AVG Internet Security

AVG Internet Security

Versi:
19.4.3089
Basa:
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Français...

Ngundhuh AVG Internet Security

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
AVG Internet Security
Sistem operasi: Windows
Lisensi: Nyoba
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: AVG Internet Security

Gambaran

AVG Internet Security – minangka antivirus kanthi mekanisme perlindungan banget kanggo ngilangi ancaman keamanan. Piranti lunak terus nganalisa perilaku program-program mlaku kanggo virus, trojan, rootkit, ransomware lan ancaman liyane kanggo netralisasi wektu kasebut sadurunge bisa nindakake apa-apa. AVG Internet Security nduweni firewall majeng sing ngetungake lalu lintas sing mlebu lan metu sing ngetokake resiko serangan jaringan kanthi scammers. Antivirus njamin yen sampeyan bakal pindhah menyang situs web sing nyata sing nglindhungi sampeyan saka potret mbebayani lan mblokir spyware saka entuk akses ora sah menyang data privasi. AVG Internet Security ngecek lampiran e-mail lan ndeteksi ancaman punapa mawon sumberipun, ugi ugi nglindhungi webcam saking panggunaan spying.

Fitur utama:

  • Dhukungan kanggo macem-macem metode deteksi ancaman
  • Mblokir serangan web lan email phishing
  • Pangreksan marang ransomware
  • Deteksi situs palsu
  • Proteksi webcam lan data privasi
  • File shredder

Perangkat lunak sing gegandhengan

Gratis
Iki minangka antivirus populer kanggo perlindungan PC dasar marang virus saka macem-macem jinis lan perlindungan aktivitas ing internet marang ancaman paling anyar.
Gratis
Utawa iki dirancang kanggo mbusak kabeh data sing gegandhengan karo program AVG, kalebu entri pendaptaran, pembalap lan file instalasi.

Komentar ing AVG Internet Security

AVG Internet Security software sing gegandhengan

Antivirus iki ndhukung kabeh fungsi sing perlu kanggo navigasi internet kanthi aman lan njaga komputer marang virus.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Iki minangka antivirus lengkap kanthi tingkat pangreksan dhuwur marang ransomware, virus, spyware, malware lan ancaman online liyane.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Iki minangka firewall kanggo matesi akses menyang sistem panganggo saka internet lan mblokir piranti lunak sing curiga sing nyoba ngakses internet.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Iki minangka antivirus kanthi piranti gedhe kanggo pangayoman lengkap komputer saka ancaman internal lan eksternal saka macem-macem jinis.
Ngundhuh
Nyoba
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Iki minangka antivirus kanggo pangayoman PC maksimal marang ancaman jaringan lan lokal. Ana manajer sandi sing dibangun ing lan panyimpenan file sing terenkripsi.
Ngundhuh
Nyoba
English, Українська, Français...
Iki minangka produk antivirus modern kanggo nglindhungi komputer saka ancaman sing paling mbebayani, nglawan serangan web, nglawan penipuan lan nyimpen data privasi.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Iki minangka pangayoman sing komprehensif marang malware lan spyware, sing nyedhiyani Surf sing aman ing internet lan alat pribadi sing gegandhengan karo privasi.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Iki minangka solusi antivirus modern kanggo ningkatake pangayoman data pribadhi marang serangan web, penipuan, spam, rootkit, ransomware, lan spyware.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Iki minangka solusi antivirus saka perusahaan Symantec, salah sawijining pemimpin donya ing produksi perangkat lunak kanggo nglindhungi komputer.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Iki antivirus lengkap karo teknologi cloud kanggo nglindhungi serangan jaringan, ransomware, lan piranti lunak angkoro sing liyane.
Ngundhuh
Nyoba
English, Українська, Français...
Antivirus kasebut nduweni firewall, pemindai awan, panyimpenan online kanthi aman, teknologi analisis perilaku lan kotak pas wektune.
Ngundhuh
Nyoba
English, Українська, Français...
Piranti lunak antivirus nduweni firewall sing dibangun lan piranti proteksi kanggo ndeteksi lan netralake virus, ancaman malware lan ancaman jaringan.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Alat kanggo komunikasi antarane kedhaftar kabeh ndonya. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo nggawe telpon swara, panggilan video lan pesen teks exchange.
Ngundhuh
Gratis
English, Español, 中文...
Alat kanggo Ngonversi file ing format PDF. Piranti lunak ngandhut sawetara saka sudhut pribadi sing nemen nggedhekake kemungkinan karya karo file PDF.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Alat kanggo bisa karo browser Internet Explorer. Software ngijini sampeyan kanggo mriksa kompatibilitas tumindak kode, tata letak lan rancangan ing macem-macem versi browser.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: