Dr.Web CureIt Dr.Web CureIt


lunak iki diblokir amarga sanksi Ukrainia marang Rusia.

Operasi sistem: Windows
Lisènsi: Gratis
Review rating:

Gambaran:

Dr.Web CureIt – scanner antivirus kanggo ndeteksi lan mbusak obyek angkoro. Lunak iki adhedhasar ing inti antivirus Dr.Web lan cures komputer tanpa instalasi saka antivirus. Dr.Web CureIt mbisakake kanggo mbusak Cacing, virus file, Trojan, spyware, etc. lunak wis saya dianyari kanggo mesthekake negara saiki data antivirus. Dr.Web CureIt ngidini kanggo nindakake mindai cepet, wutuh utawa adat saka komputer.

Fitur utama ing:

  • Deteksi lan aman saka obyek angkoro
  • Kerep update data antivirus
  • Kemampuan kanggo nindakake cepet, wutuh utawa adat scan

Dr.Web CureIt Lunak related:


Antiviruses  

Alat kanggo ngreksa marang virus, spyware lan rootkit. Piranti lunak menehi aman Tetep ing internet lan ngecek lalu lintas kanggo ancaman bisa.

Ngundhuh
Gratis, ora mbayar
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Français...

Antiviruses  

Cara trep kanggo golek lan mbusak data mbebayani. Antivirus ndeteksi ancaman paling lazim sistem lan nuduhake ing laporan rinci.

Ngundhuh
Gratis
English

Antiviruses  

piranti lunak kanggo ndeteksi lan mbusak virus. Software ngijini sampeyan kanggo mindhai sistem kanggo macem-macem jinis virus, spyware lan ancaman.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Antiviruses  

Software ndeteksi vulnerabilities sistem lan ngilangake wong. program menehi search aman ing internet lan pangayoman marang fraudsters.

Ngundhuh
Gratis, ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Antiviruses  

The antivirus misuwur kanggo pangayoman saka sistem marang werna-werna jinis ancaman. Piranti lunak iku bisa kanggo nyimpen sandhi pangguna ing safety lan nglindhungi jaringan asal marang spyware.

Ngundhuh
Gratis, ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Antiviruses  

The antivirus populer kanggo nglindhungi sistem marang warna ancaman lan virus. Piranti lunak iku bisa kanggo mblokir robot jaringan lan matesi akses menyang situs kanggo wong diwasa.

Ngundhuh
Gratis, ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Antiviruses  

Alat kanggo nglindhungi komputer marang macem-macem ancaman. Piranti lunak mbisakake kanggo ndeteksi macem-macem jinis virus lan nemokake file kasebut ing quarantine.

Ngundhuh
Gratis
English

Antiviruses  

piranti lunak kanggo ndeteksi lan siksa proses digunakake saka malware, sing impedes operasi lengkap antivirus utama.

Ngundhuh
Gratis
English

Antiviruses  

Salah manufaktur anjog saka piranti lunak antivirus. Piranti lunak nggunakake solusi inovatif paling anyar ing lapangan pangayoman marang virus beda lan ancaman jaringan.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Antiviruses  

Piranti lunak antivirus kanggo golek lan mbusak file mbebayani. Piranti lunak nggunakake macem-macem engines antivirus kanggo nglindhungi wilayah beda sistem.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français, Español...

File komprèsi  

Piranti lunak kanggo nggawe disk virtual saka gambar file beda. Fitur utama piranti lunak punika sabenere saka arsip kang menehi karya karo file tanpa perlu kanggo sing aman.

Ngundhuh
Gratis
English

Optimization sistem   Antiviruses  

Alat kanggo nglindhungi lan ngoptimalake komputer. Software ngijini sampeyan kanggo mbusak file unneeded utawa lungse lan ndhukung scaner maya antivirus.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Español, 中文...

Cd  

Instrument kanggo defragment hard drive lan file kapisah. Mindai lunak lan nampilake informasi rinci babagan disk.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Game  

Piranti lunak kanggo ngganti setelan game lan nggunakake Cidra kanggo Xbox 360 console. Piranti lunak ndhukung nomer akeh game populer saka aliran beda.

Ngundhuh
Gratis
English

Pembalap  

Paket aplikasi kanggo fungsi efektif saka file media lan game. Piranti lunak mengaruhi Processing saka obyek Graphic, stream swara lan Optimization saka game.

Ngundhuh
Gratis
English

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: