PhotoTrip

Versi:
2.0.1.2726
Basa:
English, Français, Español, Deutsch...

Ngundhuh PhotoTrip

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Sistem operasi: Windows
Babagan: Foto
Lisensi: Nyoba
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: PhotoTrip

Gambaran

PhotoTrip – lunak kanggo bisa karo gambar lan ngatur gallery photo. Software mbisakake kanggo Ngurutake gambar dening album, ndeleng foto dening tanggal daya lan ndudohke panggonan dibukak ing peta. PhotoTrip ngandhut pesawat pribadi kanggo ngatur kualitas gambar lan nemtokke macem-macem efek. Uga PhotoTrip ngijini sampeyan kanggo nerbitaké gambar ing layanan populer lan jaringan sosial, kayata Facebook, Instagram, Flikr, VK lan liyane.

Fitur utama:

  • Great pesawat pribadi lan efek
  • Ngurutake dening album
  • Placement foto ing peta
  • Interaksi karo jaringan sosial

Komentar ing PhotoTrip

PhotoTrip software sing gegandhengan

Piranti lunak nggawe gelaran profesional lan kualitas. Uga ndhukung format media lan macem-macem efek grafis utawa swara.
Ngundhuh
Nyoba
English
A alat kuat kanggo bisa karo gambar. Piranti lunak nduwe pesawat gedhe pribadi nggawe, ngowahi lan nyipta gambar.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Piranti lunak kanggo ngatur nglumpukke potret lan bahan video. Uga lunak nyedhiyakake tlusur lan sudhut kemungkinan gampang kanggo proses file.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Alat kanggo ndeleng lan bisa karo file grafis. Software ngijini sampeyan kanggo aplikasi macem-macem efek lan Ngonversi file kanggo format populer.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
piranti lunak kanggo ndeleng, ngowahi lan Ngonversi gambar. Piranti lunak ndhukung format ing Graphic utama lan akeh fungsi beda.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Editor grafis kuat kanggo bisa karo lukisan digital. Piranti lunak wis akeh pribadi lan fitur kanggo nggawe kriya profesional.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська...
Editor kuat karo pesawat pribadi bisa karo gambar. Piranti lunak ngandhut mode kanggo Pick munggah paramèter perlu kanggo asil paling luweh.
Ngundhuh
Gratis
English
Alat kanggo nggawe kolase foto. Piranti lunak ngandhut pesawat dhasar pribadi editing, akèh cithakan kasedhiya lan efek tambahan.
Ngundhuh
Nyoba
English
Piranti lunak kanggo ngatur katajeman foto surem. Lunak njamin Recovery saka kualitas gambar kanthi kiat utawa weakening saka ngarahke.
Ngundhuh
Gratis
English
Editor Graphic karo pesawat pribadi trep kanggo bisa karo gambar. Software ngijini sampeyan kanggo nggunakake Processing kumpulan nalika nggunakake saringan.
Ngundhuh
Gratis
English, Français
Piranti lunak kanggo komprèsi kumpulan lan konversi file gambar. Piranti lunak mbisakake kanggo nyetel kualitas gambar, ukuran lan opsi liyane sak konversi file.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Editor grafis kuat kanggo nggawe lan ngedit gambar. Software ngijini sampeyan kanggo ngundhuh efek tambahan lan pribadi digarap gambar.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Pribadi kuat kanggo dijupuk video saka layar. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo ngrekam video utawa audio, nggawe gambar, ngowahi lan nambah macem-macem efek.
Ngundhuh
Nyoba
English
Alat kuat kanggo bisa karo disk. Software ngijini sampeyan kanggo nggawe disk bootable lan flash drive kanggo nginstal sistem operasi.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Instrument kanggo dijupuk video saka layar komputer. Piranti lunak mbisakake kanggo siaran tumindak saka layar menyang layanan populer video.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: