Sistem operasi: Windows
Babagan: Hard disk
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: Defraggler
Wikipedia: Defraggler

Gambaran

Defraggler – lunak kanggo Defragment ing hard disk saka perusahaan Piriform. Fitur utama saka piranti lunak punika kemampuan kanggo Defragment file lan folder individu. Defraggler ndhukung sistem file kayata NTFS lan FAT32. Piranti lunak Nyedhiyani kesempatan kanggo njelasno hard drive lan nampilake dhaptar file fragmented. Defraggler uga nuduhaké informasi rinci ing karya saka drive kanggo periode tartamtu.

Fitur utama:

  • Defragments drive, folder lan file
  • Analysis saka hard disk
  • Informasi rinci babagan disk
Defraggler

Defraggler

Versi:
2.22.995
Basa:
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Ngundhuh Defraggler

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.

Komentar ing Defraggler

Defraggler software sing gegandhengan

Piranti lunak populer
Tanggepan: