Remote Mouse Remote Mouse

Ngundhuh Ngundhuh Remote Mouse

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.




Operasi sistem: Android, Windows
Lisènsi: Gratis
Review rating:

Gambaran:

Remote Mouse – lunak kanggo remot kontrol komputer. software bisa kanthi simulasi fungsi saka mouse lan keyboard. Mouse Remote disinkronake piranti karo komputer liwat Wi-Fi umum kanggo remot Manajemen. Software ngijini sampeyan kanggo ngatur sensitivitas mouse sak kontrol touchpad, tampilan saka entri teks lan kacepetan nggulung munggah utawa mudhun. Uga Mouse Remote mbisakake kanggo nggedhekake kemungkinan kanthi nyambungake warna tambahan.

Fitur utama ing:

  • simulasi sakabehane mouse lan keyboard
  • Nggunakake saka trabasan tombol
  • mode swaying
  • setelan fleksibel

Komentar tumrap Remote Mouse:


Remote Mouse Lunak related:


Game   Remote akses  

Piranti lunak kanggo remot kontrol fungsi jaringan saka console game. Piranti lunak mbisakake komunikasi karo kedhaftar layanan lan tindakake kabar saka donya game.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Telpon  

Alat Fungsi kanggo ngatur isi saka piranti lan ngundhuh aplikasi saka layanan Mobogenie. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo nindakake serep.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Português...

Remote akses  

Piranti lunak kanggo remot kontrol komputer kanthi nggunakake khusus multi-tutul kanggo ngleksanakake lan nransfer file ing loro pituduh.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Webcams   Komunikasi swara  

Piranti lunak kanggo ijol-ijolan pesen teks lan nggawe telpon utawa video panggilan. Aplikasi mbisakake kanggo rembugan nganggo chats klompok lan ndeleng informasi bab panganggo liya.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Jaringan sosial  

Piranti lunak kanggo rembugan lan ngatur jaringan sosial saka perusahaan populer. Piranti lunak nyempurnakake kabeh layanan Google lan sampeyan bisa ngleksanakake sinkronisasi sing karo akun pengguna.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Downloaders  

Alat kanggo nelusuri lan ngundhuh file saka internet. Software ngijini sampeyan kanggo nindakake search berkas trep ing akèh torrent populer.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Antiviruses  

Ing antivirus lengkap kanggo nglindhungi sistem marang virus lan Malware. Uga ndhukung macem-macem mode operasi kanggo ngenali masalah sistem lan nyedhiyani pangayoman marang ancaman jaringan.

Ngundhuh
Gratis, ora mbayar
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Optimization sistem  

Pangatur file kuat kanggo ngatur file lan aplikasi. Piranti lunak wis akeh pribadi kanggo ngoptimalake operasi.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Optimization sistem  

Piranti lunak kanggo diwenehi ROOT-hak kanggo piranti paling saka manufaktur beda. Uga lunak ngijini nggunakake script khusus sing dirancang kanggo pangguna linuwih.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Italiano...

Game  

Game kacepetan drive lan ngalahake saka macem-macem alangan 3D trek. Game nggunakake efek mawerna-werna lan grafis 3D banget.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Game  

Game Papan online kang adhedhasar basis siji gelut siji antarane loro mungsuh. Game nawakake akèh gerakane strategis lan plans kanggo entuk asil sing paling apik.

Ngundhuh
Gratis
English, 中文, 文言, 한국어

Pamuter media  

Pamuter multimedia misuwur karo dhukungan saka kathah format. Piranti lunak playbacks file media tanpa mundhut saka kualitas lan mbisakake kanggo ndeleng video streaming.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Jaringan sosial  

Lunak nduweni akses menyang salah siji layanan music paling populer. Aplikasi mbisakake kanggo tindakake warta ing donya musik lan nelusuri ing macem-macem cathetan audio.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Webcams   Komunikasi swara  

Alat kanggo rembugan karo wong ing saindhenging donya. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo nggawe telpon swara utawa video ing kualitas lan ijolan pesen teks.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Français...

Web browser  

Browser kanggo offline nyaman situs web ing internet. Pengguna nduweni akses menyang macem-macem konfigurasi lan modul kanggo mesthekake karya kualitas browser.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, 中文...

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: