CCleaner

CCleaner

Produk:
Versi:
5.56.7144
Basa:
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Ngundhuh CCleaner

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Sistem operasi: WindowsAndroid
Lisensi: Gratis, nyoba
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: CCleaner
Wikipedia: CCleaner

Gambaran

CCleaner – lunak populer kanggo ngresiki lan ngoptimalake sistem. Software mbusak piranti lunak diinstal, ketemu file perlu, mbangun sistem iki, configures lan Autorun, etc. CCleaner performs analisis rinci sistem kanggo ngarsane saka uwuh file lan ngresiki papan saka data rasah. Software nggoleki masalah ing pendaptaran, mbecike ing kasalahan sistem lan nampilake laporan bab karya dileksanakake. CCleaner ngresiki sajarah kegiatan online ing browser beda lan aplikasi.

Fitur utama:

  • Free papan metu saka uwuh file
  • cleaning pepek lan mbenakake kasalahan ing pendaptaran
  • aman lunak cepet
  • Ngresiki sajarah kegiatan online
  • setelan Autorun

Komentar ing CCleaner

CCleaner software sing gegandhengan

Piranti lunak kanggo ngresiki sistem saka ampas file lan sak wentoro. Uga lunak ngijini kanggo mbusak Plugins beda lan aplikasi.
Ngundhuh
Gratis
English
Iki minangka piranti komplek sing kalebu keperluan utas kanggo ngonfigurasi, ngontrol, ngresiki lan ngoptimalake sistem kasebut.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Pesawat pribadi kanggo ngresiki lan ngoptimalake sistem operasi. Software ngijini sampeyan kanggo ngatur sistem lan mbusak file rasah.
Ngundhuh
Gratis, nyoba
English, Українська, Français...
Alat kanggo nambah kinerja komputer lan ndandani kewan omo ing sistem. Software ngijini sampeyan kanggo tumindak scan jero lan ndandani macem-macem masalah.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Iki minangka alat sing paling apik kanggo ngawasi pangolahan sing dibukak, ngontrol prilaku lan ndeleng informasi babagan sistem kasebut.
Ngundhuh
Gratis
English
piranti lunak kanggo ngresiki sistem registry metu saka uwuh file. Software ndeteksi aplikasi nonexistent ing hard drive lan ngijini sampeyan kanggo mbusak tombol saka pendaptaran.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Piranti lunak iki nduweni alat sing gedhe kanggo ngoptimalake sistem lan sacara umum bisa nambah kinerja ing macem-macem cara.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Software matrapi kasalahan lan ngresiki sistem registry. Piranti lunak ngandhut pribadi tambahan kanggo nambah kinerja komputer.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Sarana prasaja kanggo ngresiki sistem saka file rasah lan ndandani kasalahan pendaptaran. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo ndeleng kabeh masalah ditemokake ing rinci tampilan jendhela.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Alat kanggo ngoptimalake lan ngresiki sistem saka rasah file. Software ngijini sampeyan kanggo mbusak file sak wentoro lan tumindak defragmentation saka hard disk.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Piranti lunak iki dilengkapi karo macem-macem alat kanggo mriksa negara sistem lan nindakaken macem-macem cara kanggo nambah kinerja.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français...
Alat trep kanggo ngoptimalake, resik lan mbenerake kasalahan ing sistem operasi. Piranti lunak ngidini kanggo nggawe Bukak cepet game lan aplikasi.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Pemain kuat ngijini sampeyan kanggo muter paling saka format media lan nggunakake beda saringan audio lan efek video.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Iki minangka piranti lunak sing mbantu sampeyan ngetik teks kanthi cepet lan frasa tartamtu tanpa kesalahan ing macem-macem aplikasi thanks kanggo dhaptar kombinasi kombinasi sing wis kedadean.
Ngundhuh
Gratis
English
Gampang nggunakake piranti lunak karo pesawat gedhe pribadi lan dhukungan saka format file populer kanggo ngatasi macem-macem tugas kantor.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: