Norton Remove and Reinstall

Norton Remove and Reinstall

Versi:
4.5.0.46
Basa:
English, Français, Español, Deutsch...

Ngundhuh Norton Remove and Reinstall

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Norton Remove and Reinstall
Sistem operasi: Windows
Babagan: Manajemen file
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:

Gambaran

Norton Remove and Reinstall – sarana kanggo mbusak kabeh aplikasi antivirus Norton Security sing diinstal ing sistem. Piranti lunak mbantu instal produk keamanan saka Symantec, yen cara sing biasa ora bisa digunakake utawa ora bisa dibusak. Norton Remove and Reinstall ngijini sampeyan kanggo mencet mung sawetara tombol kanggo miwiti proses antivirus, lan ngenteni sawetara nganti bisa rampung. Piranti lunak gawe komputer saka jejere ngarsane antivirus, kalebu entri pendaptaran, pembalap lan file residual. Norton Remove and Reinstall nduweni antarmuka gampang digunakake lan bisa dadi tambahan gedhe kanggo koleksi pribadi ngatasi masalah.

Fitur utama:

  • Mbusak instal Norton Security apps
  • Reresik jejere ngarsane antivirus
  • Gampang kanggo nggunakake

Perangkat lunak sing gegandhengan

Nyoba
Iki minangka antivirus lengkap kanthi tingkat pangreksan dhuwur marang ransomware, virus, spyware, malware lan ancaman online liyane.
Nyoba
Iki minangka solusi antivirus saka perusahaan Symantec, salah sawijining pemimpin donya ing produksi perangkat lunak kanggo nglindhungi komputer.

Komentar ing Norton Remove and Reinstall

Norton Remove and Reinstall software sing gegandhengan

Iki minangka file manager papat jendhela sing ndhukung fungsi dhasar kanggo ngatur file lan nyortirake ing sistem kanggo kabutuhan pribadi.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Iki minangka saperangan saka macem-macem perangkat lunak lan setelan tambahan kanggo ngluwihi fungsi pangatur file Panglima Total.
Ngundhuh
Nyoba
English, Українська, Français...
Alat populer kanggo ngatur file lan macem-macem unsur saka sistem. Software ndhukung akeh Plugins migunani lan dibangun ing keperluan.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
A lunak kanggo comparison visual Varian beda saka file sing padha ing syarat-syarat sing beda lan sinkronisasi saka owah-owahan ngenalaken.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
piranti lunak kanggo nyalin lan mindhah file cepet. Struktur software termasuk akeh beda sing nyedhiyani penak maksimum Nyalin ing.
Ngundhuh
Nyoba
English, Bahasa Indonesia, Français...
Piranti lunak iki dirancang kanggo mbukak kunci file-file sing nanggapi kesalahan menyang upaya pangguna kanggo mbusak, nyalin, ngganti jeneng utawa mindhah.
Ngundhuh
Nyoba
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Iki minangka sarana kanggo ngresiki PC saka data Avast sing ora perlu, kalebu file, pembalap lan entri registri sing asring tetep sawise ngilangi produk antivirus Avast.
Ngundhuh
Gratis
English
Iki minangka uninstaller saka piranti lunak sing ora perlu, diinstal ekstensi ing browser, aplikasi Windows lan file residual.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
piranti lunak kanggo nyinkronake data ing antarane komputer lan piranti liyane. Uga ndhukung serep ing server beda.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Iki minangka pangatur file sing ndhukung kabeh tugas umum, FTP-klien sing dibangun lan akeh fungsi tambahan kanggo nggarap file lan direktori.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Piranti lunak iki dirancang kanggo ngawasi aktivitas folder ing wektu nyata lan nampa kabar yen ana owah-owahan ing folder kasebut.
Ngundhuh
Gratis
English, 中文, 日本語...
Utawa iki dirancang kanggo ngilangi instal produk antivirus eScan saka sistem kasebut. Piranti lunak mbusak kabeh jejak antivirus kayata file residual lan entri registri.
Ngundhuh
Gratis
English
Alat kanggo njupuk informasi rinci babagan sistem operasi. Piranti lunak nampilake karakteristik hardware diinstal.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Alat kuat kanggo nggoleki tembung lan phrases perlu. Piranti lunak nampilake penjelasan lan pronunciation bener saka tembung ketemu lan uga milih padhanane utawa antonyms kanggo wong-wong mau.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak kanggo ngawasi status komputer. Uga lunak ngandhut pribadi kanggo ngontrol lan nyetel paramèter saka komponen komputer.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: