MediaGet

Versi:
2.01.3802
Basa:
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Ngundhuh MediaGet

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Piranti lunak iki bisa ngrusak komputer, rincian.
Sistem operasi: WindowsAndroid
Babagan: Torrent
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: MediaGet

Gambaran

MediaGet – lunak kuat kanggo nggoleki lan cepet download file. Software mbisakake kanggo nelusuri lan download film, musik, game, program dening dhewe search engine. MediaGet wis direktori gedhe saka file media, kang dibagi dening aliran lan popularitas, lan uga ngandhut informasi rinci babagan file. Software ngijini sampeyan kanggo enggo bareng file antarane kedhaftar ing jaringan kuwi, minangka Facebook, Twitter, Mail.ru, VK, Odnoklassniki etc Uga MediaGet ngijini sampeyan kanggo pratinjau file media karo dibangun ing pamuter.

Fitur utama:

  • Panelusuran dhéwé engine
  • Gedhe direktori file media
  • Kemampuan kanggo pratinjau file media
  • Sesambungane karo populer jaringan sosial

Komentar ing MediaGet

MediaGet software sing gegandhengan

Alat kuat kanggo ngundhuh file torrent. Piranti lunak ndhukung fungsi-fungsi dhasar saka klien torrent lan ngijini sampeyan kanggo pratinjau file multimedia.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Klien kanggo ngundhuh lan enggo bareng file torrent. Software ngijini sampeyan kanggo ngatur downloading file lan ndeleng informasi rinci bab mau.
Ngundhuh
Gratis
English
Popular torrent klien kanggo download lan nuduhake file ing internet. Piranti lunak wis fungsi migunani lan ngijini sampeyan kanggo nyambung tambahan.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
piranti lunak kanggo download lan nuduhake file ing jaringan BitTorrent. Piranti lunak ngandhut setelan fleksibel saka download lan upload file kanggo kabutuhan pangguna.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Gampang kanggo nggunakake torrent klien kanggo enggo bareng file liwat internet. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo ngundhuh utawa mbongkar isi ing macem-macem jaringan torrent.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Piranti lunak kanggo nonton online film lan TV nuduhake ing proses download. Piranti lunak nduwe pesawat gedhe isi video saka aliran beda lan njamin dhuwur puter maneh kualitas.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Klien fungsi kanggo ngundhuh file saka internet. Piranti lunak nduwe pesawat gedhe fitur lan ngijini sampeyan kanggo file search.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Русский
piranti lunak kanggo ngundhuh file saka jaringan torrent lan server FTP. Software mbisakake kanggo download sawetara file bebarengan lan pratinjau wong.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Alat kanggo ngundhuh lan enggo bareng file karo torrent extension. Piranti lunak ngandhut dhaptar file media populer lan search engine ditempelake.
Ngundhuh
Gratis
English
Alat kanggo ngundhuh lan enggo bareng file ing internet. Software ngijini sampeyan kanggo ngundhuh file saka layanan populer lan muter file media.
Ngundhuh
Gratis
English, Español, Deutsch...
Iki minangka piranti lunak kanggo nonton konten video saka produser film favorit, seri TV lan acara TV minangka Netflix, Hulu, HBO lan liyane.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Alat migunani kanggo search cepet lan efisien file torrent ing internet. Software ngijini sampeyan kanggo file nelusuri ing nglacak torrent kapilih.
Ngundhuh
Gratis
English, Русский
Piranti lunak kanggo ngatur nglumpukke potret lan bahan video. Uga lunak nyedhiyakake tlusur lan sudhut kemungkinan gampang kanggo proses file.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Iki minangka notebook kanggo nulis cathetan, tugas penting utawa acara. Piranti lunak iki ngandhut alat sing ngemot ing cathetan wektu tartamtu.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Editor multifunctional kanggo nggawe game 2D benten aliran lan kerumitan. Piranti lunak menehi proses pembangunan prasaja kanggo kedhaftar tanpa program skills.
Ngundhuh
Gratis
English
The browser dhasar kanggo sistem operasi saka Microsoft. Piranti lunak kalebu pesawat pribadi kanggo nyaman Tetep online.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: