Avast Avast

Ngundhuh Ngundhuh Avast

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.




Operasi sistem: Windows, Android
Review rating:

Gambaran:

Avast – lunak antivirus populer kanggo nglindhungi komputer. Software ndeteksi lan ngilangake virus, Trojan, Cacing, spywares lan jinis ancaman. Avast ngijini sampeyan kanggo nyimpen sandhi ing wangun ndhelik lan netepake linuwih sandhi sing disimpen ing browser. Piranti lunak iku bisa kanggo ndeteksi lawan saka jaringan asal lan piranti disambungake menyang. Avast mbisakake kanggo mateni utawa mbusak konfigurasi intrusive lan ekstensi saka browser. Software ndhukung fungsi remot kontrol komputer liwat sambungan dilindhungi dening kode khusus.

Fitur utama ing:

  • Pangayoman marang macem-macem ancaman
  • Biasa nganyari saka database virus
  • Keamanan saka sandhi
  • Protection jaringan asal
  • Mbusak browser

Komentar tumrap Avast:


Avast Lunak related:


Antiviruses  

piranti lunak kanggo ndeteksi lan mbusak virus. Software ngijini sampeyan kanggo mindhai sistem kanggo macem-macem jinis virus, spyware lan ancaman.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Antiviruses  

Software ndeteksi vulnerabilities sistem lan ngilangake wong. program menehi search aman ing internet lan pangayoman marang fraudsters.

Ngundhuh
Gratis, ora mbayar
English

Antiviruses  

Cara trep kanggo golek lan mbusak data mbebayani. Antivirus ndeteksi ancaman paling lazim sistem lan nuduhake ing laporan rinci.

Ngundhuh
Gratis
English

Antiviruses  

Piranti lunak antivirus kanggo golek lan mbusak file mbebayani. Piranti lunak nggunakake macem-macem engines antivirus kanggo nglindhungi wilayah beda sistem.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français, Español...

Antiviruses  

Alat kanggo ngreksa marang virus, spyware lan rootkit. Piranti lunak menehi aman Tetep ing internet lan ngecek lalu lintas kanggo ancaman bisa.

Ngundhuh
Gratis, ora mbayar
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Français...

Antiviruses  

Alat kanggo ndeteksi lan mbusak virus utawa ancaman beda. Software ngijini sampeyan kanggo mbusak beda jinis virus lan ndandani masalah pendaptaran ing sistem kasebut.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia

Antiviruses  

piranti lunak kanggo nglindhungi data pribadi marang ancaman jaringan. Antivirus menehi pangayoman marang malware lan spyware.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Українська, Русский

Antiviruses  

Alat kompatibel karo piranti lunak kanggo nglindhungi komputer lan ngijini sampeyan kanggo ndeteksi lan mbusak angkoro lunak utawa file curiga.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Antiviruses  

Paket lunak antivirus kanggo nglindhungi komputer. Piranti lunak menehi aman Tetep ing jaringan lan alat lalu lintas kanggo bisa ancaman.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Antiviruses  

Piranti lunak kanggo mesthekake aman Tetep ing internet. Pamblokiran lunak modul iklan lan Camping mbebayani.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Antiviruses  

Alat trep kanggo nglindhungi komputer marang virus lan ancaman cyber. Software ndeteksi lan èfèktif pamblokiran beda spyware lan Adware modul.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Українська, Русский

Video dinggo ngowahi   Jupuk Layar  

Video editor kuat. Piranti lunak ndhukung macem-macem pribadi kanggo dijupuk video saka layar komputer lan ngowahi mau.

Ngundhuh
Gratis
English

Cd   Foto  

Piranti lunak kanggo nggawe gelaran lan ngrekam asil ing njaba. Piranti lunak kalebu beda pribadi kanggo ngatur proses tumitah.

Ngundhuh
Ora mbayar
English

Tèks editors  

A alat kuat kanggo tata letak dokumen ing tingkat profesional. Software dilengkapi pribadi khusus kanggo Processing document majeng.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Video dinggo ngowahi  

Lan editor video banget karo persil saka saringan beda lan efek kanggo ngrampungake Processing file video lan nyimpen ing format media perlu.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: