Sistem operasi: Windows
Lisensi: Nyoba
Sunting interwiki:

Gambaran

Norton Security Premium – komprehensif proteksi komputer saka perusahaan populer Symantec. Piranti lunak menehi perlindungan banget marang malware, trojan, lan virus saka macem-macem jinis, amarga modul antivirus sing ndeteksi kanthi cepet lan nempatake file kasebut ing karantina. Firewall terpadu saka Norton Security Premium kalebu sawetara kontrol kanggo ngatur fungsi protèktif miturut kabutuhan sampeyan. Norton Security Premium nduweni perlindungan anti-spam sing kuat, ngidini sampeyan nyimpen data pribadi ing panyimpenan enkripsi lan bisa mblokir maneka warna ancaman online. Antarane fitur tambahan kalebu serep data online, optimasi disk, kontrol autorun lan ngresiki file temporer. Norton Security Premium uga ndhukung sistem kontrol parental kanggo nglindhungi anak-anak saka impact negatif saka sumber daya internet sing ora dikarepake.

Fitur utama:

  • Deteksi ancaman banget
  • Filter anti-spam lan firewall
  • Proteksi data pribadhi ing internet
  • Ngontrol wong tuwa
  • Fitur pangoptimal kinerja tambahan
Norton Security Premium

Norton Security Premium

Versi:
22.16.2.22
Basa:
English, Français, Español, Deutsch...

Ngundhuh Norton Security Premium

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.

Komentar ing Norton Security Premium

Norton Security Premium software sing gegandhengan

Piranti lunak populer
Tanggepan: