Sistem operasi: Windows
Lisensi: Nyoba
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: Avast Pro Antivirus

Gambaran

Avast Pro Antivirus – piranti lunak karo antivirus, antispyware lan sistem heuristik. Perangkat lunak kasebut nduweni jinis pindai: cepet, selektif, lengkap, dijadwal lan pindai saka pelaku usaha sing bisa dipindhah. Avast Pro Antivirus kanthi otomatis ngirim file sing curiga kanggo analisis ing méga lan ndeteksi ancaman sing ora dingerteni sadurunge. Perangkat lunak nyegah serangan saka situs web angkoro, nganalisa lan nglindhungi Wi-Fi saka penetrasi, nyedhiyakake kerahasiaan data liwat VPN lan njamin aman file kasebut ing kothak wedhi. Avast Pro Antivirus nawakake sampeyan nggunakake manajer kertu sing dibangun kanggo pangayoman pribadhi sing dipercaya lan akses cepet menyang akun panganggo. Piranti lunak ngandhut mode khusus sing ngalangi kabar utawa tumindak lengkap layar liyane sing nganggu pangguna sak game. Avast Pro Antivirus uga nduweni alat pangoptimal sing bisa mbantu ngapikake kinerja PC lan ngupdate piranti lunak sing wis lawas.

Fitur utama:

  • Pindai cerdas
  • Perlindungan Phishing
  • Deteksi kerusuhan Wi-Fi
  • Diblokir ancaman ndeleng
  • Manajemen tembung aman
  • Sandbox
Avast Pro Antivirus

Avast Pro Antivirus

Versi:
20.2.2401
Basa:
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Ngundhuh Avast Pro Antivirus

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.

Komentar ing Avast Pro Antivirus

Avast Pro Antivirus software sing gegandhengan

Piranti lunak populer
Tanggepan: