WindowsInternetBrowser webAvast Secure Browser
Sistem operasi: Windows
Babagan: Browser web
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: Avast Secure Browser

Gambaran

Avast Secure Browser – browser sing adhedhasar mesin Chromium lan dirancang kanggo nglindhungi aktivitas user ing internet. Perangkat lunak kasebut dilengkapi karo perangkat kanggo ngatasi tingkat keamanan nglawan serangan jaringan lan nglindhungi data pribadhi marang malefactor. Avast Browser Aman ndhelikake informasi babagan dhewe kanggo mbatesi kemampuan nglacak tumindak pangguna ing internet kanthi macem-macem situs web, jaringan iklan, perusahaan riset lan piranti nelusuri liyane. Perangkat lunak nglindhungi komputer nglawan usaha phishing kanthi mblokir situs web mbebayani lan file sing bisa diunduh sing bisa nginfeksi sistem karo virus, ransomware, utawa spyware. Avast Secure Browser pamblokiran ngganggu iklan, nyegah sambungan saka ekstensi ora dipercaya lan peluncuran otomatis konten Flash tanpa idin pengguna. Piranti lunak ngandhut manajer sandi sing dibangun ing lan alat kanggo mbusak riwayat browser, cookie, lan data cache. Avast Secure Browser nduweni modul tambahan kanggo ndhelikake lokasi sampeyan dhewe lan nambah keamanan nalika online-banking.

Fitur utama:

  • Perlindungan Phishing
  • Anti-tracking lan anti-penyaringan
  • Perlindhungan marang ekstensi ora dipercaya
  • Mblokir iklan lan isi lampu kilat
  • Pangatur tembung sandi
  • Enkripsi HTT lan mode siluman
Avast Secure Browser

Avast Secure Browser

Versi:
80.0.3765.150
Basa:
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Ngundhuh Avast Secure Browser

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.

Komentar ing Avast Secure Browser

Avast Secure Browser software sing gegandhengan

Piranti lunak populer
Tanggepan: