IMVU

IMVU

Versi:
536.10
Basa:
English, Bahasa Indonesia, Français, Español...

Ngundhuh IMVU

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Sistem operasi: Windows
Babagan: Game
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: IMVU
Wikipedia: IMVU

Gambaran

IMVU – lunak kanggo njaluk kenalan lan komunikasi ing donya virtual 3D. Software ngijini sampeyan kanggo nggawe karakter kanggo pilihan, Pick munggah sandhangan, dekorasi ruangan, pindhah blanja, ngatur lingkungan dhewe lan sapiturute IMVU migunakake karakter 3D sing mbisakake kanggo ketemu sakbenere, nggawe kanca anyar lan duwe wektu apik. IMVU ngandhut dhuwit game kanggo ngganti dipikir karakter utawa tuku item virtual ing nyimpen karo pilihan saka sudhut produk. IMVU uga ngijini kanggo nggawe macem-macem aksesoris, sandhangan utawa Furnitur ngarep lan ngedol produk dhewe kanggo panganggo liya.

Fitur utama:

  • Kenalan ing donya 3D
  • Nggawe karakter 3D
  • Kemampuan kanggo sugih karakter lan dekorasi kamar
  • Presensi nyimpen karo persil saka produk beda
  • Nggawe lan ngedol produk dhewe

Komentar ing IMVU

IMVU software sing gegandhengan

Game kertu free ing aliran strategi. Game nduwe pesawat SIM gaib karo pahlawan legendaris saka Semesta Warcraft.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Popular game kanggo mbangun warna struktur ing donya digawé saka pamblokiran. Pamuter duwe akses menyang macem-macem mode game lan akeh modifikasi kanggo nggedhekake kemungkinan.
Ngundhuh
Demo
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Iki minangka piranti lunak sing mbantu sampeyan ngetik teks kanthi cepet lan frasa tartamtu tanpa kesalahan ing macem-macem aplikasi thanks kanggo dhaptar kombinasi kombinasi sing wis kedadean.
Ngundhuh
Gratis
English
Alat kanggo njupuk informasi rinci babagan sistem operasi. Piranti lunak nampilake karakteristik hardware diinstal.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Piranti lunak kanggo mesthekake aman Tetep ing internet. Pamblokiran lunak modul iklan lan Camping mbebayani.
Ngundhuh
Nyoba
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Iki minangka piranti lunak karo macem-macem sikat sing ndhukung lapisan lan prasetel kanggo nggawe gambar digital kanthi nggunakake tablet grafis.
Ngundhuh
Gratis
English
Iki minangka browser sing diowahi kanthi fungsi non-standar lan didhasari mesin Chromium. Browser nduweni proteksi privasi lan pangaturan tab fleksibel.
Ngundhuh
Gratis
Basa Jawa
Ing emulator Sony PlayStation console game. Piranti lunak njamin muter cd game lan gambar sing nggunakake macem-macem tambahan.
Ngundhuh
Gratis
English, Español
Pesawat pribadi kanggo ngresiki lan ngoptimalake sistem operasi. Software ngijini sampeyan kanggo ngatur sistem lan mbusak file rasah.
Ngundhuh
Gratis, nyoba
English, Українська, Français...
Platform game karo kemampuan kanggo nggawe jaringan lokal ing ndhuwur internet. Piranti lunak ndhukung nomer akeh game lan trep chatting kanggo komunikasi.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Pamuter populer kanggo puter maneh file media. Software ndhukung sinkronisasi data ing antarane komputer lan piranti Apple.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
A lunak kanggo nambah sambungan internet kanthi nggawe pangowahan perlu kanggo setelan modem lan modul jaringan.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Piranti lunak nyiaraken bahan video kanggo internet. Piranti lunak ndhukung Broadcast video streaming saka layar komputer lan kamera ing layanan populer video.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Piranti lunak iki dirancang kanggo dicithak lan digambar lan nduweni fitur intuisi lan akeh alat seni.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Editor teks cepet karo pesawat saka migunani fitur. Piranti lunak ngandhut sistem golèk cerdas, keywords panggantos lan ngijini sampeyan kanggo Count karakter.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: