Popcorn Time

Versi:
6
Basa:
English, Français, Español, Deutsch...

Ngundhuh Popcorn Time

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Sistem operasi: WindowsAndroid
Kategori: TorrentOnline video
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: Popcorn Time
Wikipedia: Popcorn Time

Gambaran

Brondong Time – lunak kanggo muter film lan serial ing proses download. Brondong Time otomatis ndeteksi file torrent perlu lan ngijini sampeyan kanggo milih saluran torrent cocok kanggo downloads video paling cepet. Piranti lunak klebu akèh film lan acara TV sing dipérang dadi macem-macem kategori lan aliran. Brondong Time njamin dhuwur puter maneh kualitas isi video lan kemampuan kanggo ndeleng karo subtitles ing basa beda. Piranti lunak wis search engine trep kang mbisakake kanggo nemokake video judhul, popularitas utawa tanggal release. Uga Time Popcorn ngandhut pribadi kanggo ngatur kacepetan upload, ukuran subtitles lan katon saka piranti lunak.

Fitur utama:

  • Offline online ing proses download
  • Pilihan saka saluran torrent sing dipengini kanggo download
  • Kualitas tampilan
  • | Global akeh film lan TV nuduhake saka aliran beda
  • Nonton film karo subtitles ing basa beda

Komentar ing Popcorn Time

Popcorn Time software sing gegandhengan

Popular torrent klien kanggo download lan nuduhake file ing internet. Piranti lunak wis fungsi migunani lan ngijini sampeyan kanggo nyambung tambahan.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Gampang kanggo nggunakake torrent klien kanggo enggo bareng file liwat internet. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo ngundhuh utawa mbongkar isi ing macem-macem jaringan torrent.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Alat kuat kanggo ngundhuh file torrent. Piranti lunak ndhukung fungsi-fungsi dhasar saka klien torrent lan ngijini sampeyan kanggo pratinjau file multimedia.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Alat kanggo Ngonversi komputer menyang media center utawa ngarep bioskop. Piranti lunak ndhukung remot kontrol lan ngijini sampeyan kanggo nyambung tambahan.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Klien kanggo ngundhuh lan enggo bareng file torrent. Software ngijini sampeyan kanggo ngatur downloading file lan ndeleng informasi rinci bab mau.
Ngundhuh
Gratis
English
piranti lunak kanggo download lan nuduhake file ing jaringan BitTorrent. Piranti lunak ngandhut setelan fleksibel saka download lan upload file kanggo kabutuhan pangguna.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Alat kanggo Nyalin aman saka file antarane komputer lan server. Software ngijini sampeyan kanggo ngowahi file teks lokal lan remot.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Pamuter fungsi kanggo muter file media. Piranti lunak ndhukung populer format lan ngidini sampeyan kanggo extract trek audio saka file video.
Ngundhuh
Gratis, nyoba
English, Українська, Français...
Piranti lunak fungsi kanggo bisa karo file media. Isine pribadi kanggo ngowahi foto, file audio lan nambah macem-macem efek video.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
piranti lunak kanggo ndeleng lan ngatur data ing telpon Sony Ericsson lan piranti adhedhasar sistem operasi Android.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Piranti lunak kanggo remot kontrol komputer kanthi nggunakake Android, iOS lan Windows piranti telpon. piranti lunak kanthi simulates fungsi saka mouse lan keyboard.
Ngundhuh
Gratis
English, 中文
Iki minangka alat kanggo nemokake foto, kontak, musik, log telpon utawa data liyane saka macem-macem jinis sing ilang saka piranti Android.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Editor multifunctional kanggo nggawe game 2D benten aliran lan kerumitan. Piranti lunak menehi proses pembangunan prasaja kanggo kedhaftar tanpa program skills.
Ngundhuh
Gratis
English
piranti lunak kanggo bisa karo arsip saka macem-macem. Piranti lunak menehi tingkat dhuwur saka komprèsi gambar lan nyawiji karo panuduh saka sistem operasi.
Ngundhuh
Nyoba
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Gampang kanggo nggunakake pamuter audio. Piranti lunak ndhukung format audio lan mbisakake kanggo nginstal komponen tambahan bisa karo file audio.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: