populer sing dipérang dadi macem-macem kategori. Piranti lunak mbisakake kanggo langganan ing panganggo liya, netepke kanggo gambar lan nambah komentar menyang wong-wong mau. Pinterest uga ngijini sampeyan kanggo nuduhake gambar liwat aplikasi liyane sing diinstal ing piranti user.

Fitur utama:

  • Exchange lan panggonan seko saka gambar
  • Search engine trep
  • Kemampuan kanggo nuduhake gambar liwat aplikasi liyane

Gambar:

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Pinterest

Versi:
8.12
Basa:
English, Français, Español, Deutsch...

Ngundhuh Pinterest

Tunyuk tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.

Komentar ing Pinterest

Pinterest software sing gegandhengan

Piranti lunak populer
Tanggepan: