Sistem operasi: Windows
Lisensi: Nyoba
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: AVG Internet Security

Gambaran

AVG Internet Security – minangka antivirus kanthi mekanisme perlindungan banget kanggo ngilangi ancaman keamanan. Piranti lunak terus nganalisa perilaku program-program mlaku kanggo virus, trojan, rootkit, ransomware lan ancaman liyane kanggo netralisasi wektu kasebut sadurunge bisa nindakake apa-apa. AVG Internet Security nduweni firewall majeng sing ngetungake lalu lintas sing mlebu lan metu sing ngetokake resiko serangan jaringan kanthi scammers. Antivirus njamin yen sampeyan bakal pindhah menyang situs web sing nyata sing nglindhungi sampeyan saka potret mbebayani lan mblokir spyware saka entuk akses ora sah menyang data privasi. AVG Internet Security ngecek lampiran e-mail lan ndeteksi ancaman punapa mawon sumberipun, ugi ugi nglindhungi webcam saking panggunaan spying.

Fitur utama:

  • Dhukungan kanggo macem-macem metode deteksi ancaman
  • Mblokir serangan web lan email phishing
  • Pangreksan marang ransomware
  • Deteksi situs palsu
  • Proteksi webcam lan data privasi
  • File shredder
AVG Internet Security

AVG Internet Security

Versi:
20.2.3116
Basa:
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Français...

Ngundhuh AVG Internet Security

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.

Komentar ing AVG Internet Security

AVG Internet Security software sing gegandhengan

Piranti lunak populer
Tanggepan: