Nata Player Nata Player

Ngundhuh Ngundhuh Nata Player

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.




Operasi sistem: Windows
Lisènsi: Gratis
Review rating:

Gambaran:

Nata Player – pamuter audio sing ndhukung format audio populer lan dhaptar lagu ing format m3u. Software ngijini sampeyan kanggo ngrungokake lan ngrekam online-radio, Ngonversi file audio saka siji format liyane, nyampur lan Cut file audio, nyalin music from CD audio, etc. Nata Player nggunakake engine swara modern lan kalibrasi swara sing bebarengan nyedhiyani mungel kualitas dhuwur. Nata Player uga ngandhut tampilan dhewe lan mbisakake kanggo ngundhuh gedhe-gedhe tambahan saka internet kanggo ngganti antarmuka.

Fitur utama ing:

  • Ndhukung paling format audio
  • Ngrungokake lan ngrekam radio online
  • Ngowahi format audio
  • tlusur linuwih kanthi dhaptar lagu

Komentar tumrap Nata Player:


Nata Player Lunak related:


Streaming video   Pamuter media  

Alat kanggo Ngonversi komputer menyang media center utawa ngarep bioskop. Piranti lunak ndhukung remot kontrol lan ngijini sampeyan kanggo nyambung tambahan.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Pamuter media   Telpon  

Pamuter populer kanggo puter maneh file media. Software ndhukung sinkronisasi data ing antarane komputer lan piranti Apple.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Pamuter media  

Pemain kuat ngijini sampeyan kanggo muter paling saka format media lan nggunakake beda saringan audio lan efek video.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Pamuter media  

Pamuter multifunctional karo dhukungan saka format media populer. Piranti lunak menehi puter maneh kualitas file media lan karya karo subtitles.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Pamuter media  

The audio pamuter sing ndhukung format audio populer, wis pesawat saka efek swara, dibangun ing audio converter lan tags editor.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Pamuter media   Downloaders  

Pamuter fungsi kanggo muter video kualitas dhuwur. Piranti lunak mbisakake kanggo ndeleng saluran TV ing internet lan download isi saka layanan populer video.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Pamuter media  

Berkas lunak enggo bareng kanggo nelusuri lan ndownload file media. Piranti lunak ngandhut search engine kuat kanggo cepet golek file perlu.

Ngundhuh
Gratis
English

Pamuter media  

Pamuter trep kanggo muter video ing format MKV. Piranti lunak ndhukung fitur standar lan ngijini sampeyan kanggo nggawé utawa nyunting daftar lagu.

Ngundhuh
Gratis
English

Pamuter media  

Ing multimedia pamuter karo sawetara saka sudhut migunani pribadi. Piranti lunak ndhukung puter maneh file media ala, setelan lengkap subtitles lan konfigurasi saka file video.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Video dinggo ngowahi   Pamuter media   Codecs  

Paket pesawat free bisa karo codecs lan file video. Piranti lunak nggunakake teknologi kanggo nelusur file media karo tingkat dhuwur komprèsi.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Maps  

Alat kanggo ngontrol lan proses informasi GPS. Piranti lunak ngandhut pesawat pribadi migunani lan ngijini sampeyan kanggo ijolan data karo aplikasi liyane utawa piranti.

Ngundhuh
Gratis
English

nglumpukake  

Software nganakake pikirane lan gagasan dhewe ing wangun struktur wit karo mekanisme trep Manajemen tugas.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Liyane  

Piranti lunak kanggo nggawe lan ngatur wit kulawarga. Piranti lunak ndhukung nggawe denah kulawarga kang béda-béda lan nelusuri Alexa leluhur ing database umum.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Web browser  

The browser populer saka Apple Inc. lunak wis anjog teknologi lan fitur kanggo operasi gampang ing internet.

Ngundhuh
Gratis
English

Foto  

A alat kuat kanggo bisa karo gambar. Piranti lunak nduwe pesawat gedhe pribadi nggawe, ngowahi lan nyipta gambar.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: