WindowsKeamananAntivirusesAVG AntiVirus Free
Sistem operasi: WindowsAndroid
Babagan: Antiviruses
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: AVG AntiVirus Free
Wikipedia: AVG AntiVirus Free

Gambaran

AVG AntiVirus Free – perlindungan dasar komputer lan keamanan internet. Antivirus ngekspor PC lan nglacak kabeh file bebarengan karo prilaku piranti lunak mlaku ing wektu nyata kanggo nyegah penetrasi ancaman lan netralake virus sing wis suwe banget. AVG AntiVirus Free njamin pangayoman marang serangan web lan download mbebayani kanthi nyegah penetrations saka spyware utawa malware liwat situs web curiga utawa sumber liyane ing internet. Piranti lunak ngemot babagan lampiran email sing diinfeksi virus lan pamblokiran pilihan kanggo ngirim email kasebut saka akun panganggo. AVG AntiVirus Free nduwe sistem maya kanggo ndeteksi virus, sing ditambah karo teknologi pembelajaran modern kanggo nambah identifikasi ancaman anyar. Uga, AVG AntiVirus Free ndhukung mode khusus sing mblokir kabar saka Windows utawa app liya yen pangguna bisa nganggo piranti lunak sing dibutuhake ing mode layar lengkap.

Fitur utama:

  • Pangayoman marang file mbebayani ing wektu nyata
  • Sistem analisis heuristic lan behavioral
  • Perlindhahan kegiatan ing internet
  • Priksa lampiran email
  • File shredder
AVG AntiVirus Free

AVG AntiVirus Free

Versi:
20.2.3116
Basa:
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Français...

Ngundhuh AVG AntiVirus Free

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.

Komentar ing AVG AntiVirus Free

AVG AntiVirus Free software sing gegandhengan

Piranti lunak populer
Tanggepan: