Avast Free Antivirus

Avast Free Antivirus

Versi:
19.4.2374
Basa:
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Ngundhuh Avast Free Antivirus

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Avast Free Antivirus
Sistem operasi: WindowsAndroid
Babagan: Antiviruses
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: Avast Free Antivirus

Gambaran

Avast Free Antivirus – produk antivirus populer karo fitur keamanan inovatif lan deteksi ancaman cerdas. Piranti lunak nyedhiyakake keamanan banget ing internet thanks kanggo teknologi pangayoman marang situs phishing lan scammers jaringan liyane. Avast Free Antivirus ndhukung macem-macem mode pemindaian kalebu mode cerdas sing ndeteksi setelan mbebayani lan malware sing bisa ndadekake sistem rawan. Piranti lunak nganalisa Wi-Fi ngarep, ndeteksi kelemahane lan pelanggaran keamanan. Program scan antivirus gratis Avast kanggo kode angkoro lan ngawasi prilaku supaya bisa ngalangi aktivitas curiga. Uga, Avast Free Antivirus ngandhut manajer sandi sing dibangun ing, sing bisa nggawe utawa nguripake tembung sandi master sing kuwat kanggo nglindhungi kabeh tembung sandhi pengguna.

Fitur utama:

  • Proteksi virus lan spyware
  • Intelligent scan
  • Perlindungan Phishing
  • Analisis prilaku jaringan lan piranti lunak
  • Ekstensi browser protèktif

Perangkat lunak sing gegandhengan

Nyoba
Iki minangka antivirus kanthi piranti gedhe kanggo pangayoman lengkap komputer saka ancaman internal lan eksternal saka macem-macem jinis.
Gratis
Iki minangka sarana kanggo ngresiki PC saka data Avast sing ora perlu, kalebu file, pembalap lan entri registri sing asring tetep sawise ngilangi produk antivirus Avast.
Nyoba
Iki minangka piranti antivirus kanggo pangayoman komprehensif komputer marang macem-macem ancaman sing nyebar ing internet.
Nyoba
Iki minangka antivirus kanthi tingkat proteksi dhuwur sing nyegah virus kanggo ngetik komputer lan ngecek keamanan kabeh jaringan.
Gratis
Browser iki adhedhasar mesin Chromium lan dilengkapi karo ekstensi lan pengaturan kanggo nambah privasi lan keamanan ing internet.

Komentar ing Avast Free Antivirus

Avast Free Antivirus software sing gegandhengan

Iki antivirus lan antispyware solusi sing aman kanggo njaga privasi lan keamanan PC ngarep saka macem-macem serangan.
Ngundhuh
Nyoba
English, Українська, Français...
Iki minangka solusi antivirus sing dipercaya saka perusahaan kanthi reputasi apik ing industri cybersecurity kanggo nglindhungi komputer saka ancaman maju, serangan phishing lan web.
Ngundhuh
Gratis
English
Iki minangka produk keamanan kanggo nyegah malware, mblokir situs web mbebayani, ngreksa marang ancaman online lan mriksa email.
Ngundhuh
Nyoba
English, Bahasa Indonesia, Français...
Iki minangka antivirus populer kanggo perlindungan PC dasar marang virus saka macem-macem jinis lan perlindungan aktivitas ing internet marang ancaman paling anyar.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Piranti lunak antivirus kanggo golek lan mbusak file mbebayani. Piranti lunak nggunakake macem-macem engines antivirus kanggo nglindhungi wilayah beda sistem.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français...
Antivirus iki ndhukung kabeh fungsi sing perlu kanggo navigasi internet kanthi aman lan njaga komputer marang virus.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Cara trep kanggo golek lan mbusak data mbebayani. Antivirus ndeteksi ancaman paling lazim sistem lan nuduhake ing laporan rinci.
Ngundhuh
Gratis
English
Iki minangka antivirus komprehensif sing nganggo piranti keamanan tambahan kanggo nambah kinerja komputer saka perusahaan Qihoo 360.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Antivirus kasebut nduweni klien VPN sing wis dibangun lan tingkat proteksi komputer sing banget marang malware, lan kanthi efektif ndeteksi phishing kasebut.
Ngundhuh
Gratis
English
Antivirus iki nduweni fitur dasar kanggo nglindhungi PC saka malware lan spyware lan ndhukung teknologi penapisan web kanggo ndeteksi lan mblokir situs web mbebayani.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Antivirus iki ndhukung teknologi analisis perilaku lan sistem pencegahan intrusi kanggo ndeteksi lan mblokir macem-macem ancaman kanthi efektif.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Antivirus iki ndhukung teknologi modern kanggo pangayoman web lan mbusak perangkat lunak sing ora dikepengini lan ngemot malware kasebut.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Piranti lunak kanggo bisa karo musik aliran beda. Piranti lunak wis akeh pribadi lan efek kanggo nggawe music profesional.
Ngundhuh
Nyoba
English
Android emulator kanggo mbukak aplikasi seluler ing komputer. Piranti lunak ndhukung jinis beda piranti Android lan versi sing.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français
Piranti lunak kanggo nguatake clipboard. Uga piranti lunak tukeran data liwat jaringan lokal utawa internet.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: