FL Studio FL Studio

Ngundhuh Ngundhuh FL Studio

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.




Operasi sistem: Windows
Lisènsi: Ora mbayar
Review rating:

Gambaran:

FL Studio – lunak kuat kanggo nggawe lan ngedit music. Piranti lunak iku bisa kanggo nindakake fungsi-fungsi dhasar lan profesional saka editor audio, kayata cropping, Nyalin, muni ganti, setelan irama, mungel kontrol dadi, etc. FL Studio ndhukung format audio lan mbisakake kanggo nemtokke macem-macem efek swara ing trek audio nalika ngrekam. Software ngijini sampeyan kanggo nggawe proyèk musik nggunakake conto sing wis ana lan macem-macem alat musik. FL Studio bisa nggedhekake kemungkinan dhewe kanthi macem-macem tambahan lan sambungan saka plugin VST populer.

Fitur utama ing:

  • A pesawat pribadi dhasar lan profesional
  • Akeh efek swara
  • lengkap mixer
  • dibangun ing emulators saka piranti musik
  • Ndhukung tambahan modern standar

Komentar tumrap FL Studio:


FL Studio Lunak related:


Audio editor  

Editor audio karo pesawat gedhe fungsi dibangun kanggo ngowahi file audio ing tingkat sing tepat, ngrekam swara saka macem-macem sumber lan mbusak cacat rekaman.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Audio editor  

Alat profesional kanggo nggawe lan nyampur file audio. lunak tabet kesempatan sudhut kanggo DJs experienced lan musisi.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Audio dinggo ngowahi   Audio editor  

Prasaja audio editor bisa karo-file MP3. Piranti lunak kalebu pribadi kanggo compress trek audio tanpa mundhut kualitas.

Ngundhuh
Gratis
Bahasa Indonesia, Українська, Français, Español...

Audio editor  

Piranti lunak kanggo bisa karo instruments keyboard, angin lan senar. Piranti lunak nggunakake teknologi swara paling nyata instruments.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Video dinggo ngowahi   Audio editor  

Salah siji saka editors video anjog karo dhukungan kuat stream audio. Piranti lunak menehi kemungkinan sudhut kanggo nggawe video profesional kualitas dhuwur.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Audio editor  

Piranti lunak kanggo nggawe music studio saka aliran beda. Piranti lunak ndhukung pesawat gedhe instruments Musical sing nomer akeh efek swara beda.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Audio editor  

Editor kuat file audio saka macem-macem format. Piranti lunak ngemot nomer akeh pribadi kanggo ngatur trek swara lan puter maneh produktif file.

Ngundhuh
Gratis
English

Audio editor  

Paket driver kanggo mesthekake puter maneh bener lepen audio. Piranti lunak wis frekuensi bandwidth dhuwur lan ndhukung sambungan kanggo macem-macem piranti audio.

Ngundhuh
Gratis
English

Audio editor  

Editor music sakabehane nilai musik karo fungsi sudhut. Piranti lunak menehi daya utawa download saka macem-macem gaya saka unsur musik karo sistem tlusur linuwih.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Audio editor  

Piranti lunak kanggo bisa karo musik aliran beda. Piranti lunak wis akeh pribadi lan efek kanggo nggawe music profesional.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Українська, Français, Español...

Cd  

Alat trep kanggo ngoptimalake lan nambah stabilitas sistem. Piranti lunak ngidini kanggo defragment hard disk lan ngatur file.

Ngundhuh
Gratis
English

Antiviruses   Optimization sistem  

Alat kanggo nelusuri lan mbusak modul Adware. lunak mindai sistem lan èfèktif mbusak toolbar, Unit iklan lan ekspansi rasah.

Ngundhuh
Gratis
English

Testing   Optimization sistem  

Alat kanggo ndeteksi lan ndandani kasalahan ing sistem. Piranti lunak mbisakake kanggo ngirim pitakonan karo gambaran rinci error ing sisteme lan gambar forum gawe.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Antiviruses  

The antivirus Komplek karo tingkat cocok saka pangayoman dibangun kanggo nanggepi èfèktif kanggo virus modern lan macem-macem jinis ancaman internet.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Internet   Pembangunan  

Alat kuat kanggo nompo data saka internet. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo ngundhuh bagéan utawa situs web kabeh lan ndeleng wong karo tambah kacepetan.

Ngundhuh
Gratis
English

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: