Android
Sistem operasi: AndroidWindows
Babagan: Komunikasi
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: Viber
Wikipedia: Viber

Gambaran

Viber – ngijini sampeyan kanggo ngobrol karo pangguna piranti lunak kanthi nggawe telpon lan nulis pesen teks liwat internet. Piranti lunak ngayahi sinkronisasi saka buku telpon lan kanthi otomatis ndeteksi kontak ngendi piranti lunak iki wis diinstal. Viber mbisakake kanggo nggawe telpon kanggo ponsel lan Landline telpon ing kurang tarif. Piranti lunak ngidini kedhaftar kanggo ngirim stiker, foto, pesen swara utawa video lan game. Viber mbisakake kanggo nggabungake chats populer kanggo ndeleng informasi bab selebriti utawa kanca.

Fitur utama:

  • Nelpon swara kualitas
  • Enggo bareng saka pesen teks lan file
  • Sinkronisasi karo buku ing
  • Telpon ing mobiles lan telpon landline

Gambar:

Viber
Viber
Viber
Viber
Viber
Viber
Viber
Viber
Viber
Viber
Viber

Viber

Versi:
12.7.5.1
Basa:
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Ngundhuh Viber

Tunyuk tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Perangkat lunak iki mbutuhake sampeyan mlebu ing ponsel

Komentar ing Viber

Viber software sing gegandhengan

Piranti lunak populer
Tanggepan: