Avast Secure Browser

Avast Secure Browser

Versi:
73.0.1270.87
Basa:
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Ngundhuh Avast Secure Browser

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Avast Secure Browser
Sistem operasi: Windows
Babagan: Browser web
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: Avast Secure Browser

Gambaran

Avast Secure Browser – browser sing adhedhasar mesin Chromium lan dirancang kanggo nglindhungi aktivitas user ing internet. Perangkat lunak kasebut dilengkapi karo perangkat kanggo ngatasi tingkat keamanan nglawan serangan jaringan lan nglindhungi data pribadhi marang malefactor. Avast Browser Aman ndhelikake informasi babagan dhewe kanggo mbatesi kemampuan nglacak tumindak pangguna ing internet kanthi macem-macem situs web, jaringan iklan, perusahaan riset lan piranti nelusuri liyane. Perangkat lunak nglindhungi komputer nglawan usaha phishing kanthi mblokir situs web mbebayani lan file sing bisa diunduh sing bisa nginfeksi sistem karo virus, ransomware, utawa spyware. Avast Secure Browser pamblokiran ngganggu iklan, nyegah sambungan saka ekstensi ora dipercaya lan peluncuran otomatis konten Flash tanpa idin pengguna. Piranti lunak ngandhut manajer sandi sing dibangun ing lan alat kanggo mbusak riwayat browser, cookie, lan data cache. Avast Secure Browser nduweni modul tambahan kanggo ndhelikake lokasi sampeyan dhewe lan nambah keamanan nalika online-banking.

Fitur utama:

  • Perlindungan Phishing
  • Anti-tracking lan anti-penyaringan
  • Perlindhungan marang ekstensi ora dipercaya
  • Mblokir iklan lan isi lampu kilat
  • Pangatur tembung sandi
  • Enkripsi HTT lan mode siluman

Perangkat lunak sing gegandhengan

Gratis
Iki minangka salah sawijining antivirus paling populer kanthi koleksi fitur keamanan, teknologi pembelajaran mesin, lan database gedhe kanggo ndeteksi ancaman kasebut.
Nyoba
Iki minangka antivirus kanthi piranti gedhe kanggo pangayoman lengkap komputer saka ancaman internal lan eksternal saka macem-macem jinis.
Gratis
Iki minangka sarana kanggo ngresiki PC saka data Avast sing ora perlu, kalebu file, pembalap lan entri registri sing asring tetep sawise ngilangi produk antivirus Avast.
Nyoba
Iki minangka piranti antivirus kanggo pangayoman komprehensif komputer marang macem-macem ancaman sing nyebar ing internet.
Nyoba
Iki minangka antivirus kanthi tingkat proteksi dhuwur sing nyegah virus kanggo ngetik komputer lan ngecek keamanan kabeh jaringan.

Komentar ing Avast Secure Browser

Avast Secure Browser software sing gegandhengan

Iki minangka browser sing diowahi kanthi fungsi non-standar lan didhasari mesin Chromium. Browser nduweni proteksi privasi lan pangaturan tab fleksibel.
Ngundhuh
Gratis
Basa Jawa
The browser dhasar kanggo sistem operasi saka Microsoft. Piranti lunak kalebu pesawat pribadi kanggo nyaman Tetep online.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Cepet lan populer browser trep Tetep online. Piranti lunak ndhukung teknologi modern lan nduweni fungsi migunani.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
The browser free lan cepet kanggo njamin Tetep nyaman ing internet. Software interaksi karo kabeh layanan web saka perusahaan Google.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Salah browser anjog sing ndhukung teknologi web Newest. Piranti lunak ngandhut akeh fitur kanggo paling nyaman Tetep ing internet.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
The browser populer saka Apple Inc. lunak wis anjog teknologi lan fitur kanggo operasi gampang ing internet.
Ngundhuh
Gratis
English
browser fungsi karo migunani dibangun ing fitur. Piranti lunak ndhukung nggunakake teknologi maya lan ngandhut tambahan kanggo mblokir iklan.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Iki minangka browser cepet sing ndhukung teknologi khusus kanggo cepet ngemot halaman web lan alat kanggo surfing gampang ing internet.
Ngundhuh
Nyoba
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
browser Web kang ndhukung majeng CSS lan HTML standar. Piranti lunak wis akèh pribadi èfèktif tetep ing jaringan.
Ngundhuh
Gratis
English
browser dibangun kanggo aman lan anonim Tetep ing internet. Piranti lunak iku bisa kanggo encrypt lalu lintas mlebu lan metu.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Browser kasebut adhedhasar mesin Chromium lan fokus kanggo ngapikake privasi lan ndhelikake kegiatan pengguna ing internet.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
The browser sing wis support majeng tab. Piranti lunak bisa ngundhuh isi audio lan video saka beda tanpa aplikasi bayangan.
Ngundhuh
Gratis
English, Tiếng Việt
Alat trep kanggo nggawe lan download kaca web tanpa ngerti HTML. Piranti lunak ngandhut editor lan pesawat Cithakan kanggo simplified karya karo obyek.
Ngundhuh
Nyoba
English
Klien fungsi kanggo ngundhuh file saka internet. Piranti lunak nduwe pesawat gedhe fitur lan ngijini sampeyan kanggo file search.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Русский
Piranti lunak kanggo niru game ing virtual MIDI-keyboard. Piranti lunak mbisakake kanggo nemtokake tonality musik lan ngatur piranti musik kanggo kabutuhan pangguna.
Ngundhuh
Nyoba
English
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: