Sistem operasi: WindowsAndroid
Babagan: Game
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: Hearthstone
Wikipedia: Hearthstone

Gambaran

Hearthstone – a game populer adhedhasar Semesta Warcraft dening badaisalju Entertainment. Game ngandhut macem-macem mode game kayata latihan, loropaken Tarung, lomba ing arena, confrontation karo pemain lan perang karo panggedhe liyane. Hearthstone pemain njupuk dadi tumindak metu SIM karo Diklumpukake kelompok saka personage sing dipilih lan nggunakake macem-macem disebutake, kabisan utawa senjata pahlawan kanggo entuk kamenangan. Game ngandhut langka lan kuat SIM sing bisa dijupuk kanggo Agencies ing perlombaan lan liwat tuku saka manéka himpunan SIM. Hearthstone uga mbisakake kanggo disenchant SIM bayangan kanggo nggayuh bledug Piandel kang digunakake kanggo nggawe SIM anyar.

Fitur utama:

  • Gedhe pilihan personage
  • Wide kemungkinan saka playing proses
  • Beda mode game
Hearthstone

Hearthstone

Versi:
17.0.0.44582
Basa:
English, Français, Español, Deutsch...

Ngundhuh Hearthstone

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Piranti lunak iki mbutuhake Battle.net kanggo mlaku kanthi bener

Komentar ing Hearthstone

Hearthstone software sing gegandhengan

Piranti lunak populer
Tanggepan: