Kaspersky Software Updater Kaspersky Software Updater


lunak iki diblokir amarga sanksi Ukrainia marang Rusia.

Operasi sistem: Windows
Lisènsi: Gratis
Review rating:

Gambaran:

Kaspersky Software Updater – lunak kanggo nganyari versi lawas saka aplikasi sing diinstal. Software ketemu versi saiki saka macem-macem aplikasi, browser utawa platform program kang kudu dianyari ajeg kanggo nyegah kasalahan lan vulnerabilities ing sistem. Kaspersky Software Updater ngandhut mode telusuran lengkap kabeh nganyari lan mode search cepet kanggo nganyari penting. lunak nampilake asil saka versi aplikasi mriksa dhaftar lan nawakake kanggo nganyari karo siji klik mouse. Kaspersky Software Updater bisa ningkatake telusur kanthi otomatis nganyari saka aplikasi sing diinstal ing wektu sing ditemtokake.

Fitur utama ing:

  • A nomer akeh lunak sing kasedhiya kanggo mriksa
  • Macem-macem mode kanggo search nganyari
  • A laporan rinci asil mriksa
  • nganyari otomatis mriksa

Kaspersky Software Updater Lunak related:


Optimization sistem  

Alat kuat kanggo ngresiki lan ngoptimalake sistem. Software ngijini sampeyan kanggo ngresiki sistem mati file rasah lan tumindak aman lengkap lunak.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Optimization sistem  

Alat kanggo ngawula lan nambah kinerja sistem. Piranti lunak iku bisa kanggo ndandani kasalahan ing sistem lan ngresiki pendaptaran saking uwuh.

Ngundhuh
Tur
English, Français, Español, Deutsch...

Optimization sistem  

Piranti lunak kanggo ngresiki sistem saka ampas file lan sak wentoro. Uga lunak ngijini kanggo mbusak Plugins beda lan aplikasi.

Ngundhuh
Gratis
English

Optimization sistem  

A lunak populer kanggo ngresiki lan ngoptimalake sistem. Software ngijini sampeyan kanggo mbusak data pendaptaran lan ngresiki sajarah kegiatan internet.

Ngundhuh
Gratis, ora mbayar
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Optimization sistem  

Alat universal kanggo nemokake versi anyar saka piranti lunak diinstal. sarana èfèktif mindai sistem lan nampilake dhaptar lunak dianjurake kanggo nganyari maneh.

Ngundhuh
Tur
English, Українська, Français, Español...

Optimization sistem  

Alat kanggo nambah kinerja komputer lan ndandani kewan omo ing sistem. Software ngijini sampeyan kanggo tumindak scan jero lan ndandani macem-macem masalah.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Optimization sistem  

Instrument kanggo mbukak kunci file sing dikunci dening pangolahan sistem. Nanging ndhukung eliminasi macem-macem kasalahan sistem sak karya karo file.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Optimization sistem  

Software matrapi kasalahan lan ngresiki sistem registry. Piranti lunak ngandhut pribadi tambahan kanggo nambah kinerja komputer.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Optimization sistem  

Alat kanggo ngoptimalake lan nambah kinerja sistem. Piranti lunak otomatis nggoleki masalah sistem lan ngidini kanggo mbenerake kasalahan.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Optimization sistem  

Sarana prasaja kanggo ngresiki sistem saka file rasah lan ndandani kasalahan pendaptaran. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo ndeleng kabeh masalah ditemokake ing rinci tampilan jendhela.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Audio dinggo ngowahi   Audio editor  

Prasaja audio editor bisa karo-file MP3. Piranti lunak kalebu pribadi kanggo compress trek audio tanpa mundhut kualitas.

Ngundhuh
Gratis
Bahasa Indonesia, Українська, Français, Español...

Foto  

Piranti lunak kanggo ngatur katajeman foto surem. Lunak njamin Recovery saka kualitas gambar kanthi kiat utawa weakening saka ngarahke.

Ngundhuh
Gratis
English

File komprèsi  

Ing Archiver kuat karo dhukungan saka format arsip populer. Piranti lunak mbisakake waras arsip rusak lan Ngonversi menyang format liyane.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Kantor  

Piranti lunak kanggo mbukak, tampilan lan print tabel elektronik ing format Excel. Piranti lunak mbisakake kanggo ndeleng dokumen ing macem-macem mode lan ngganti sawetara rincian first.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Emulators  

Salah siji saka emulators anjog saka PlayStation game Laptop console. Piranti lunak ndhukung akeh game lan Manajemen layanan PlayStation Network.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: