Free Download Manager Free Download Manager

Ngundhuh Ngundhuh Free Download Manager

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.



Operasi sistem: Windows
Lisènsi: Gratis
Review rating:

Gambaran:

Free Download Manager – manager kuat kanggo file cepet download. Software ditempelake ing browser populer, otomatis intercepts lan ngundhuh file. Free Download Manager mbisakake kanggo ngundhuh macem-macem jinis data lan ngirim utawa ndeleng komentar saka file disimpen. Piranti lunak iku bisa kanggo ngundhuh file gedhe lan bagéan kapisah saka arsip. Free Download Manager ngandhut pribadi kanggo ngatur proses download kanggo kabutuhan pangguna.

Fitur utama ing:

  • Ndhukung protokol BitTorrent
  • Preview of downloads
  • Peraturan Panggunan lalu lintas
  • Sesambungane karo paling saka browser
  • download panjadwal

Komentar tumrap Free Download Manager:


Free Download Manager Lunak related:


Downloaders  

Pangatur kanggo cepet lan efisien downloads file. Software ngijini sampeyan kanggo ngundhuh file saka file hosting layanan populer lan kalebu tambahan kanggo wong-wong mau.

Ngundhuh
Gratis
Basa Jawa

Downloaders  

piranti lunak kanggo download video HD saka layanan web populer. Piranti lunak ngandhut search engine dibangun ing browser kanggo nemokake isi dening keywords.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Downloaders  

Pangatur populer kanggo ngatur downloading file saka macem-macem. Software ditempelake ing mayoritas browser lan kanthi otomatis intercepts download.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Downloaders  

The download file saka layanan video populer lan jaringan sosial. Software ngijini sampeyan kanggo mriksa file nggunakake macem-macem antivirus lan extract lan trek audio saka file video.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Français...

Downloaders  

Download Manager file macem-macem format saka internet. Nanging ndhukung setelan parameter download lan pratayang berkas.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Downloaders  

Manager trep kanggo ngundhuh file video saka Facebook lan layanan liyane populer. Piranti lunak mbisakake Ngonversi video ing macem-macem format audio lan extract trek audio saka file video.

Ngundhuh
Ora mbayar
English

Video dinggo ngowahi   Downloaders  

A pesawat saka piranti lunak kanggo ngundhuh isi video saka layanan video, Ngonversi format audio lan video, ngobong CDs, proses foto lan dijupuk layar.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Downloaders  

Manager kuat kanggo ngundhuh file saka internet. Piranti lunak ndhukung macem-macem protokol lan nyedhiyakake scan antivirus saka file sing didownload.

Ngundhuh
Gratis
English, 中文

Downloaders  

piranti lunak kanggo ngundhuh data saka maneka warna layanan file-sharing. Piranti lunak iku bisa kanggo ngundhuh data tanpa watesan saka paywall ing.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français, Español...

Downloaders  

Alat kanggo proses Sederhana lan digawe cepet saka downloading file saka internet. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo ngundhuh musik utawa video saka layanan populer.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Graphics lan desain  

A editor kuat kanggo gambaran 3D lan nggawe isi digital. Piranti lunak wis pribadi kanggo modeling obyek arsitektur saka wujud.

Ngundhuh
Ora mbayar
English

Komunikasi swara  

Piranti lunak kuat kanggo komunikasi swara ing jaringan. Lunak nyedhiyakake transmisi swara kualitas tinggi lan asring digunakake ing antarane tukang game profesional.

Ngundhuh
Gratis
English

Enkripsi   Internet  

Piranti lunak kanggo karya aman lan prasaja karo VPN-server. Uga lunak ngijini akses Camping ditutup.

Ngundhuh
Gratis
English

Remote akses  

Piranti lunak kanggo ngatur komputer remot. Piranti lunak menehi hak akses menyang komputer kanggo kualitas layanan.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Pendidikan  

Piranti lunak kanggo niru game ing virtual MIDI-keyboard. Piranti lunak mbisakake kanggo nemtokake tonality musik lan ngatur piranti musik kanggo kabutuhan pangguna.

Ngundhuh
Ora mbayar
English

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: