Free Download Manager Free Download Manager

Ngundhuh Ngundhuh Free Download Manager

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.



Operasi sistem: Windows
Lisènsi: Gratis
Review rating:

Gambaran:

Free Download Manager – manager kuat kanggo file cepet download. Software ditempelake ing browser populer, otomatis intercepts lan ngundhuh file. Free Download Manager mbisakake kanggo ngundhuh macem-macem jinis data lan ngirim utawa ndeleng komentar saka file disimpen. Piranti lunak iku bisa kanggo ngundhuh file gedhe lan bagéan kapisah saka arsip. Free Download Manager ngandhut pribadi kanggo ngatur proses download kanggo kabutuhan pangguna.

Fitur utama ing:

  • Ndhukung protokol BitTorrent
  • Preview of downloads
  • Peraturan Panggunan lalu lintas
  • Sesambungane karo paling saka browser
  • download panjadwal

Komentar tumrap Free Download Manager:


Free Download Manager Lunak related:


Downloaders  

Lunak kuat kanggo ngundhuh file kanthi cepet. Software ngijini sampeyan kanggo nelusuri ing direktori gedhe file media lan ndeleng informasi bab mau.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Downloaders  

Download Manager file macem-macem format saka internet. Nanging ndhukung setelan parameter download lan pratayang berkas.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Downloaders  

The download file saka layanan video populer lan jaringan sosial. Software ngijini sampeyan kanggo mriksa file nggunakake macem-macem antivirus lan extract lan trek audio saka file video.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Français...

Downloaders  

Pangatur populer kanggo ngatur downloading file saka macem-macem. Software ditempelake ing mayoritas browser lan kanthi otomatis intercepts download.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Downloaders  

Pangatur kanggo cepet lan efisien downloads file. Software ngijini sampeyan kanggo ngundhuh file saka file hosting layanan populer lan kalebu tambahan kanggo wong-wong mau.

Ngundhuh
Gratis
Basa Jawa

Downloaders  

Manager kuat kanggo ngundhuh file saka internet. Piranti lunak ndhukung macem-macem protokol lan nyedhiyakake scan antivirus saka file sing didownload.

Ngundhuh
Gratis
English, 中文

Downloaders  

Alat trep kanggo searching lan downloading saka macem-macem file saka Internet. Software ngijini sampeyan kanggo Ngonversi file sing didownload kanggo format populer lan extract trek audio saka video.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Downloaders  

Manager trep kanggo ngundhuh file video saka Facebook lan layanan liyane populer. Piranti lunak mbisakake Ngonversi video ing macem-macem format audio lan extract trek audio saka file video.

Ngundhuh
Ora mbayar
English

Downloaders  

Piranti lunak kanggo ngundhuh file saka layanan video lan Camping saka macem-macem jinis. Piranti lunak interaksi karo browser paling populer lan ndhukung fungsi kanggo dijupuk video streaming.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Downloaders  

Alat kanggo ngundhuh lan enggo bareng file ing internet. Software ngijini sampeyan kanggo ngundhuh file saka layanan populer lan muter file media.

Ngundhuh
Gratis
English, Español, Deutsch, 中文...

Codecs  

Alat kanggo maca sandi, compress utawa proses file audio lan video. Software ngijini sampeyan kanggo milih pesawat sing dipengini saka codecs lan bisa karo subtitles.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

PDF  

Piranti lunak kanggo ndeleng lan nyunting-file PDF. Piranti lunak ngandhut sawetara saka sudhut kolom kanggo ngatur karya paling produktif karo-file PDF.

Ngundhuh
Gratis
Українська, Français, Español, Deutsch...

Antiviruses  

Software ndeteksi vulnerabilities sistem lan ngilangake wong. program menehi search aman ing internet lan pangayoman marang fraudsters.

Ngundhuh
Gratis, ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Pamuter media  

Pamuter kanggo muter maneh lagu karaoke benten aliran. Piranti lunak iku bisa kanggo nyetel mungel, tempo, vokal lan indeks saka anggota musik.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch

Web browser  

browser Web kang ndhukung majeng CSS lan HTML standar. Piranti lunak wis akèh pribadi èfèktif tetep ing jaringan.

Ngundhuh
Gratis
English

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: