Amigo Amigo


lunak iki diblokir amarga sanksi Ukrainia marang Rusia.

Operasi sistem: Windows
Lisènsi: Gratis
Review rating:

Gambaran:

Amigo – browser generasi anyar gampang lan cepet Tetep ing internet. Piranti lunak wis dirancang kanggo Tetep nyaman lan komunikasi ing jaringan sosial kalebu Facebook, Twitter, VK, Odnoklassniki sapiturute Amigo dianggo rapet karo layanan saka Mail.Ru Group sing mbisakake kanggo ndeleng pesen anyar saka email kang ing website sembarang. Ing Amigo ana panel kanggo karya karo macem-macem jaringan sosial kang digunakake kanggo mau chatting, ndelok feed lan ijol-ijolan kabar. Uga Amigo ngandhut dibangun ing pamuter kanggo nelusuri lan puter maneh isi media saka jaringan sosial.

Fitur utama ing:

  • Integrasi karo macem-macem jaringan sosial
  • Ndhukung fungsi layanan saka Mail.Ru Group
  • Kabar pesen anyar saka email
  • Dibangun ing pamuter media

Amigo Lunak related:


Web browser  

The browser free lan cepet kanggo njamin Tetep nyaman ing internet. Software interaksi karo kabeh layanan web saka perusahaan Google.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Web browser  

Cepet lan populer browser trep Tetep online. Piranti lunak ndhukung teknologi modern lan nduweni fungsi migunani.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Web browser  

The browser populer saka Apple Inc. lunak wis anjog teknologi lan fitur kanggo operasi gampang ing internet.

Ngundhuh
Gratis
English

Web browser  

The browser dhasar kanggo sistem operasi saka Microsoft. Piranti lunak kalebu pesawat pribadi kanggo nyaman Tetep online.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Web browser  

Salah browser anjog sing ndhukung teknologi web Newest. Piranti lunak ngandhut akeh fitur kanggo paling nyaman Tetep ing internet.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Web browser  

The browser cepet wis fokus ing keamanan lan privasi pangguna. Software pamblokiran situs angkoro, spyware lan ngijini sampeyan kanggo nyambung ekstensi.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Web browser  

browser iki nduwe pesawat pribadi fokus ing safety user privasi sak surfing web.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Web browser  

Cepet browser karo pesawat gedhe kemungkinan. Software ngijini sampeyan kanggo mblokir iklan, pop-ups lan mbusak file sauntara.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Web browser  

Browser cepet karo dhukungan saka teknologi modern kanggo ngunjungi situs ing internet. Piranti lunak ndhukung sistem bookmarking linuwih lan omnibox karo diwenehi.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Web browser  

The browser karo pesawat saka fitur migunani dibangun kanggo chatting nyaman karo kanca-kanca saka jaringan sosial VKontakte, Facebook lan Odnoklassniki.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Português...

Pamuter media  

Pamuter media karo dhukungan saka format audio lan video populer. Piranti lunak mbisakake kanggo ndeleng informasi rinci babagan file lan nggawe gambar.

Ngundhuh
Gratis
English

Video dinggo ngowahi  

A alat kuat Ngonversi file Dugi format sing beda. Nanging ndhukung kemampuan kanggo ngatur setelan sak konversi file.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Maps  

Manager piranti saka Garmin. Uga piranti lunak ngundhuh nganyari peta lan isi liyane piranti.

Ngundhuh
Gratis
English

Web browser  

A pesawat saka piranti lunak kanggo nindakake tugas saben dinten ing internet. Antarane software ana browser, klien email, media player, transfer data klien etc.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Español

Telpon  

piranti lunak kanggo nransfer file music, klip video utawa daftar lagu antarane iPhone, iPod, iPad lan komputer ing loro pituduh.

Ngundhuh
Ora mbayar
English

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: