Sistem operasi: Windows
Babagan: Game
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: IMVU
Wikipedia: IMVU

Gambaran

IMVU – lunak kanggo njaluk kenalan lan komunikasi ing donya virtual 3D. Software ngijini sampeyan kanggo nggawe karakter kanggo pilihan, Pick munggah sandhangan, dekorasi ruangan, pindhah blanja, ngatur lingkungan dhewe lan sapiturute IMVU migunakake karakter 3D sing mbisakake kanggo ketemu sakbenere, nggawe kanca anyar lan duwe wektu apik. IMVU ngandhut dhuwit game kanggo ngganti dipikir karakter utawa tuku item virtual ing nyimpen karo pilihan saka sudhut produk. IMVU uga ngijini kanggo nggawe macem-macem aksesoris, sandhangan utawa Furnitur ngarep lan ngedol produk dhewe kanggo panganggo liya.

Fitur utama:

  • Kenalan ing donya 3D
  • Nggawe karakter 3D
  • Kemampuan kanggo sugih karakter lan dekorasi kamar
  • Presensi nyimpen karo persil saka produk beda
  • Nggawe lan ngedol produk dhewe
IMVU

IMVU

Versi:
6.4
Basa:
English, Bahasa Indonesia, Français, Español...

Ngundhuh IMVU

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.

Komentar ing IMVU

IMVU software sing gegandhengan

Piranti lunak populer
Tanggepan: