Norton Security Deluxe

Norton Security Deluxe

Versi:
22.16.2.22
Basa:
English, Français, Español, Deutsch...

Ngundhuh Norton Security Deluxe

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Norton Security Deluxe
Sistem operasi: Windows
Lisensi: Nyoba
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: Norton Security Deluxe

Gambaran

Norton Security Deluxe – antivirus komprehensif saka perusahaan Symantec sing wis mapan ing bidang keamanan informasi lan pangayoman data. Perangkat lunak kasebut migunakake proteksi sistem multi-level adhedhasar algoritma pembelajaran komputer, analisis data perilaku, mesin antivirus inovatif, lan proteksi proaktif marang eksploitasi. Norton Security Deluxe ngandhut pemindai antivirus sing ngecek file ing komputer lan nampilake impact ing sumber daya sistem lan tingkat reputasi saben obyek sing ditemokake. Firewall rong arah kanthi lengkap ngreksa marang gangguan lan nyegah pangguna angkoro kanggo ngakses akses ora sah menyang data pribadhi. Norton Security Deluxe nglindhungi email saka lampiran sing kainfèksi, lan manajer sandhi sing dianyari tansah ngreksa informasi pribadhi. Kajaba iku, Norton Security Deluxe nduweni sawetara fungsi tambahan kanggo nambah kinerja komputer, yaiku defragmenter disk, manajer autorun lan alat pembersih.

Fitur utama:

  • Proteksi data pribadhi
  • Keamanan informasi keuangan
  • Nyegah pencegahan
  • Priksa tingkat kepercayaan file
  • Piranti kinerja sistem

Perangkat lunak sing gegandhengan

Gratis
Iki minangka sarana kanggo mbusak kabeh program antivirus Norton Security sing diinstal ing sistem sampeyan, kalebu entri pendaptaran lan file residual.
Nyoba
Iki minangka solusi antivirus saka perusahaan Symantec, salah sawijining pemimpin donya ing produksi perangkat lunak kanggo nglindhungi komputer.

Komentar ing Norton Security Deluxe

Norton Security Deluxe software sing gegandhengan

Iki minangka antivirus kanggo pangayoman PC maksimal marang ancaman jaringan lan lokal. Ana manajer sandi sing dibangun ing lan panyimpenan file sing terenkripsi.
Ngundhuh
Nyoba
English, Українська, Français...
Antivirus kasebut kanthi efektif ngilangake malware lan ngalang-alangi infèksi luwih saka komputer sampeyan kanthi penyerang sing padha.
Ngundhuh
Nyoba
English
Iki minangka firewall kanggo matesi akses menyang sistem panganggo saka internet lan mblokir piranti lunak sing curiga sing nyoba ngakses internet.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Iki minangka antivirus kanthi piranti gedhe kanggo pangayoman lengkap komputer saka ancaman internal lan eksternal saka macem-macem jinis.
Ngundhuh
Nyoba
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Antivirus iki menehi pangayoman lan privasi sing luwih dhuwur ing internet, sing ngalang-alangi upaya panyerang supaya nyolong data pribadhi.
Ngundhuh
Nyoba
English, Bahasa Indonesia, Français...
Iki minangka pangayoman sing komprehensif marang malware lan spyware, sing nyedhiyani Surf sing aman ing internet lan alat pribadi sing gegandhengan karo privasi.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Iki minangka solusi antivirus modern kanggo ningkatake pangayoman data pribadhi marang serangan web, penipuan, spam, rootkit, ransomware, lan spyware.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Iki minangka antivirus populer karo teknologi méga modern kanggo ngamanake komputer marang virus sing paling umum, scammers lan nyedhiyakake keamanan privasi ing internet.
Ngundhuh
Nyoba
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Iki minangka solusi antivirus lengkap saka pangembang saka Ukraina kanggo proteksi proaktif marang virus, malware, lan spyware.
Ngundhuh
Nyoba
English, Українська, Русский
Iki antivirus lengkap karo teknologi cloud kanggo nglindhungi serangan jaringan, ransomware, lan piranti lunak angkoro sing liyane.
Ngundhuh
Nyoba
English, Українська, Français...
Iki minangka solusi antivirus lengkap kanggo pangayoman maksimum, dikembangake dening perusahaan sing misuwur ing bidang keamanan informasi.
Ngundhuh
Nyoba
English, Bahasa Indonesia, Français...
Antivirus kasebut nduweni firewall, pemindai awan, panyimpenan online kanthi aman, teknologi analisis perilaku lan kotak pas wektune.
Ngundhuh
Nyoba
English, Українська, Français...
piranti lunak kanggo nransfer file music, klip video utawa daftar lagu antarane iPhone, iPod, iPad lan komputer ing loro pituduh.
Ngundhuh
Nyoba
English
Piranti lunak wis dirancang kanggo ngowahi video, download 4K utawa HD video, nggawe gelaran karo musik latar mburi lan ngowahi file video.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Iku njamin lan anonim lan aman Tetep ing internet. Software migunakake maya panyimpenan dhewe kanggo encrypt pitakonan internet.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: