Hearthstone

Versi:
11.1.0.24377
Basa:
English, Français, Español, Deutsch...

Ngundhuh Hearthstone

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Piranti lunak iki mbutuhake Battle.net kanggo mlaku kanthi bener
Hearthstone
Sistem operasi: WindowsAndroid
Babagan: Game
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: Hearthstone
Wikipedia: Hearthstone

Gambaran

Hearthstone – a game populer adhedhasar Semesta Warcraft dening badaisalju Entertainment. Game ngandhut macem-macem mode game kayata latihan, loropaken Tarung, lomba ing arena, confrontation karo pemain lan perang karo panggedhe liyane. Hearthstone pemain njupuk dadi tumindak metu SIM karo Diklumpukake kelompok saka personage sing dipilih lan nggunakake macem-macem disebutake, kabisan utawa senjata pahlawan kanggo entuk kamenangan. Game ngandhut langka lan kuat SIM sing bisa dijupuk kanggo Agencies ing perlombaan lan liwat tuku saka manéka himpunan SIM. Hearthstone uga mbisakake kanggo disenchant SIM bayangan kanggo nggayuh bledug Piandel kang digunakake kanggo nggawe SIM anyar.

Fitur utama:

  • Gedhe pilihan personage
  • Wide kemungkinan saka playing proses
  • Beda mode game

Komentar ing Hearthstone

Hearthstone software sing gegandhengan

Layanan game kanggo mbukak game saka badaisalju. Uga lunak ndhukung kemampuan saka game peserta liwat internet.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Platform game misuwur karo nomer akeh game populer saka aliran beda. Software mbisakake komunikasi lan muter karo pemain liyane liwat internet.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Piranti lunak kanggo ngganti setelan game lan nggunakake Cidra kanggo Xbox 360 console. Piranti lunak ndhukung nomer akeh game populer saka aliran beda.
Ngundhuh
Gratis
English
Layanan game maya puter maneh game ing teknologi video streaming. Lunak nyedhiyakake puter maneh paling nuntut game ing piranti karo paramèter sistem kurang.
Ngundhuh
Nyoba
English, Русский
Popular aplikasi kanggo download game saka Electronic Arts. Piranti lunak interaksi karo gudang maya lan migunani fitur.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Alat kanggo nambah kinerja sistem lan ngoptimalake urutane critane game. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo nindakake optimasi ing mode otomatis utawa manual.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Popular game kanggo mbangun warna struktur ing donya digawé saka pamblokiran. Pamuter duwe akses menyang macem-macem mode game lan akeh modifikasi kanggo nggedhekake kemungkinan.
Ngundhuh
Demo
English, Français, Español...
Alat kanggo download game saka perusahaan Ubisoft. Software ngijini sampeyan kanggo komunikasi karo pemain lan ngajak wong kanggo muter.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Alat kanggo bisa karo game saka console game Xbox 360. Modio ngijini sampeyan kanggo ngowahi file lan akses kanggo basis game disimpen saka sak donya.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak kanggo mbentuk lan ngatasi cryptographs. Lunak klebu kolom kanggo nggawe macem-macem jinis cryptographs.
Ngundhuh
Nyoba
English
Populer antarane tukang game emulator jaringan lokal. Lunak njamin sambungan aman karo pemain lan wis akeh kolom kanggo ngganti.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Deutsch...
Piranti lunak karo database gedhe saka Cidra kanggo nggampangake wacana komputer game. Software ngijini sampeyan kanggo ngetik kode lan sandhi ing game.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak kanggo remot kontrol komputer kanthi nggunakake Android, iOS lan Windows piranti telpon. piranti lunak kanthi simulates fungsi saka mouse lan keyboard.
Ngundhuh
Gratis
English, 中文
Lingkungan kanggo pangembangan lunak karo support kanggo program basa populer. Piranti lunak ngandhut pesawat saka fungsi migunani kanggo nggawe aplikasi.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français...
The browser free lan cepet kanggo njamin Tetep nyaman ing internet. Software interaksi karo kabeh layanan web saka perusahaan Google.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: