Avast Avast

Ngundhuh Ngundhuh Avast

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.




Operasi sistem: Windows, Android
Review rating:

Gambaran:

Avast – lunak antivirus populer kanggo nglindhungi komputer. Software ndeteksi lan ngilangake virus, Trojan, Cacing, spywares lan jinis ancaman. Avast ngijini sampeyan kanggo nyimpen sandhi ing wangun ndhelik lan netepake linuwih sandhi sing disimpen ing browser. Piranti lunak iku bisa kanggo ndeteksi lawan saka jaringan asal lan piranti disambungake menyang. Avast mbisakake kanggo mateni utawa mbusak konfigurasi intrusive lan ekstensi saka browser. Software ndhukung fungsi remot kontrol komputer liwat sambungan dilindhungi dening kode khusus.

Fitur utama ing:

  • Pangayoman marang macem-macem ancaman
  • Biasa nganyari saka database virus
  • Keamanan saka sandhi
  • Protection jaringan asal
  • Mbusak browser

Komentar tumrap Avast:


Avast Lunak related:


Antiviruses  

Alat kanggo ngreksa marang virus, spyware lan rootkit. Piranti lunak menehi aman Tetep ing internet lan ngecek lalu lintas kanggo ancaman bisa.

Ngundhuh
Gratis, ora mbayar
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Français...

Antiviruses  

Piranti lunak antivirus kanggo golek lan mbusak file mbebayani. Piranti lunak nggunakake macem-macem engines antivirus kanggo nglindhungi wilayah beda sistem.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français, Español...

Antiviruses   Optimization sistem  

Alat dirancang kanggo ndeteksi lan mbusak modul iklan. piranti lunak èfèktif mbusak toolbar, Unit iklan lan tambahan bayangan.

Ngundhuh
Gratis
English

Antiviruses  

Software ndeteksi vulnerabilities sistem lan ngilangake wong. program menehi search aman ing internet lan pangayoman marang fraudsters.

Ngundhuh
Gratis, ora mbayar
English

Antiviruses  

piranti lunak kanggo ndeteksi lan mbusak virus. Software ngijini sampeyan kanggo mindhai sistem kanggo macem-macem jinis virus, spyware lan ancaman.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Antiviruses  

Piranti lunak kanggo mesthekake aman Tetep ing internet. Pamblokiran lunak modul iklan lan Camping mbebayani.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Antiviruses  

Piranti lunak antivirus kanggo nglindhungi komputer marang spyware, Adware, ransomware, malware lan obyek duweni potensi mbebayani.

Ngundhuh
Gratis
English, Русский

Antiviruses  

Antivirus duwe kabeh sarana sing perlu kanggo njaga komputer marang ancaman sing muncul lan ndhukung setelan lanjut saka modul keamanan.

Ngundhuh
Ora mbayar
English

Antiviruses  

Alat kanggo nglindhungi komputer saka malware lan virus saka macem-macem jinis. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo mindhai sistem lan nyelehake file kasebut ing karantina.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Antiviruses  

Sarana antivirus kanggo neutralize spyware lan Adware. Piranti lunak iku bisa kanggo ndeteksi macem-macem jinis Trojan, Cacing lan backdoor.

Ngundhuh
Gratis
Русский

Internet  

piranti lunak kanggo ngoptimalake sambungan internet. Piranti lunak iku bisa kanggo ngoptimalake kabel lan sambungan Wi-Fi, jaringan P2P lan aplikasi VoIP.

Ngundhuh
Gratis, ora mbayar
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

File   Chat  

Alat kanggo ngundhuh lan enggo bareng file ing internet. Software ngijini sampeyan kanggo ngundhuh file kanthi cepet lan kalebu pamuter ditempelake kanggo muter file media.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Pamuter media  

Pamuter media sing ndhukung format sing beda. Software ngijini sampeyan kanggo ngatur perpustakaan musik lan ndeleng subtitles.

Ngundhuh
Ora mbayar
English

Graphics lan desain  

Piranti lunak nggawe gambar, dilengkapi karo alat sing gampang digunakake kanggo nambah cathetan menyang gambar utawa gambar.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Français...

Game   Streaming video  

Layanan game maya puter maneh game ing teknologi video streaming. Lunak nyedhiyakake puter maneh paling nuntut game ing piranti karo paramèter sistem kurang.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Русский

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: