Avast

Produk:
Versi:
18.5.3931
12.3.3154
12.1.3076
Lisensi:
Gratis
Nyoba
Basa:
English, Français, Español, Deutsch...

Ngundhuh Avast

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Sistem operasi: WindowsAndroid
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: Avast
Wikipedia: Avast

Gambaran

Avast – lunak antivirus populer kanggo nglindhungi komputer. Software ndeteksi lan ngilangake virus, Trojan, Cacing, spywares lan jinis ancaman. Avast ngijini sampeyan kanggo nyimpen sandhi ing wangun ndhelik lan netepake linuwih sandhi sing disimpen ing browser. Piranti lunak iku bisa kanggo ndeteksi lawan saka jaringan asal lan piranti disambungake menyang. Avast mbisakake kanggo mateni utawa mbusak konfigurasi intrusive lan ekstensi saka browser. Software ndhukung fungsi remot kontrol komputer liwat sambungan dilindhungi dening kode khusus.

Fitur utama:

  • Pangayoman marang macem-macem ancaman
  • Biasa nganyari saka database virus
  • Keamanan saka sandhi
  • Protection jaringan asal
  • Mbusak browser

Komentar ing Avast

Avast software sing gegandhengan

Antivirus iki ndhukung kabeh fungsi sing perlu kanggo navigasi internet kanthi aman lan njaga komputer marang virus.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Antivirus komplek kanthi tingkat perlindungan sing tepat dirancang kanggo respon efektif marang virus modern lan macem-macem jinis ancaman internet.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Antivirus modern iki digunakake kanggo nglindhungi komputer marang piranti lunak angkoro, ndeteksi situs web sing mbebayani, mblokir virus lan nyegah nyolong data.
Ngundhuh
Nyoba
English
piranti lunak kanggo nglindhungi data pribadi marang ancaman jaringan. Antivirus menehi pangayoman marang malware lan spyware.
Ngundhuh
Nyoba
English, Українська, Français...
Antivirus populer kanggo nglindhungi sistem marang macem-macem ancaman lan virus. Piranti lunak bisa kanggo mblokir robot jaringan lan matesi akses menyang situs web kanggo wong diwasa.
Ngundhuh
Gratis
English
Software ndeteksi vulnerabilities sistem lan ngilangake wong. program menehi search aman ing internet lan pangayoman marang fraudsters.
Ngundhuh
Gratis, nyoba
English
Alat kanggo ngreksa marang virus, spyware lan rootkit. Piranti lunak menehi aman Tetep ing internet lan ngecek lalu lintas kanggo ancaman bisa.
Ngundhuh
Gratis, nyoba
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Alat trep kanggo nglindhungi komputer marang virus lan ancaman cyber. Software ndeteksi lan èfèktif pamblokiran beda spyware lan Adware modul.
Ngundhuh
Nyoba
English, Українська, Русский
Iki minangka piranti lunak universal kanggo nglindhungi komputer lan nambah kinerja kanthi ngatasi masalah ing sistem.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Piranti lunak antivirus dipercaya karo teknologi modern kanggo mesthekake Proteksi lengkap sistem. Uga lunak ndhukung sawetara pribadi tambahan kanggo ngresiki lan ngoptimalake sistem.
Ngundhuh
Gratis
English, Español, Deutsch...
Piranti lunak antivirus lengkap saka Microsoft. Antivirus nglindhungi sistem marang virus saka macem-macem jinis, spyware lan ancaman liyane.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Iki minangka antivirus kanggo nglindhungi virus saka macem-macem jinis, mblokir ancaman online lan ndeteksi masalah keamanan ing sistem.
Ngundhuh
Nyoba
English
Akses cepet lan trep kanggo aplikasi utawa folder. Software ngijini sampeyan kanggo menakake nambah item menyang panel lan ngidini kanggo nggedhekake kesempatan dening nyambungake tambahan.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Alat kanggo nggawe gambar lan ngrekam bagéan kapisah saka layar komputer. Uga lunak ngandhut dibangun ing editor bisa karo gambar lan efek.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Deutsch
Piranti lunak iki ngrampungake disk virtual lan nggawe file gambar saka format sing beda-beda. Piranti lunak nggawe sawetara disk virtual bebarengan.
Ngundhuh
Demo
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: