VK VK

Ngundhuh Ngundhuh VK

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.

Ngundhuh Instal liwat Google Play





Operasi sistem: Android
Lisènsi: Gratis
Review rating:

Gambaran:

VK – lunak kanggo komunikasi karo kedhaftar saka populer VK jaringan sosial. Software ngijini sampeyan kanggo ijolan pesen, nuduhake foto, tindakake kabar saka kanca-kanca, nonton video, ngrungokake musik, gabung komunitas, main game lan sapiturute VK mbisakake kanggo nyunting kaca, kanggo ndeleng utawa nambah cathetan ing tembok. Piranti lunak uga kalebu tetenger, yang warta, Fitur menawa pengiriman notifikasi pesen utawa panjalukan kanca, owah-owahan status lan widget kanggo ngrungokake rekaman audio saka jaringan sosial.

Fitur utama ing:

  • Komunikasi karo kedhaftar saka jaringan sosial VK
  • Kemampuan kanggo sunting kaca
  • Ndhukung macem-macem fitur migunani
  • Widget kanggo ngrungokake audio

Komentar tumrap VK:


VK Lunak related:


Jaringan sosial   Chat  

Salah siji saka utusan sing paling populer kanggo rembugan karo kedhaftar sak donya. Piranti lunak ndhukung ijol-ijolan file macem-macem jinis lan komunikasi ing chats grup.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Jaringan sosial   Foto  

Piranti lunak kanggo tetep siji saka jaringan sosial sing paling kerep dibukak ing donya. Aplikasi ngandhut kathah efek Graphic lan saringan kanggo karya efektif karo foto.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Français...

Jaringan sosial  

Alat kanggo rembugan ing jaringan sosial populer karo kedhaftar donya. Software ngijini sampeyan kanggo ndeleng pengunjung page lan ngira-ngira foto.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Jaringan sosial   Chat  

Gampang kanggo nggunakake utusan kanggo rembugan karo kanca-kanca saka jaringan sosial populer. Piranti lunak ndhukung swara lan video telpon lan uga mode konferensi video.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français, Español...

Jaringan sosial  

Aplikasi gratis jaringan sosial paling populer. Piranti lunak mbisakake kanggo ndeleng lan nggawe isi beda kang saiki ing jaringan sosial.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Français...

Jaringan sosial  

piranti lunak kanggo nyiarkè video streaming ing jaringan saka piranti kamera utawa nelusuri siaran liyane saindhenging donya.

Ngundhuh
Gratis
English

Jaringan sosial  

Aplikasi kanggo ndeleng isi beda lan komunikasi karo kanca-kanca ing jaringan sosial. lunak nyedhiyakake kedhaftar sing menarik lan macem Tetep ing layanan.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Jaringan sosial  

Kacepetan dhuwur lan alternatif multifunctional kanggo klien gegandhengan jaringan sosial VK. Piranti lunak ngandhut sawetara saka sudhut kolom kanggo njamin nyaman Tetep ing jaringan.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Deutsch, Русский...

Jaringan sosial  

Manager trep kanggo njaluk kenalan lan komunikasi. Aplikasi mbisakake kanggo ndeleng profil pengguna, owahi informasi pribadhi lan menehi bebungah virtual.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Jaringan sosial  

Piranti lunak kanggo nggawe lan ndeleng video cendhak ing jaringan sosial. Piranti lunak mbisakake kanggo langganan saluran video beda, ndeleng feed warta lan ninggalake komentar video.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Français...

Liyane  

Ing siaga weather populer karo cuaca akurat. Piranti lunak mbisakake kanggo ngawasi owah-owahan pungkasan ing ramalan cuaca lan long-term ing wangun diagram.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Streaming video  

piranti lunak kanggo ndeleng siaran video ing subjek beda saka sak donya. Software mbisakake kanggo nemokake lepen video ing basa kapilih dening pangguna.

Ngundhuh
Gratis
English

Tèks editors  

Notebook elektronik kanggo nggawe cathetan lan pangeling kapisah karo pilihan kanggo Ngurutake mau dening werna lan macem-macem kategori.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

E-mail  

Aplikasi dianggo karo kothak mail saka layanan email populer. Piranti lunak kalebu sistem filtrasi trep saka pesen sing mlebu.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Desktop  

Piranti lunak karo pesawat gedhe wallpapers saka aliran lan macem-macem ukuran. Piranti lunak ndhukung search wallpaper rating pangguna liyane lan ngabari gambar anyar.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: