PhotoTrip

Versi:
2.0.1.2726
Basa:
English, Français, Español, Deutsch...

Ngundhuh PhotoTrip

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Sistem operasi: Windows
Babagan: Panampil gambar
Lisensi: Nyoba
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: PhotoTrip

Gambaran

PhotoTrip – lunak kanggo bisa karo gambar lan ngatur gallery photo. Software mbisakake kanggo Ngurutake gambar dening album, ndeleng foto dening tanggal daya lan ndudohke panggonan dibukak ing peta. PhotoTrip ngandhut pesawat pribadi kanggo ngatur kualitas gambar lan nemtokke macem-macem efek. Uga PhotoTrip ngijini sampeyan kanggo nerbitaké gambar ing layanan populer lan jaringan sosial, kayata Facebook, Instagram, Flikr, VK lan liyane.

Fitur utama:

  • Great pesawat pribadi lan efek
  • Ngurutake dening album
  • Placement foto ing peta
  • Interaksi karo jaringan sosial

Komentar ing PhotoTrip

PhotoTrip software sing gegandhengan

Editor gambar grafis karo pesawat sakabehane pribadi kanggo proses gambar. Piranti lunak wis efek beda lan saringan.
Ngundhuh
Gratis
English, Deutsch
piranti lunak kanggo ndeleng, ngowahi lan Ngonversi gambar. Piranti lunak ndhukung format ing Graphic utama lan akeh fungsi beda.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Iki minangka penampil gambar lan foto sing ndhukung format sing paling modern, lan nduweni alat panyuntingan dhasar.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Alat kanggo ndeleng lan bisa karo file grafis. Software ngijini sampeyan kanggo aplikasi macem-macem efek lan Ngonversi file kanggo format populer.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Iki minangka penampil gambar sing ndhukung format populer, editor dhasar sing dibangun ing, panelusur lan gambar gambar majeng.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak kanggo ngatur nglumpukke potret lan bahan video. Uga lunak nyedhiyakake tlusur lan sudhut kemungkinan gampang kanggo proses file.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Iki minangka piranti lunak astronomi sing nyedhiyakake informasi rinci babagan macem-macem tahapan Bulan ing taun sing dipilih, sasi lan dina.
Ngundhuh
Gratis
English
piranti lunak kanggo nggawe dhaptar tugas lan rencana saben tumindake. Aplikasi ndhukung karya karo dokumen populer format lan isi saka macem-macem jinis.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Piranti lunak antivirus lengkap saka Microsoft. Antivirus nglindhungi sistem marang virus saka macem-macem jinis, spyware lan ancaman liyane.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Piranti lunak kanggo waras karya layanan penting lan paramèter sistem. Piranti lunak matrapi kasalahan pendaptaran lan file sistem ala.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak kanggo dijupuk video saka layar komputer. Uga ndhukung rekaman bagean tartamtu ing layar lan nggawe gambar.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Antivirus komplek kanthi tingkat perlindungan sing tepat dirancang kanggo respon efektif marang virus modern lan macem-macem jinis ancaman internet.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Alat kanggo nyepetake loading saka sistem operasi. Software ngijini sampeyan kanggo nambah kinerja lan ndeteksi konflik antarane pangolahan utawa layanan.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak iki dirancang kanggo ngganti jeneng akeh file kanthi bebarengan. Piranti lunak kasebut bisa ngganti jeneng file utawa bagean individu.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français...
Iki minangka uninstaller saka piranti lunak sing ora perlu, diinstal ekstensi ing browser, aplikasi Windows lan file residual.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: