AVG

Versi:
18.5.3059
Basa:
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Français...

Ngundhuh AVG

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Sistem operasi: WindowsAndroid
Lisensi: Gratis, nyoba
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: AVG
Wikipedia: AVG

Gambaran

AVG – antivirus kuat kanggo nglindhungi komputer marang spyware lan software mbebayani. lunak mindai sistem ing mode perlu, ndeteksi ancaman virus lan ngilangake wong. AVG menehi pangayoman marang pranala mbebayani ing jaringan sosial lan macem-macem situs. AVG bisa ndeteksi aplikasi mbebayani ing pesen email. Software ngijini sampeyan kanggo encrypt lan nyimpen data rahasia kanthi sandhi. AVG uga ngijini kanggo nggawe dhaptar tugas kanggo sistem mriksa ing jadwal.

Fitur utama:

  • Pangayoman marang virus, spyware lan rootkit
  • scan Milih lan lengkap
  • Perawatan saka obyek kasebut
  • Deteksi pranala mbebayani ing internet
  • pangayoman email

Komentar ing AVG

AVG software sing gegandhengan

Antivirus populer kanggo nglindhungi sistem marang macem-macem ancaman lan virus. Piranti lunak bisa kanggo mblokir robot jaringan lan matesi akses menyang situs web kanggo wong diwasa.
Ngundhuh
Gratis
English
Antivirus modern iki digunakake kanggo nglindhungi komputer marang piranti lunak angkoro, ndeteksi situs web sing mbebayani, mblokir virus lan nyegah nyolong data.
Ngundhuh
Nyoba
English
Antivirus iki ndhukung kabeh fungsi sing perlu kanggo navigasi internet kanthi aman lan njaga komputer marang virus.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
piranti lunak kanggo nglindhungi data pribadi marang ancaman jaringan. Antivirus menehi pangayoman marang malware lan spyware.
Ngundhuh
Nyoba
English, Українська, Français...
The antivirus misuwur kanggo pangayoman saka sistem marang werna-werna jinis ancaman. Piranti lunak iku bisa kanggo nyimpen sandhi pangguna ing safety lan nglindhungi jaringan asal marang spyware.
Ngundhuh
Gratis, nyoba
English, Français, Español...
Alat trep kanggo nglindhungi komputer marang virus lan ancaman cyber. Software ndeteksi lan èfèktif pamblokiran beda spyware lan Adware modul.
Ngundhuh
Nyoba
English, Українська, Русский
Software ndeteksi vulnerabilities sistem lan ngilangake wong. program menehi search aman ing internet lan pangayoman marang fraudsters.
Ngundhuh
Gratis, nyoba
English
Antivirus komplek kanthi tingkat perlindungan sing tepat dirancang kanggo respon efektif marang virus modern lan macem-macem jinis ancaman internet.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Iki minangka firewall kanggo matesi akses menyang sistem panganggo saka internet lan mblokir piranti lunak sing curiga sing nyoba ngakses internet.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Antivirus duwe kabeh sarana sing perlu kanggo njaga komputer marang ancaman sing muncul lan ndhukung setelan lanjut saka modul keamanan.
Ngundhuh
Nyoba
English
Paket lunak antivirus kanggo nglindhungi komputer. Piranti lunak menehi aman Tetep ing jaringan lan alat lalu lintas kanggo bisa ancaman.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Iki minangka piranti lunak keamanan multi tingkat kanggo nglindhungi komputer utawa server marang ancaman jaringan lan aplikasi ora aman.
Ngundhuh
Gratis
English
Alat kanggo nambah kinerja komputer lan ndandani kewan omo ing sistem. Software ngijini sampeyan kanggo tumindak scan jero lan ndandani macem-macem masalah.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
piranti lunak kanggo ngoptimalake sambungan internet. Piranti lunak iku bisa kanggo ngoptimalake kabel lan sambungan Wi-Fi, jaringan P2P lan aplikasi VoIP.
Ngundhuh
Gratis, nyoba
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Piranti lunak kanggo nonton online film lan TV nuduhake ing proses download. Piranti lunak nduwe pesawat gedhe isi video saka aliran beda lan njamin dhuwur puter maneh kualitas.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: