Liyane  

Ing siaga weather populer karo cuaca akurat. Piranti lunak mbisakake kanggo ngawasi owah-owahan pungkasan ing ramalan cuaca lan long-term ing wangun diagram.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

E-mail  

Aplikasi bisa karo email saka layanan Google. Piranti lunak kontrol mail karo akeh akun konfigurasi pribadi.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Liyane  

Piranti lunak kanggo ndeteksi informasi panelpon tartamtu. Piranti lunak mbisakake kanggo nemtokake nomer didhelikake panggilan mlebu, pemblokiran SMS lan ndeleng nomer telpon spammers.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Maps  

Piranti lunak nampilake permukaan planet karo dhukungan saka teknologi 3D. Aplikasi nampilake mujur nengen rinci lan mbisakake kanggo rencana rute lan ndeleng informasi bab werna-werna panggonan pinunjul.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Testing  

Gampang kanggo nggunakake aplikasi kanggo mriksa kacepetan sambungan internet. Piranti lunak nampilake informasi rinci babagan kacepetan transmisi utawa reception saka data.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Español, Deutsch...

Liyane  

Populer translator karo dhukungan saka macem-macem basa saka layanan Google. Piranti lunak mbisakake kanggo nerjemahake teks saka foto lan uga input handwritten lan swara.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Kantor  

Gampang kanggo nggunakake piranti lunak kanggo bisa karo presentations. Piranti lunak ndhukung nomer akeh pribadi kanggo desain kualitas presentations.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Jaringan sosial  

Piranti lunak kanggo ngatur layanan populer pitakonan lan jawaban. Piranti lunak interaksi karo jaringan sosial populer.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Jaringan sosial  

Versi entheng saka klien jaringan sosial populer kang nganggo sumber sistem minimal lan stably dianggo ing jaringan karo sambungan banget.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Français...

Antiviruses  

Ing antivirus lengkap kanggo nglindhungi sistem marang virus lan Malware. Uga ndhukung macem-macem mode operasi kanggo ngenali masalah sistem lan nyedhiyani pangayoman marang ancaman jaringan.

Ngundhuh
Gratis, ora mbayar
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Internet   Enkripsi  

Piranti lunak lengkap kanggo ngatur jaringan pribadi virtual. Aplikasi nyedhiyakake pangayoman saka data pribadi lan enkripsi saluran saka transfer informasi sak nggunakake Wi-Fi.

Ngundhuh
Gratis
English

Optimization sistem  

Gampang kanggo nggunakake aplikasi kanggo ngresiki lan ngoptimalake sistem piranti. Piranti lunak ndhukung nomer pribadi kanggo ngawasi status sistem lan mbenerake kesalahan.

Ngundhuh
Gratis, ora mbayar
English, Українська, Français, Español...

Maps   Jaringan sosial  

Piranti lunak pandhu arah kang makaryakke ing asas saka jaringan sosial kanggo ngawasi macem-macem acara dalan ing wektu nyata.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Français...

Ekstensi   PDF  

Piranti lunak kanggo bisa karo file PDF lan dokumen dilindungi karo password. Aplikasi interaksi karo Acrobat maya panyimpenan kanggo luwih trep berkas download lan ndeleng dokumen saka panggonan disconnection.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Web browser  

Browser cepet kanggo nyaman Tetep ing internet. Piranti lunak kanthi otomatis nyetel ukuran sing dipengini lan format teks saka kaca web kanggo layar piranti.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Webcams   Komunikasi swara  

Alat kanggo komunikasi antarane kedhaftar donya. Software ngijini sampeyan kanggo ijolan pesen teks utawa nggawe telpon swara lan video.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Français...

Jaringan sosial   Foto  

Piranti lunak kanggo ngatur jaringan sosial kang oriented karya karo nglumpukke gambar beda lan foto. Piranti lunak ngandhut sawetara setelan kanggo kontrol trep saka profil pengguna.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Liyane  

Layanan free saka macem-macem aplikasi lan game kang penerbitan alternatif kanggo Google Play. Piranti lunak kalebu macem-macem kategori lan gambaran sing dhetil ngenani produk.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Français...

Web browser  

Salah siji saka pemimpin donya iku browser paling karo dhukungan saka teknologi modern. Piranti lunak menehi nyaman Tetep ing internet lan ndhukung sambungan saka tambahan beda.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Game  

Game kanggo ngurus saka kesehatan, uga-kang, energi lan ciri saka pet. Game mbukak campuran saka sudhut maneka warna item kanggo pet virtual.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Waca liyane dibutuhake


© Vessoft 2015
Komentar: