IntelliJ IDEA

IntelliJ IDEA

Produk:
Versi:
2019.1
Basa:
English

Ngundhuh IntelliJ IDEA

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Sistem operasi: Windows
Babagan: Programming
Lisensi: Nyoba, gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: IntelliJ IDEA
Wikipedia: IntelliJ IDEA

Gambaran

IntelliJ IDEA – lingkungan pembangunan saka piranti lunak fokus ing kinerja lan konsentrasi saka pangembang ing tugas penting. IntelliJ IDEA bisa kanggo njelasno kode ditulis sing ngijini sampeyan kanggo milih variasi paling cocog kanggo Auto Complete lan macem-macem cara kanggo ngatasi masalah ing cilik saka kesalahane. Piranti lunak ngandhut dibangun ing editor kanggo paling program basa. IntelliJ IDEA ndhukung rancangan paling umum kayata Jawa EE, Spring, Grails, Play, Android, GWT, Vaadin, etc. lunak dianggo karo data pangguna tugasaken lan kompatibel karo sistem Manajemen versi liyane. IntelliJ IDEA uga ngandhut pribadi kanggo berkembang antar grafis pangguna.

Fitur utama:

  • editor kode kuat
  • Ndhukung rancangan umum lan basa program
  • Integrasi karo server aplikasi
  • kontrol Version
  • Pembangunan antarmuka grafis pangguna
  • Work karo data

Komentar ing IntelliJ IDEA

IntelliJ IDEA software sing gegandhengan

Lingkungan kanggo pangembangan lunak karo support kanggo program basa populer. Piranti lunak ngandhut pesawat saka fungsi migunani kanggo nggawe aplikasi.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français...
Iki minangka pandhuan kode sumber karo piranti sing ngatur macem-macem kode lan nambah kemampuan kanggo nulis tanpa kesalahan.
Ngundhuh
Gratis
English
lingkungan pembangunan Integrasi karo pesawat saka kabeh fitur perlu sing develops lan debugs aplikasi Android.
Ngundhuh
Gratis
English
Iki minangka basa pamrograman multilevel kanthi dhukungan kanggo perpustakaan standar gedhe lan modularitas lengkap kanggo ngembangake piranti lunak kanggo macem-macem tujuan.
Ngundhuh
Gratis
English
Lingkungan trep kanggo berkembang tambahan lan software. Software ndhukung basa paling program lan sing mbukak kesempatan sudhut kanggo pangembangan prodhuk anyar.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak iki dirancang kanggo nindakake tumindak dhasar karo file audio saka format sing beda-beda, sampeyan bisa motong, motong, pamisah, gabung, lan aplikasi efek swara sing beda kanggo file.
Ngundhuh
Nyoba
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Editor music sakabehane nilai musik karo fungsi sudhut. Piranti lunak menehi daya utawa download saka macem-macem gaya saka unsur musik karo sistem tlusur linuwih.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Piranti lunak dirancang kanggo nggawe tayangan swara ing tingkat profesional nggunakake musik, animasi 3D lan macem-macem efek.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Alat trep kanggo bisa karo disk images. Piranti lunak ndhukung format gambar populer lan ngijini sampeyan kanggo nggawe gambar utawa diobong kanggo disk.
Ngundhuh
Gratis
English
Pamuter populer kanggo puter maneh file media. Software ndhukung sinkronisasi data ing antarane komputer lan piranti Apple.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Iki minangka countdown timer kanthi maca visual ing jam grafis lan kemampuan kanggo nyetel wektu wiwitan sajrone detik.
Ngundhuh
Gratis
English
Antivirus iki ndhukung teknologi keamanan saka pangembang produk antivirus pihak katelu kanggo nyedhiyakake pangayoman maksimum komputer.
Ngundhuh
Nyoba
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Iki minangka menu Mulai portabel banget sing ngamot file, folder, aplikasi lan nggawe hierarki dhewe kanggo gampang.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
The media player karo pesawat saka fungsi dhasar. Piranti lunak ndhukung subtitles, telusuran isi ing YouTube lan puter maneh SHOUTcast lepen.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
browser ngarahke ing Tambah kacepetan lan operasi stabil ing internet. Piranti lunak kompatibel karo paling setelan lan ekstensi saka Firefox.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: