Sistem operasi: Windows
Lisensi: Nyoba
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: Norton Security Deluxe

Gambaran

Norton Security Deluxe – antivirus komprehensif saka perusahaan Symantec sing wis mapan ing bidang keamanan informasi lan pangayoman data. Perangkat lunak kasebut migunakake proteksi sistem multi-level adhedhasar algoritma pembelajaran komputer, analisis data perilaku, mesin antivirus inovatif, lan proteksi proaktif marang eksploitasi. Norton Security Deluxe ngandhut pemindai antivirus sing ngecek file ing komputer lan nampilake impact ing sumber daya sistem lan tingkat reputasi saben obyek sing ditemokake. Firewall rong arah kanthi lengkap ngreksa marang gangguan lan nyegah pangguna angkoro kanggo ngakses akses ora sah menyang data pribadhi. Norton Security Deluxe nglindhungi email saka lampiran sing kainfèksi, lan manajer sandhi sing dianyari tansah ngreksa informasi pribadhi. Kajaba iku, Norton Security Deluxe nduweni sawetara fungsi tambahan kanggo nambah kinerja komputer, yaiku defragmenter disk, manajer autorun lan alat pembersih.

Fitur utama:

  • Proteksi data pribadhi
  • Keamanan informasi keuangan
  • Nyegah pencegahan
  • Priksa tingkat kepercayaan file
  • Piranti kinerja sistem
Norton Security Deluxe

Norton Security Deluxe

Versi:
22.16.2.22
Basa:
English, Français, Español, Deutsch...

Ngundhuh Norton Security Deluxe

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.

Komentar ing Norton Security Deluxe

Norton Security Deluxe software sing gegandhengan

Piranti lunak populer
Tanggepan: