VidMate VidMate

Ngundhuh Ngundhuh VidMate

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.



Operasi sistem: Android
Lisènsi: Gratis
Review rating:

Gambaran:

VidMate – lunak kanggo ngundhuh file audio lan video saka situs video populer. Software ngijini sampeyan kanggo ngundhuh video saka kualitas dhuwur, kalebu HD lan nyimpen file audio ing format MP3. VidMate interaksi karo paling saka layanan populer kayata YouTube, IMDb, Facebook, Instagram, SoundCloud, etc. Uga lunak kanthi otomatis anyari isi media layanan, sing ngijini kedhaftar kanggo pas wektune sinau bab acara paling anyar. VidMate ngandhut sawetara pribadi kanggo aturan setelan umum lan ngundhuh opsi.

Fitur utama ing:

  • Fast download
  • video download saka high quality
  • Nganyari otomatis saka media isi
  • Ndhukung layanan media populer

Komentar tumrap VidMate:


VidMate Lunak related:


Youtube  

Alat trep kanggo ndeleng lan ngundhuh video saka layanan populer. Software ngijini sampeyan kanggo ngundhuh file video ing kualitas tinggi.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Youtube  

Alat kanggo ngundhuh file saka layanan populer video YouTube. Software ngijini sampeyan kanggo Ngurutake file video sing diundhuh lan nambah menyang dhaptar lagu.

Ngundhuh
Gratis
English

Youtube  

Piranti lunak kanggo tampilan online lan ngundhuh video saka layanan YouTube ing sembarang definisi dhuwur, ing macem-macem format video kalebu file audio ing format MP3.

Ngundhuh
Gratis
English

Youtube  

piranti lunak kanggo ndeleng lan download video ing kualitas dhuwur saka jaringan sosial populer lan layanan video. Piranti lunak wis antarmuka sing prasaja lan intuisi.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Français...

Youtube  

Alat kanggo nonton video ing layanan YouTube populer. Piranti lunak mbisakake kanggo ndeleng video ing kualitas tinggi karo dhukungan saka subtitles.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Youtube  

piranti lunak kanggo ngundhuh file video saka layanan video paling misuwur. Piranti lunak ngandhut sawetara migunani pribadi kanggo download paling trep saka file.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français, Español...

Jaringan sosial  

Aplikasi kanggo ndeleng isi beda lan komunikasi karo kanca-kanca ing jaringan sosial. lunak nyedhiyakake kedhaftar sing menarik lan macem Tetep ing layanan.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Jaringan sosial  

Layanan populer kanggo ngawasi acara paling anyar ing donya. Piranti lunak kalebu koleksi akeh bahan ing beda tema lan mbisakake kanggo milih sumber warta kanggo ngandhani.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Maps   Jaringan sosial  

Piranti lunak pandhu arah kang makaryakke ing asas saka jaringan sosial kanggo ngawasi macem-macem acara dalan ing wektu nyata.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Français...

Jaringan sosial  

jaringan sosial populer ngidini kanggo komunikasi kabeh ndonya lan ndhukung game khusus sing kasurung kenalan saka kedhaftar.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

File  

piranti lunak kanggo ngatur file lan nransfer aplikasi ing kertu memori. Piranti lunak ngandhut pribadi kanthi otomatis nginstal aplikasi menyang kertu SD.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Internet   Enkripsi  

Piranti lunak lengkap kanggo ngatur jaringan pribadi virtual. Aplikasi nyedhiyakake pangayoman saka data pribadi lan enkripsi saluran saka transfer informasi sak nggunakake Wi-Fi.

Ngundhuh
Gratis
English

Kantor  

piranti lunak kanggo bisa karo file Microsoft Office lan ndeleng file PDF. Piranti lunak wis fungsi gedhe lan sawetara Cithakan.

Ngundhuh
Gratis
English

Game  

Ing game strategi kanggo berkembang desa dhewe lan nggedhekake wilayah nggunakake cara Jupuk. Game nggunakake grafis 3D becik lan cara pembangunan.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Nonton E-book  

Aplikasi kanggo ngundhuh lan ngrungokake buku audio. Lunak klebu perpustakaan akeh buku lan ndhukung macem-macem mode kanggo review sing.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: