Videoder Videoder

Ngundhuh Ngundhuh Videoder

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.



Operasi sistem: Android
Lisènsi: Gratis
Review rating:

Gambaran:

Videoder – lunak kanggo tampilan online lan ngundhuh video saka layanan YouTube. Software mbisakake kanggo ngundhuh klip video ing sembarang definisi dhuwur, ing macem-macem format video kalebu file audio ing format MP3. Videoder ngijini sampeyan kanggo ngundhuh bebarengan macem-macem file lan dhaptar lagu full utawa saluran YouTube. Piranti lunak ngandhut browser dibangun ing kang ngijini kanggo golek lan download video saka situs beda. Videoder wis antarmuka intuisi karo unsur layanan YouTube.

Fitur utama ing:

  • Downloads video dhuwur-definisi
  • Downloads dhaptar lagu lan saluran YouTube
  • Dibangun ing browser

Komentar tumrap Videoder:


Videoder Lunak related:


Youtube  

Alat trep kanggo ndeleng lan ngundhuh video saka layanan populer. Software ngijini sampeyan kanggo ngundhuh file video ing kualitas tinggi.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Youtube  

piranti lunak kanggo ndeleng lan download video ing kualitas dhuwur saka jaringan sosial populer lan layanan video. Piranti lunak wis antarmuka sing prasaja lan intuisi.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Français...

Youtube  

Alat kanggo nonton video ing layanan YouTube populer. Piranti lunak mbisakake kanggo ndeleng video ing kualitas tinggi karo dhukungan saka subtitles.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Youtube  

Alat kanggo ngundhuh file saka layanan populer video YouTube. Software ngijini sampeyan kanggo Ngurutake file video sing diundhuh lan nambah menyang dhaptar lagu.

Ngundhuh
Gratis
English

Youtube  

piranti lunak kanggo ngundhuh file video saka layanan video paling misuwur. Piranti lunak ngandhut sawetara migunani pribadi kanggo download paling trep saka file.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français, Español...

Youtube  

piranti lunak kanggo ngundhuh isi media saka jaringan sosial populer lan layanan video. Piranti lunak iku bisa kanggo ngundhuh video saka kualitas beda, kalebu HD.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français, Español...

Maps  

Aplikasi karo nomer akeh Rekomendasi lan review Wisatawan kanggo planning travel sak donya. Piranti lunak menehi informasi rinci babagan jinis transportasi kanggo trip lan liburan panggonan.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Liyane  

Alat kanggo ngenali trek musik lan seni. Piranti lunak nggunakake mikropon kanggo ngrekam sumber swara lan bandingke pecahan saka melodi karo database aplikasi.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Chat  

Manager lengkap ijolan pesen teks antarane kedhaftar. Piranti lunak mbisakake kanggo rembugan nganggo chats klompok lan ndeleng macem-macem isi media.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Webcams  

Populer video chatting kanggo komunikasi karo penggunane sak donya. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo tetep bebarengan ing saperangan chatting kamar lan komunikasi ing mode videoconference ing.

Ngundhuh
Gratis
English, 中文, 日本語, ไทย

Game  

piranti lunak kanggo download game dituku nganggo layanan populer. Piranti lunak menehi kemampuan kanggo ndeleng dhaptar isi dituku lan kanggo nganyari yen perlu.

Ngundhuh
Gratis
English

Antiviruses  

Piranti lunak antivirus misuwur kanggo mesthekake pangayoman saka piranti marang werna-werna ancaman. Lunak nglindhungi sistem marang isi jaringan mbebayani lan virus jinis beda.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Українська, Français, Español...

Jaringan sosial   Chat  

Gampang kanggo nggunakake utusan kanggo rembugan karo kanca-kanca saka jaringan sosial populer. Piranti lunak ndhukung swara lan video telpon lan uga mode konferensi video.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français, Español...

Game  

Teka-teki game kanggo pangembangan saka logika lan pamikiran saka pamuter. Game wis urutane critane game biasa sajrone pamuter wis mboko sithik entuk ngrekam nilai dhuwur.

Ngundhuh
Gratis
English, Español, 中文, Português...

Torrent   Streaming video  

piranti lunak kanggo download utawa kanggo ndeleng film lan seri génré online. Piranti lunak wis sawetara saka sudhut pribadi kanggo gampang panggunaan saka layanan.

Ngundhuh
Gratis
English, Español, Português, Italiano...

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: