AVG AntiVirus Free

AVG AntiVirus Free

Versi:
19.4.3089
Basa:
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Français...

Ngundhuh AVG AntiVirus Free

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
AVG AntiVirus Free
Sistem operasi: WindowsAndroid
Babagan: Antiviruses
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: AVG AntiVirus Free
Wikipedia: AVG AntiVirus Free

Gambaran

AVG AntiVirus Free – perlindungan dasar komputer lan keamanan internet. Antivirus ngekspor PC lan nglacak kabeh file bebarengan karo prilaku piranti lunak mlaku ing wektu nyata kanggo nyegah penetrasi ancaman lan netralake virus sing wis suwe banget. AVG AntiVirus Free njamin pangayoman marang serangan web lan download mbebayani kanthi nyegah penetrations saka spyware utawa malware liwat situs web curiga utawa sumber liyane ing internet. Piranti lunak ngemot babagan lampiran email sing diinfeksi virus lan pamblokiran pilihan kanggo ngirim email kasebut saka akun panganggo. AVG AntiVirus Free nduwe sistem maya kanggo ndeteksi virus, sing ditambah karo teknologi pembelajaran modern kanggo nambah identifikasi ancaman anyar. Uga, AVG AntiVirus Free ndhukung mode khusus sing mblokir kabar saka Windows utawa app liya yen pangguna bisa nganggo piranti lunak sing dibutuhake ing mode layar lengkap.

Fitur utama:

  • Pangayoman marang file mbebayani ing wektu nyata
  • Sistem analisis heuristic lan behavioral
  • Perlindhahan kegiatan ing internet
  • Priksa lampiran email
  • File shredder

Perangkat lunak sing gegandhengan

Nyoba
Iki minangka antivirus populer karo teknologi méga modern kanggo ngamanake komputer marang virus sing paling umum, scammers lan nyedhiyakake keamanan privasi ing internet.
Gratis
Utawa iki dirancang kanggo mbusak kabeh data sing gegandhengan karo program AVG, kalebu entri pendaptaran, pembalap lan file instalasi.

Komentar ing AVG AntiVirus Free

AVG AntiVirus Free software sing gegandhengan

Piranti lunak antivirus kanggo golek lan mbusak file mbebayani. Piranti lunak nggunakake macem-macem engines antivirus kanggo nglindhungi wilayah beda sistem.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français...
Cara trep kanggo golek lan mbusak data mbebayani. Antivirus ndeteksi ancaman paling lazim sistem lan nuduhake ing laporan rinci.
Ngundhuh
Gratis
English
Iki minangka salah sawijining antivirus paling populer kanthi koleksi fitur keamanan, teknologi pembelajaran mesin, lan database gedhe kanggo ndeteksi ancaman kasebut.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Iki minangka produk keamanan kanggo nyegah malware, mblokir situs web mbebayani, ngreksa marang ancaman online lan mriksa email.
Ngundhuh
Nyoba
English, Bahasa Indonesia, Français...
Iki minangka antivirus komprehensif sing nganggo piranti keamanan tambahan kanggo nambah kinerja komputer saka perusahaan Qihoo 360.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Antivirus iki ndhukung kabeh fungsi sing perlu kanggo navigasi internet kanthi aman lan njaga komputer marang virus.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Iki minangka solusi antivirus sing dipercaya saka perusahaan kanthi reputasi apik ing industri cybersecurity kanggo nglindhungi komputer saka ancaman maju, serangan phishing lan web.
Ngundhuh
Gratis
English
Iki antivirus lan antispyware solusi sing aman kanggo njaga privasi lan keamanan PC ngarep saka macem-macem serangan.
Ngundhuh
Nyoba
English, Українська, Français...
Antivirus iki ndhukung teknologi keamanan saka pangembang produk antivirus pihak katelu kanggo nyedhiyakake pangayoman maksimum komputer.
Ngundhuh
Nyoba
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Piranti lunak antivirus lengkap saka Microsoft. Antivirus nglindhungi sistem marang virus saka macem-macem jinis, spyware lan ancaman liyane.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Antivirus iki ndhukung teknologi modern kanggo pangayoman web lan mbusak perangkat lunak sing ora dikepengini lan ngemot malware kasebut.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Iki minangka piranti lunak antivirus kanthi pangembangan dhewe ing bidang keamanan, sing ndadekake tingkat perlindungan sing becik marang macem-macem jenis virus lan ancaman jaringan.
Ngundhuh
Gratis
English, Русский
piranti lunak kanggo ngirim data lan software saka komputer siji liyane liwat jaringan lokal utawa dening nggawe gambar file.
Ngundhuh
Gratis, nyoba
English, Français, Deutsch...
Piranti lunak iki dirancang kanggo ngresiki RAM komputer lan ndeleng informasi babagan status RAM ing wektu nyata.
Ngundhuh
Gratis
English
Utusan iki ndhukung fitur-fitur khusus sing ditindakake kanggo nambah kerjasama bebarengan efektif antarane anggota tim.
Ngundhuh
Nyoba
English, Bahasa Indonesia, Français...
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: