The Simpsons: Tapped Out The Simpsons: Tapped Out

Ngundhuh Ngundhuh The Simpsons: Tapped Out

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.

Ngundhuh Instal liwat Google Play





Operasi sistem: Android
Lisènsi: Gratis
Review rating:

Gambaran:

The Simpsons: tapped metu – lan game macem adhedhasar film animasi populer Simpsons. Karakter utama game nyebabake bledosan saka reaktor sing mimpin kanggo karusakan saka kutha kabèh lan saiki tugas pamuter kanggo nggoleki slamet residents lan mbangun kutha. Ing Simpsons: tapped metu ana akèh tugas tambahan sing pamuter nemu muter dhuwit lan donuts kanggo mulihake kutha utawa tuku anyar item. Sak pemain game bisa ndeleng screensavers animasi short digawe ing wangun komik. The Simpsons: tapped metu mbisakake kanggo nambah pemain saka Facebook utawa Asal menyang dhaptar kanca lan ngunjungi cities digawe dening wong-wong mau.

Fitur utama ing:

  • Plot macem adhedhasar film animasi
  • Screensavers animasi menarik sak game
  • A akèh tugas tambahan
  • Kemampuan kanggo muter bebarengan karo kanca-kanca

Komentar tumrap The Simpsons: Tapped Out:


The Simpsons: Tapped Out Lunak related:


Emulators  

Emulator lengkap game console Sony PlayStation saged muter populer game ing piranti Android.

Ngundhuh
Gratis
Basa Jawa

Game  

Ing arcade game karo urutane critane game menarik kanggo kompetisi online karo pemain liyane. Ing game ana trik Tactical beda lan bonus khusus kanggo bhinéka saka urutane critane game.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Game  

Ing game strategi kanggo berkembang desa dhewe lan nggedhekake wilayah nggunakake cara Jupuk. Game nggunakake grafis 3D becik lan cara pembangunan.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Game  

Aplikasi trep saka perusahaan tutup kanggo trek сloseouts game. Software ngijini sampeyan kanggo nglacak apa game kanca sing muter lan geguneman karo wong-wong mau ing chatting kamar.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Game  

Game Papan online kang adhedhasar basis siji gelut siji antarane loro mungsuh. Game nawakake akèh gerakane strategis lan plans kanggo entuk asil sing paling apik.

Ngundhuh
Gratis
English, 中文, 文言, 한국어

Game  

Arcade game karo macem crita lan efek audio lucu. Ing game ana akeh tingkat karo nambah kerumitan lan karakter beda karo kabisan khusus.

Ngundhuh
Gratis
English

Game  

Game kacepetan drive lan ngalahake saka macem-macem alangan 3D trek. Game nggunakake efek mawerna-werna lan grafis 3D banget.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Game  

Aplikasi resmi nyimpen digital saka layanan populer Ubisoft. Ing software ana macem-macem gedhe game kang diakses kanggo ngundhuh.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Game  

Game simulasi kanggo mburu macem-macem kéwan galak beda ing panggonan endah. Uga ing game ana Arsenal gedhe senjata kang dirancang kanggo gaya beda mburu.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français, Español...

Game  

piranti lunak kanggo download game dituku nganggo layanan populer. Piranti lunak menehi kemampuan kanggo ndeleng dhaptar isi dituku lan kanggo nganyari yen perlu.

Ngundhuh
Gratis
English

Pamuter media  

Pamuter multifunctional kang ndhukung paling format media. Ing aplikasi ana ing kolom kanggo ngowahi tags, aplikasi efek audio Komplek lan akeh liyane.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Українська, Français, Español...

Web browser  

Browser misuwur karo kacepetan dhuwur saka kaca loading. Uga piranti lunak encrypts lalu lintas kanggo ngreksa marang pengaruh njaba.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Français...

Nonton E-book  

Kajaba iku trep kanggo nelusuri lan maca buku. Piranti lunak kalebu perpustakaan gedhe sastra dipérang dadi werna-werna génré.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Jaringan sosial  

Lunak nduweni akses menyang salah siji layanan music paling populer. Aplikasi mbisakake kanggo tindakake warta ing donya musik lan nelusuri ing macem-macem cathetan audio.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Streaming video  

Salah siji saka layanan video paling populer karo basa akeh macem-macem isi. Piranti lunak wis search engine Handy lan kemampuan kanggo ngupload video menyang jaringan.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: