Free Video Call Recorder for Skype Free Video Call Recorder for Skype

Ngundhuh Ngundhuh Free Video Call Recorder for Skype
Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.




Operasi sistem: Windows
Lisènsi: Ora mbayar
Review rating:

Gambaran:

Video telpon recorder kanggo Skype – lunak kanggo ngrekam Skype Telpon kualitas dhuwur. Piranti lunak ngrekam wuwus video mp4 lan wuwus audio mp3 format. Video telpon recorder kanggo Skype mbisakake kanggo miwiti kanthi manual, mungkasi lan rampung ngrekam panggilan utawa ngatur rekaman otomatis. Piranti lunak ngandhut mode sing mbisakake kanggo ngrekam nomer dipilih interlocutors. Video telpon recorder kanggo Skype ngijini sampeyan kanggo ngatur saluran audio, expansion saka video, fps lan lokasi video ing layar.

Fitur utama ing:

  • Cathetan telpon Skype in high quality
  • Macem-macem mode ngrekam interlocutors
  • Records audio saka panggilan video
  • Setelan saka rekaman otomatis

Komentar tumrap Free Video Call Recorder for Skype:


Free Video Call Recorder for Skype Lunak related:


Streaming video   Jupuk Layar  

Popular instrument kanggo siaran stream media kanggo internet. Piranti lunak ndhukung setelan Broadcast kanggo nggedhekake kualitas video.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Jupuk Layar   Streaming video  

Instrument kanggo dijupuk video saka layar komputer. Piranti lunak mbisakake kanggo siaran tumindak saka layar menyang layanan populer video.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Jupuk Layar  

Piranti lunak nelukaké video saka layar lan counts fps ing. Uga piranti lunak iki uga digunakake déning tukang game profesional.

Ngundhuh
Ora mbayar
English

Jupuk Layar  

Piranti lunak kanggo dijupuk video saka layar komputer. Uga ndhukung rekaman bagean tartamtu ing layar lan nggawe gambar.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Streaming video   Jupuk Layar  

Piranti lunak nyiaraken bahan video kanggo internet. Piranti lunak ndhukung Broadcast video streaming saka layar komputer lan kamera ing layanan populer video.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Jupuk Layar  

Alat kanggo nggawe gambar lan ngrekam bagéan kapisah saka layar komputer. Uga lunak ngandhut dibangun ing editor bisa karo gambar lan efek.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Deutsch

Jupuk Layar  

piranti lunak kanggo nangkep video saka layar lan nggawe gambar. Software ngijini sampeyan kanggo ngatur akeh setelan kanggo ngrebut layar kanggo kabutuhan pangguna.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Jupuk Layar  

Piranti lunak kanggo ngrekam tumindak ing layar komputer kanggo file video. Uga lunak ngijini kanggo ngrekam audio kanggo nggawe presentations kualitas.

Ngundhuh
Gratis
English, Deutsch

Jupuk Layar  

Piranti lunak kanggo ngrekam acara kang dumadi ing layar komputer. Uga lunak ngijini kanggo nambah macem-macem efek lan muni kanggo video.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Deutsch

Jupuk Layar  

Alat kompak kanggo dijupuk video lan gambar saka layar. Piranti lunak ngidini kanggo nyimpen file video ing format AVI lan dijupuk gambar saka layar wutuh.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

File  

piranti lunak kanggo waras data ilang saka macem-macem format saka komputer lan disambungake menyang pelaku usaha external.

Ngundhuh
Gratis
English

Pembangunan  

Pesawat saka piranti lunak kanggo pembangunan kualitas lan instalasi saka web server lengkap. Piranti lunak kalebu web server Apache, database MySQL lan script interpreter PHP.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Codecs  

Piranti lunak kanggo ndeleng data bab codecs lan saringan saka macem-macem jinis. Piranti lunak nganalisa sistem kanggo ngarsane codecs kuna lan nyedhiyakake download versi paling anyar kanggo nganyari sing.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Audio dinggo ngowahi  

Piranti lunak kanggo ngoptimalake volume MP3-file. Piranti lunak ngandhut modul analisis saka volume file audio kanggo nemtokake kualitas swara optimal kanggo pangrungon manungsa.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Ekstensi   PDF  

piranti lunak kanggo bisa karo dokumen format PDF. Piranti lunak wis pesawat perlu pribadi kanggo ndeleng, print lan annotate file PDF.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: