Sistem operasi: Android
Babagan: Game
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: Pou
Wikipedia: Pou

Gambaran

Pou – game populer kanggo Care kanggo pet ing. Ing game sampeyan kudu katon sawise uga-kang, kesehatan, keluwen lan energi pet ing. Pou mbisakake kanggo muter game sing perlu kanggo ngumpulake dhuwit recehan sing bisa tuku pangan lan sandhangan anyar kanggo pet ing. Game ngijini sampeyan kanggo nindakake tumindak ing ngisor karo pet, minangka kanggo Feed, wisuh, sijine kanggo turu, sugih, lumaku lan sapiturute Pou ndhukung kemampuan kanggo muter karo kanca lan trek pangembangan pets sing.

Fitur utama:

  • Care Pet
  • Looking sawise uga-kang, kesehatan, keluwen lan energi saka pet
  • Kemampuan kanggo muter game
  • Ndhukung kemampuan kanggo muter karo kanca-kanca
Pou

Pou

Versi:
1.4.73
Basa:
English, Français, Español, Deutsch...

Ngundhuh Pou

Tunyuk tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.

Komentar ing Pou

Pou software sing gegandhengan

Piranti lunak populer
Tanggepan: