Sistem operasi: Windows
Lisensi: Nyoba
Sunting interwiki:

Gambaran

Norton Roh – lunak dirancang kanggo data serep lan pulihake. Ngijini sampeyan kanggo nggawe gambar saka hard disk utawa individu bagean lan nambah proses sistem kuwarasan. Norton Roh ndhukung hard, CD, DVD lan Biru Ray eksternal, lan uga NAS, FTP utawa Jaz pelaku usaha lan lokal utawa remot repositories. Software mbisakake ngeker raga otomatis, yen conducted ing jadwal lan nyimpen warta terakhir.

Fitur utama:

  • Serep data lan pulihake
  • Kemampuan kanggo nggawé disk gambar
  • Lokal lan jaba serep
  • Ndhukung macem-macem operator
  • Ngeker raga otomatis
Norton Ghost

Norton Ghost

Versi:
15
Basa:

Ngundhuh Norton Ghost

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.

Komentar ing Norton Ghost

Norton Ghost software sing gegandhengan

Piranti lunak populer
Tanggepan: