Sistem operasi: WindowsAndroid
Babagan: Torrent
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: Popcorn Time
Wikipedia: Popcorn Time

Gambaran

Brondong Time – lunak kanggo muter film lan serial ing proses download. Brondong Time otomatis ndeteksi file torrent perlu lan ngijini sampeyan kanggo milih saluran torrent cocok kanggo downloads video paling cepet. Piranti lunak klebu akèh film lan acara TV sing dipérang dadi macem-macem kategori lan aliran. Brondong Time njamin dhuwur puter maneh kualitas isi video lan kemampuan kanggo ndeleng karo subtitles ing basa beda. Piranti lunak wis search engine trep kang mbisakake kanggo nemokake video judhul, popularitas utawa tanggal release. Uga Time Popcorn ngandhut pribadi kanggo ngatur kacepetan upload, ukuran subtitles lan katon saka piranti lunak.

Fitur utama:

  • Offline online ing proses download
  • Pilihan saka saluran torrent sing dipengini kanggo download
  • Kualitas tampilan
  • | Global akeh film lan TV nuduhake saka aliran beda
  • Nonton film karo subtitles ing basa beda

Gambar:

Popcorn Time
Popcorn Time
Popcorn Time
Popcorn Time
Popcorn Time
Popcorn Time
Popcorn Time
Popcorn Time

Popcorn Time

Versi:
6.2.1.14
Basa:
English, Français, Español, Deutsch...

Ngundhuh Popcorn Time

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.

Komentar ing Popcorn Time

Popcorn Time software sing gegandhengan

Piranti lunak populer
Tanggepan: