CCleaner

Produk:
Versi:
5.50.6911
Basa:
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Ngundhuh CCleaner

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Sistem operasi: WindowsAndroid
Lisensi: Gratis, nyoba
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: CCleaner
Wikipedia: CCleaner

Gambaran

CCleaner – lunak populer kanggo ngresiki lan ngoptimalake sistem. Software mbusak piranti lunak diinstal, ketemu file perlu, mbangun sistem iki, configures lan Autorun, etc. CCleaner performs analisis rinci sistem kanggo ngarsane saka uwuh file lan ngresiki papan saka data rasah. Software nggoleki masalah ing pendaptaran, mbecike ing kasalahan sistem lan nampilake laporan bab karya dileksanakake. CCleaner ngresiki sajarah kegiatan online ing browser beda lan aplikasi.

Fitur utama:

  • Free papan metu saka uwuh file
  • cleaning pepek lan mbenakake kasalahan ing pendaptaran
  • aman lunak cepet
  • Ngresiki sajarah kegiatan online
  • setelan Autorun

Komentar ing CCleaner

CCleaner software sing gegandhengan

Alat kanggo nambah kinerja komputer lan ndandani kewan omo ing sistem. Software ngijini sampeyan kanggo tumindak scan jero lan ndandani macem-macem masalah.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Piranti lunak kanggo ngresiki sistem saka ampas file lan sak wentoro. Uga lunak ngijini kanggo mbusak Plugins beda lan aplikasi.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak kanggo ngoptimalake lan tuning kinerja sistem. Piranti lunak ngandhut sawetara saka sudhut pribadi kanggo ngatur sistem lan ngganti setelan keamanan.
Ngundhuh
Gratis
English
Software matrapi kasalahan lan ngresiki sistem registry. Piranti lunak ngandhut pribadi tambahan kanggo nambah kinerja komputer.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
piranti lunak kanggo ngresiki sistem registry metu saka uwuh file. Software ndeteksi aplikasi nonexistent ing hard drive lan ngijini sampeyan kanggo mbusak tombol saka pendaptaran.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Piranti lunak iki nduweni alat sing gedhe kanggo ngoptimalake sistem lan sacara umum bisa nambah kinerja ing macem-macem cara.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Pesawat pribadi kanggo ngresiki lan ngoptimalake sistem operasi. Software ngijini sampeyan kanggo ngatur sistem lan mbusak file rasah.
Ngundhuh
Gratis, nyoba
English, Українська, Français...
Iki editor pendaptaran lengkap sing ndhukung macem-macem tab kanggo comparison, panyimpenan telusuran lan alat defragmentasi.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Piranti lunak kanggo waras karya layanan penting lan paramèter sistem. Piranti lunak matrapi kasalahan pendaptaran lan file sistem ala.
Ngundhuh
Gratis
English
Iki minangka piranti lunak kanggo ngawasi lan nglaporake ing ngarsane trojan ing tombol, nilai registri, file wiwitan lan lokasi pendaptaran utawa file sistem liyane.
Ngundhuh
Gratis
English
Alat kanggo nglindhungi lan ngoptimalake komputer. Software ngijini sampeyan kanggo mbusak file unneeded utawa lungse lan ndhukung scaner maya antivirus.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Español...
Iki minangka piranti lunak universal kanggo nglindhungi komputer lan nambah kinerja kanthi ngatasi masalah ing sistem.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Iki minangka pangurus sandhi kanggo ngontrol data pribadhi lan tembung sandhi pengguna. Piranti lunak bisa ngasilake sandhi sing kuwat lan isi formulir web.
Ngundhuh
Nyoba
English, Українська, Français...
Alat kanggo ngawasi kahanan saka macem-macem komponen komputer. Piranti lunak iku bisa kanggo nampilake saiki, maksimal lan tithik Nilai voltase komponen komputer.
Ngundhuh
Gratis
English
Alat kanggo nyimpen data ing panyimpenan maya. Piranti lunak mbisakake kanggo ngunggah file menyang panyimpenan maya lan nyedhiyani akses menyang data diundhuh saka piranti beda.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: