Avast Free Antivirus

Versi:
18.8.2356
Basa:
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Ngundhuh Avast Free Antivirus

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Avast Free Antivirus
Sistem operasi: WindowsAndroid
Babagan: Antiviruses
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: Avast Free Antivirus

Gambaran

Avast Free Antivirus – produk antivirus populer karo fitur keamanan inovatif lan deteksi ancaman cerdas. Piranti lunak nyedhiyakake keamanan banget ing internet thanks kanggo teknologi pangayoman marang situs phishing lan scammers jaringan liyane. Avast Free Antivirus ndhukung macem-macem mode pemindaian kalebu mode cerdas sing ndeteksi setelan mbebayani lan malware sing bisa ndadekake sistem rawan. Piranti lunak nganalisa Wi-Fi ngarep, ndeteksi kelemahane lan pelanggaran keamanan. Program scan antivirus gratis Avast kanggo kode angkoro lan ngawasi prilaku supaya bisa ngalangi aktivitas curiga. Uga, Avast Free Antivirus ngandhut manajer sandi sing dibangun ing, sing bisa nggawe utawa nguripake tembung sandi master sing kuwat kanggo nglindhungi kabeh tembung sandhi pengguna.

Fitur utama:

  • Proteksi virus lan spyware
  • Intelligent scan
  • Perlindungan Phishing
  • Analisis prilaku jaringan lan piranti lunak
  • Ekstensi browser protèktif

Komentar ing Avast Free Antivirus

Avast Free Antivirus software sing gegandhengan

Iki antivirus lan antispyware solusi sing aman kanggo njaga privasi lan keamanan PC ngarep saka macem-macem serangan.
Ngundhuh
Nyoba
English, Українська, Français...
Alat trep kanggo nglindhungi komputer marang virus lan ancaman cyber. Software ndeteksi lan èfèktif pamblokiran beda spyware lan Adware modul.
Ngundhuh
Nyoba
English, Українська, Русский
Antivirus iki ndhukung kabeh fungsi sing perlu kanggo navigasi internet kanthi aman lan njaga komputer marang virus.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Antivirus komplek kanthi tingkat perlindungan sing tepat dirancang kanggo respon efektif marang virus modern lan macem-macem jinis ancaman internet.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Alat kanggo ngreksa marang virus, spyware lan rootkit. Piranti lunak menehi aman Tetep ing internet lan ngecek lalu lintas kanggo ancaman bisa.
Ngundhuh
Gratis, nyoba
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Antivirus modern iki digunakake kanggo nglindhungi komputer marang piranti lunak angkoro, ndeteksi situs web sing mbebayani, mblokir virus lan nyegah nyolong data.
Ngundhuh
Nyoba
English
Iki minangka solusi antivirus sing dipercaya saka perusahaan kanthi reputasi apik ing industri cybersecurity kanggo nglindhungi komputer saka ancaman maju, serangan phishing lan web.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak antivirus kanggo golek lan mbusak file mbebayani. Piranti lunak nggunakake macem-macem engines antivirus kanggo nglindhungi wilayah beda sistem.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français...
Iki minangka firewall kanggo matesi akses menyang sistem panganggo saka internet lan mblokir piranti lunak sing curiga sing nyoba ngakses internet.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Iki minangka antivirus kanthi pangayoman firewall lan web marang macem-macem virus, ancaman online, penipuan lan ransomware.
Ngundhuh
Nyoba
English
Antivirus nduweni tingkat ancaman deteksi sing aman lan langkah-langkah keamanan tambahan kanggo surfing web utawa belanja online.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Deutsch...
Antivirus duwe kabeh sarana sing perlu kanggo njaga komputer marang ancaman sing muncul lan ndhukung setelan lanjut saka modul keamanan.
Ngundhuh
Nyoba
English
Piranti lunak kanggo ngatur komputer remot. Piranti lunak menehi hak akses menyang komputer kanggo kualitas layanan.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Lingkungan kanggo pangembangan lunak karo support kanggo program basa populer. Piranti lunak ngandhut pesawat saka fungsi migunani kanggo nggawe aplikasi.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français...
Iki minangka countdown timer kanthi maca visual ing jam grafis lan kemampuan kanggo nyetel wektu wiwitan sajrone detik.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: