TED TED

Ngundhuh Ngundhuh TED

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.

Ngundhuh Instal liwat Google Play





Operasi sistem: Android
Lisènsi: Gratis
Review rating:

Gambaran:

Ted – lunak ngandhut pesawat saka audio lan video rekaman saka macem-macem jinis. Ted kalebu pagelaran wong misuwur, Sasrabahu technical, Doctors, Legenda music, pengusaha sukses lan sapiturute Software ngijini sampeyan kanggo nelusuri cathetan dening tags lan dhaptar lagu. Ted ngandhut jarwan cathetan menyang basa liyane lan ndhukung subtitles. Piranti lunak uga kapérang bahan audio lan video ing werna-werna génré. Ted ngandhut sistem tetenger lan kemampuan kanggo nambah pagelaran kanggo favorit utawa ngunggah menyang piranti.

Fitur utama ing:

  • A pesawat saka menarik audio lan video rekaman
  • Search tags
  • Dhukungan saka subtitles
  • Sistem tetenger

Komentar tumrap TED:


TED Lunak related:


Pendidikan  

Alat kanggo learning nyaman saka basa manca lan ngandika pembangunan skills. Software ngijini sampeyan kanggo nyinaoni nomer akeh basa lan kalebu beda mode belajar.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Pendidikan  

piranti lunak kanggo nambah kawruh basa Ukrainia. Piranti lunak ngandhut akeh aturan ringkes lan perpustakaan akeh pakaryan menarik karo penjelasan.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська

Pendidikan  

Cara macem kanggo sinau utawa nambah kawruh basa manca. Piranti lunak nggunakake pribadi learning beda kanggo pangembangan basa pamula tingkat linuwih.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Liyane  

Piranti lunak kanggo ngatur layanan paling populer kanggo tuku lan Advertisement saka macem-macem produk. Piranti lunak nggunakake sistem golèk trep barang lan layanan dipérang dadi akeh kategori.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Français, Español...

File komprèsi  

Piranti lunak kanggo ndeleng, nggawe lan unpack arsip jinis beda. Uga lunak dianggo karo aplikasi pihak katelu kanggo mbukak macem-macem file lan dokumen.

Ngundhuh
Gratis, ora mbayar
English, 日本語

Remote akses   Telpon  

Piranti lunak kanggo remot kontrol komputer kanthi smartphone. software bisa kanthi simulasi fungsi saka mouse lan keyboard.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Web browser  

browser cepet kanggo browsing web gampang. Software accelerates mbukak kaca sak sambungan alon kanggo internet lan nyimpen bandwidth.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

File komprèsi  

Ing archiver file kuat karo dhukungan saka paling format arsip. Piranti lunak wis sawetara saka sudhut pribadi lan fitur kanggo mesthekake karya produktif karo arsip.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Українська, Français, Español...

Game  

Game populer kanggo manajemen peternakan lan pembangunan tetanèn. Software ngijini sampeyan kanggo tetanduran crops beda, mbangun omah lan duwe pets.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Français...

Optimization sistem  

Kajaba gedhe kanggo nyedhiyani operasi piranti trep, aman lan cepet. Piranti lunak kalebu akeh pribadi kanggo entuk kinerja sing paling mungkin.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français, Español...

Optimization sistem  

Piranti lunak kanggo diwenehi ROOT-hak kanggo piranti paling saka manufaktur beda. Uga lunak ngijini nggunakake script khusus sing dirancang kanggo pangguna linuwih.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Italiano...

Optimization sistem  

Gampang kanggo nggunakake aplikasi kanggo ngresiki lan ngoptimalake sistem piranti. Piranti lunak ndhukung nomer pribadi kanggo ngawasi status sistem lan mbenerake kesalahan.

Ngundhuh
Gratis, ora mbayar
English, Українська, Français, Español...

Torrent   Streaming video  

piranti lunak kanggo download utawa kanggo ndeleng film lan seri génré online. Piranti lunak wis sawetara saka sudhut pribadi kanggo gampang panggunaan saka layanan.

Ngundhuh
Gratis
English, Español, Português, Italiano...

Jaringan sosial  

Lunak nduweni akses menyang salah siji layanan music paling populer. Aplikasi mbisakake kanggo tindakake warta ing donya musik lan nelusuri ing macem-macem cathetan audio.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Liyane  

Lan lunak menarik kanggo ngrekam video lucu diiringi file audio. Aplikasi wis pesawat gedhe bêsik saka lagu pop, film lan réplika.

Ngundhuh
Gratis
English

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: