Popcorn Time

Versi:
6
Basa:
English, Français, Español, Deutsch...

Ngundhuh Popcorn Time

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Sistem operasi: WindowsAndroid
Kategori: TorrentOnline video
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: Popcorn Time
Wikipedia: Popcorn Time

Gambaran

Brondong Time – lunak kanggo muter film lan serial ing proses download. Brondong Time otomatis ndeteksi file torrent perlu lan ngijini sampeyan kanggo milih saluran torrent cocok kanggo downloads video paling cepet. Piranti lunak klebu akèh film lan acara TV sing dipérang dadi macem-macem kategori lan aliran. Brondong Time njamin dhuwur puter maneh kualitas isi video lan kemampuan kanggo ndeleng karo subtitles ing basa beda. Piranti lunak wis search engine trep kang mbisakake kanggo nemokake video judhul, popularitas utawa tanggal release. Uga Time Popcorn ngandhut pribadi kanggo ngatur kacepetan upload, ukuran subtitles lan katon saka piranti lunak.

Fitur utama:

  • Offline online ing proses download
  • Pilihan saka saluran torrent sing dipengini kanggo download
  • Kualitas tampilan
  • | Global akeh film lan TV nuduhake saka aliran beda
  • Nonton film karo subtitles ing basa beda

Komentar ing Popcorn Time

Popcorn Time software sing gegandhengan

Popular torrent klien kanggo download lan nuduhake file ing internet. Piranti lunak wis fungsi migunani lan ngijini sampeyan kanggo nyambung tambahan.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Klien kanggo ngundhuh lan enggo bareng file torrent. Software ngijini sampeyan kanggo ngatur downloading file lan ndeleng informasi rinci bab mau.
Ngundhuh
Gratis
English
Alat kuat kanggo ngundhuh file torrent. Piranti lunak ndhukung fungsi-fungsi dhasar saka klien torrent lan ngijini sampeyan kanggo pratinjau file multimedia.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
piranti lunak kanggo download lan nuduhake file ing jaringan BitTorrent. Piranti lunak ngandhut setelan fleksibel saka download lan upload file kanggo kabutuhan pangguna.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Gampang kanggo nggunakake torrent klien kanggo enggo bareng file liwat internet. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo ngundhuh utawa mbongkar isi ing macem-macem jaringan torrent.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Iki minangka piranti lunak kanggo nonton konten video saka produser film favorit, seri TV lan acara TV minangka Netflix, Hulu, HBO lan liyane.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Piranti lunak kanggo niru game ing virtual MIDI-keyboard. Piranti lunak mbisakake kanggo nemtokake tonality musik lan ngatur piranti musik kanggo kabutuhan pangguna.
Ngundhuh
Nyoba
English
piranti lunak kanggo ndeteksi lan mbusak virus. Software ngijini sampeyan kanggo mindhai sistem kanggo macem-macem jinis virus, spyware lan ancaman.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Piranti lunak multifungsi kanggo ngrekam lan ngowahi cd. Piranti lunak wis akeh tambahan fitur bisa karo data cd.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Layanan game maya puter maneh game ing teknologi video streaming. Lunak nyedhiyakake puter maneh paling nuntut game ing piranti karo paramèter sistem kurang.
Ngundhuh
Nyoba
English, Русский
Iki minangka piranti lunak sing apik kanggo mriksa file musik sing rusak ing format MP3 lan nggambarake isi kesalahan kanthi grafis.
Ngundhuh
Nyoba
English
Piranti lunak kanggo mbukak, tampilan lan print tabel elektronik ing format Excel. Piranti lunak mbisakake kanggo ndeleng dokumen ing macem-macem mode lan ngganti sawetara rincian first.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Software ngowahi teks lan file Graphic kanggo format PDF dening nggunakake digawé sacara mandhiri virtual printer.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak kanggo mbentuk lan ngatasi cryptographs. Lunak klebu kolom kanggo nggawe macem-macem jinis cryptographs.
Ngundhuh
Nyoba
English
Piranti lunak kanggo transfer file loro-cara antarane iPhone, iPod, iPad lan komputer. Piranti lunak nduwe pesawat pribadi kanggo ngatur data.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: