Sistem operasi: Android
Babagan: Komunikasi
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: Snapchat
Wikipedia: Snapchat

Gambaran

Snapchat – lunak kanggo komunikasi gampang lan enggo bareng informasi. Fitur utama saka piranti lunak punika kemampuan kanggo ngirim foto disappearing. Snapchat mbisakake kanggo nyetel counter kang urip karo bukaan saka pesen lan mbusak gambar utawa video sawise wektu sing ditemtokake. Software ngijini sampeyan kanggo komunikasi ing chatting kamar, ngirim file lan nggawe panggilan video. Snapchat mbisakake kanggo nyinkronake kontak saka buku telpon lan ngobrol karo wong-wong mau.

Fitur utama:

  • Olahpesen teks lan panggilan video
  • Ngirim ilang foto
  • Sync kontak buku ing
Snapchat

Snapchat

Versi:
10.86.5.61
Basa:
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Ngundhuh Snapchat

Tunyuk tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.

Komentar ing Snapchat

Snapchat software sing gegandhengan

Piranti lunak populer
Tanggepan: