WindowsKeamananAntivirusesAvast Free Antivirus
Sistem operasi: WindowsAndroid
Babagan: Antiviruses
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: Avast Free Antivirus

Gambaran

Avast Free Antivirus – produk antivirus populer karo fitur keamanan inovatif lan deteksi ancaman cerdas. Piranti lunak nyedhiyakake keamanan banget ing internet thanks kanggo teknologi pangayoman marang situs phishing lan scammers jaringan liyane. Avast Free Antivirus ndhukung macem-macem mode pemindaian kalebu mode cerdas sing ndeteksi setelan mbebayani lan malware sing bisa ndadekake sistem rawan. Piranti lunak nganalisa Wi-Fi ngarep, ndeteksi kelemahane lan pelanggaran keamanan. Program scan antivirus gratis Avast kanggo kode angkoro lan ngawasi prilaku supaya bisa ngalangi aktivitas curiga. Uga, Avast Free Antivirus ngandhut manajer sandi sing dibangun ing, sing bisa nggawe utawa nguripake tembung sandi master sing kuwat kanggo nglindhungi kabeh tembung sandhi pengguna.

Fitur utama:

  • Proteksi virus lan spyware
  • Intelligent scan
  • Perlindungan Phishing
  • Analisis prilaku jaringan lan piranti lunak
  • Ekstensi browser protèktif
Avast Free Antivirus

Avast Free Antivirus

Versi:
20.2.2401
Basa:
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Ngundhuh Avast Free Antivirus

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.

Komentar ing Avast Free Antivirus

Avast Free Antivirus software sing gegandhengan

Piranti lunak populer
Tanggepan: