Norton Security Premium

Norton Security Premium

Versi:
22.16.2.22
Basa:
English, Français, Español, Deutsch...

Ngundhuh Norton Security Premium

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Norton Security Premium
Sistem operasi: Windows
Lisensi: Nyoba
Sunting interwiki:

Gambaran

Norton Security Premium – komprehensif proteksi komputer saka perusahaan populer Symantec. Piranti lunak menehi perlindungan banget marang malware, trojan, lan virus saka macem-macem jinis, amarga modul antivirus sing ndeteksi kanthi cepet lan nempatake file kasebut ing karantina. Firewall terpadu saka Norton Security Premium kalebu sawetara kontrol kanggo ngatur fungsi protèktif miturut kabutuhan sampeyan. Norton Security Premium nduweni perlindungan anti-spam sing kuat, ngidini sampeyan nyimpen data pribadi ing panyimpenan enkripsi lan bisa mblokir maneka warna ancaman online. Antarane fitur tambahan kalebu serep data online, optimasi disk, kontrol autorun lan ngresiki file temporer. Norton Security Premium uga ndhukung sistem kontrol parental kanggo nglindhungi anak-anak saka impact negatif saka sumber daya internet sing ora dikarepake.

Fitur utama:

  • Deteksi ancaman banget
  • Filter anti-spam lan firewall
  • Proteksi data pribadhi ing internet
  • Ngontrol wong tuwa
  • Fitur pangoptimal kinerja tambahan

Perangkat lunak sing gegandhengan

Nyoba
Iki minangka antivirus lengkap kanthi tingkat pangreksan dhuwur marang ransomware, virus, spyware, malware lan ancaman online liyane.
Gratis
Iki minangka sarana kanggo mbusak kabeh program antivirus Norton Security sing diinstal ing sistem sampeyan, kalebu entri pendaptaran lan file residual.

Komentar ing Norton Security Premium

Norton Security Premium software sing gegandhengan

Perangkat lunak antivirus iki nduweni teknologi analisis file heuristik lan prilaku kanggo ndeteksi obyek sing potensial mbebayani lan ancaman sing ora dingerteni.
Ngundhuh
Nyoba
English, Українська, Русский
Iki minangka produk keamanan kanggo nyegah malware, mblokir situs web mbebayani, ngreksa marang ancaman online lan mriksa email.
Ngundhuh
Nyoba
English, Bahasa Indonesia, Français...
Iki minangka antivirus kanggo pangayoman PC maksimal marang ancaman jaringan lan lokal. Ana manajer sandi sing dibangun ing lan panyimpenan file sing terenkripsi.
Ngundhuh
Nyoba
English, Українська, Français...
Iki minangka antivirus kanthi piranti gedhe kanggo pangayoman lengkap komputer saka ancaman internal lan eksternal saka macem-macem jinis.
Ngundhuh
Nyoba
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Antivirus kasebut kanthi efektif ngilangake malware lan ngalang-alangi infèksi luwih saka komputer sampeyan kanthi penyerang sing padha.
Ngundhuh
Nyoba
English
Iki minangka antivirus populer karo teknologi méga modern kanggo ngamanake komputer marang virus sing paling umum, scammers lan nyedhiyakake keamanan privasi ing internet.
Ngundhuh
Nyoba
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Iki minangka firewall kanggo matesi akses menyang sistem panganggo saka internet lan mblokir piranti lunak sing curiga sing nyoba ngakses internet.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Iki minangka pangayoman sing komprehensif marang malware lan spyware, sing nyedhiyani Surf sing aman ing internet lan alat pribadi sing gegandhengan karo privasi.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Iki minangka solusi antivirus lengkap sing ndhukung teknologi maya lan heuristik kanggo njaga komputer, lan uga alat tambahan kanggo optimasi lan pangopènan sistem.
Ngundhuh
Nyoba
English, Русский, 한국어...
Antivirus iki menehi pangayoman lan privasi sing luwih dhuwur ing internet, sing ngalang-alangi upaya panyerang supaya nyolong data pribadhi.
Ngundhuh
Nyoba
English, Bahasa Indonesia, Français...
Antivirus kasebut nduweni firewall, pemindai awan, panyimpenan online kanthi aman, teknologi analisis perilaku lan kotak pas wektune.
Ngundhuh
Nyoba
English, Українська, Français...
Antivirus iki nduweni database modern tandha virus lan teknologi proaktif kanggo njaga komputer marang ancaman lokal lan jaringan.
Ngundhuh
Nyoba
English, Українська, Русский
Paket pesawat free bisa karo codecs lan file video. Piranti lunak nggunakake teknologi kanggo nelusur file media karo tingkat dhuwur komprèsi.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Iki editor pendaptaran lengkap sing ndhukung macem-macem tab kanggo comparison, panyimpenan telusuran lan alat defragmentasi.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
piranti lunak kanggo nyelarasake data saka ukuran lan format beda karo maya panyimpenan MEGA. Software encrypts andal file sak transmisi.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: