Hearthstone

Hearthstone

Versi:
14
Basa:
English, Français, Español, Deutsch...

Ngundhuh Hearthstone

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Piranti lunak iki mbutuhake Battle.net kanggo mlaku kanthi bener
Hearthstone
Sistem operasi: WindowsAndroid
Babagan: Game
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: Hearthstone
Wikipedia: Hearthstone

Gambaran

Hearthstone – a game populer adhedhasar Semesta Warcraft dening badaisalju Entertainment. Game ngandhut macem-macem mode game kayata latihan, loropaken Tarung, lomba ing arena, confrontation karo pemain lan perang karo panggedhe liyane. Hearthstone pemain njupuk dadi tumindak metu SIM karo Diklumpukake kelompok saka personage sing dipilih lan nggunakake macem-macem disebutake, kabisan utawa senjata pahlawan kanggo entuk kamenangan. Game ngandhut langka lan kuat SIM sing bisa dijupuk kanggo Agencies ing perlombaan lan liwat tuku saka manéka himpunan SIM. Hearthstone uga mbisakake kanggo disenchant SIM bayangan kanggo nggayuh bledug Piandel kang digunakake kanggo nggawe SIM anyar.

Fitur utama:

  • Gedhe pilihan personage
  • Wide kemungkinan saka playing proses
  • Beda mode game

Komentar ing Hearthstone

Hearthstone software sing gegandhengan

Popular game kanggo mbangun warna struktur ing donya digawé saka pamblokiran. Pamuter duwe akses menyang macem-macem mode game lan akeh modifikasi kanggo nggedhekake kemungkinan.
Ngundhuh
Demo
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Alat kanggo rembugan ing donya virtual 3D. Piranti lunak nggunakake karakter 3D kanggo njaluk kenalan karo kedhaftar.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français...
Piranti lunak kanggo nggawe server media lengkap. Piranti lunak ndhukung remot akses kanggo file media saka komputer lan piranti beda.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Iki minangka antivirus populer karo teknologi méga modern kanggo ngamanake komputer marang virus sing paling umum, scammers lan nyedhiyakake keamanan privasi ing internet.
Ngundhuh
Nyoba
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Piranti lunak kanggo ngatur katajeman foto surem. Lunak njamin Recovery saka kualitas gambar kanthi kiat utawa weakening saka ngarahke.
Ngundhuh
Gratis
English
Iki minangka pangatur sandhi kanggo nyimpen data panganggo rahasia kanthi aman ing panyimpenan enkripsi.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Piranti lunak kanggo bisa karo teknologi VPN. Lunak nduweni kolom kanggo nggawe saluran ndhelik minangka titik-kanggo-titik utawa server-kanggo-klien.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Alat trep kanggo ndeleng, nyalin lan print dokumen doc utawa docx format. Lunak dianggo tanpa masang Microsoft Word.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Iki minangka piranti lunak antivirus kanthi pangembangan dhewe ing bidang keamanan, sing ndadekake tingkat perlindungan sing becik marang macem-macem jenis virus lan ancaman jaringan.
Ngundhuh
Gratis
English, Русский
Piranti lunak kanggo Manajemen komputer kadohan kanthi nggunakake ekstensi khusus kanggo ngoptimalake bandwidth saka saluran komunikasi alon.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak kanggo pangembangan game kanggo sistem operasi beda lan nyenengake game. Ana dhukungan saka 3D Graphics lan sistem animasi kuat.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak wis dirancang kanggo ngowahi DVDs menyang populer format video, DVDs serep ing cara lan lulus pangayoman njaba marang Nyalin.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Piranti lunak iki dirancang kanggo nguji kacepetan rekaman lan maca data saka hard disk ing mode lan kondisi sing beda-beda sing disetel dening pangguna.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Deutsch...
Iki minangka pangurus sandhi kanggo ngontrol data pribadhi lan tembung sandhi pengguna. Piranti lunak bisa ngasilake sandhi sing kuwat lan isi formulir web.
Ngundhuh
Nyoba
English, Українська, Français...
Alat kanggo mindhai komputer ing jaringan. Piranti lunak mbisakake kanthi otomatis mindai jaringan lan nampa data ing komputer interconnected.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: