AVG AntiVirus Free

AVG AntiVirus Free

Versi:
19.1.3075
Basa:
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Français...

Ngundhuh AVG AntiVirus Free

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
AVG AntiVirus Free
Sistem operasi: WindowsAndroid
Babagan: Antiviruses
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: AVG AntiVirus Free
Wikipedia: AVG AntiVirus Free

Gambaran

AVG AntiVirus Free – perlindungan dasar komputer lan keamanan internet. Antivirus ngekspor PC lan nglacak kabeh file bebarengan karo prilaku piranti lunak mlaku ing wektu nyata kanggo nyegah penetrasi ancaman lan netralake virus sing wis suwe banget. AVG AntiVirus Free njamin pangayoman marang serangan web lan download mbebayani kanthi nyegah penetrations saka spyware utawa malware liwat situs web curiga utawa sumber liyane ing internet. Piranti lunak ngemot babagan lampiran email sing diinfeksi virus lan pamblokiran pilihan kanggo ngirim email kasebut saka akun panganggo. AVG AntiVirus Free nduwe sistem maya kanggo ndeteksi virus, sing ditambah karo teknologi pembelajaran modern kanggo nambah identifikasi ancaman anyar. Uga, AVG AntiVirus Free ndhukung mode khusus sing mblokir kabar saka Windows utawa app liya yen pangguna bisa nganggo piranti lunak sing dibutuhake ing mode layar lengkap.

Fitur utama:

  • Pangayoman marang file mbebayani ing wektu nyata
  • Sistem analisis heuristic lan behavioral
  • Perlindhahan kegiatan ing internet
  • Priksa lampiran email
  • File shredder

Piranti lunak sing padha

Nyoba
Iki minangka antivirus populer karo teknologi méga modern kanggo ngamanake komputer marang virus sing paling umum, scammers lan nyedhiyakake keamanan privasi ing internet.
Gratis
Utawa iki dirancang kanggo mbusak kabeh data sing gegandhengan karo program AVG, kalebu entri pendaptaran, pembalap lan file instalasi.

Komentar ing AVG AntiVirus Free

AVG AntiVirus Free software sing gegandhengan

Iki minangka solusi antivirus sing dipercaya saka perusahaan kanthi reputasi apik ing industri cybersecurity kanggo nglindhungi komputer saka ancaman maju, serangan phishing lan web.
Ngundhuh
Gratis
English
Iki minangka antivirus kanthi kacepetan cepet lan deteksi virus sing bener, sing ndadekake data lan privasi pengguna aman.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Antivirus iki ndhukung kabeh fungsi sing perlu kanggo navigasi internet kanthi aman lan njaga komputer marang virus.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Iki minangka salah sawijining antivirus paling populer kanthi koleksi fitur keamanan, teknologi pembelajaran mesin, lan database gedhe kanggo ndeteksi ancaman kasebut.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Iki antivirus lan antispyware solusi sing aman kanggo njaga privasi lan keamanan PC ngarep saka macem-macem serangan.
Ngundhuh
Nyoba
English, Українська, Français...
Alat trep kanggo nglindhungi komputer marang virus lan ancaman cyber. Software ndeteksi lan èfèktif pamblokiran beda spyware lan Adware modul.
Ngundhuh
Nyoba
English, Українська, Русский
Piranti lunak antivirus kanggo golek lan mbusak file mbebayani. Piranti lunak nggunakake macem-macem engines antivirus kanggo nglindhungi wilayah beda sistem.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français...
Iki minangka antivirus lengkap kanthi tingkat pangreksan dhuwur marang ransomware, virus, spyware, malware lan ancaman online liyane.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Paket lunak antivirus kanggo nglindhungi komputer. Piranti lunak menehi aman Tetep ing jaringan lan alat lalu lintas kanggo bisa ancaman.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Piranti lunak antivirus kanggo nglindhungi komputer marang spyware, Adware, ransomware, malware lan obyek duweni potensi mbebayani.
Ngundhuh
Gratis
English, Русский
Antivirus kasebut nduweni sawetara fungsi lan ndhukung piranti keamanan canggih kanggo njaga komputer saka ancaman sing beda.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Iki minangka antivirus kanggo nglindhungi virus saka macem-macem jinis, mblokir ancaman online lan ndeteksi masalah keamanan ing sistem.
Ngundhuh
Nyoba
English
Alat lengkap kanggo pengembangan game kanggo sistem operasi sing beda. Piranti lunak iki nduweni efek grafis lan swara kanggo entuk desain paling apik saka game.
Ngundhuh
Nyoba
English
Iki minangka jaringan pribadi virtual kanggo ndhelikake kegiatan online sampeyan dhewe lan ngliwati watesan regional.
Ngundhuh
Nyoba
English, Español, Deutsch...
Alat kuat kanggo nggoleki tembung lan phrases perlu. Piranti lunak nampilake penjelasan lan pronunciation bener saka tembung ketemu lan uga milih padhanane utawa antonyms kanggo wong-wong mau.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: