Unity

Unity

Versi:
2017.4.0f1
Basa:
English

Ngundhuh Unity

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Sistem operasi: Windows
Babagan: Game nggawe
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: Unity
Wikipedia: Unity

Gambaran

Manunggal – lunak kanggo berkembang 2D lan 3D game. Piranti lunak mbisakake kanggo nggawe game lan aplikasi sing didhukung dening sistem Windows, OS X, Android, iOS, Linux lan uga Game nyenengake Wii, PlayStation 3 lan Xbox 360. kemungkinan utama Kesatuan kalebu: support dinamis dipengini lan surround malang editor, modeling otomatis, testing saka game ing editor etc Kanthi nggunakaké dibangun ing modul piranti lunak ngijini sampeyan kanggo nggawe macem-macem aplikasi internet. Kamanunggalan ngandhut pribadi kanggo peserta pembangunan lan macem-macem tambahan kanggo expansion lunak kemungkinan.

Fitur utama:

  • Dhukungan kanggo game digawe dening sistem operasi beda
  • Pangembangan aplikasi internet
  • Dhukungan kanggo DirectX lan OpenGL
  • Kamungkinan saka peserta pembangunan

Komentar ing Unity

Unity software sing gegandhengan

Alat lengkap kanggo pengembangan game kanggo sistem operasi sing beda. Piranti lunak iki nduweni efek grafis lan swara kanggo entuk desain paling apik saka game.
Ngundhuh
Nyoba
English
Editor multifunctional kanggo nggawe game 2D benten aliran lan kerumitan. Piranti lunak menehi proses pembangunan prasaja kanggo kedhaftar tanpa program skills.
Ngundhuh
Gratis
English
Editor kuat karo pesawat pribadi bisa karo gambar. Piranti lunak ngandhut mode kanggo Pick munggah paramèter perlu kanggo asil paling luweh.
Ngundhuh
Gratis
English
Alat kanggo rembugan karo wong ing saindhenging donya. Software ngijini sampeyan kanggo rembugan nganggo mode konferensi video lan ijolan data.
Ngundhuh
Gratis
English
Alat banget dibangun kanggo ngatasi masalah saka wong wuta kanggo ngatur komputer lan tetep ing internet.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Alat kanggo bisa karo gambar lan foto. Piranti lunak ngandhut akèh saringan lan ngijini sampeyan kanggo nambah macem-macem efek utawa nggawe proyèk otomatis.
Ngundhuh
Gratis
English, Español
Alat menehi akses menyang Camping diblokir. Software mbisakake kanggo lulus pemblokiran censorship nggawe sambungan liwat proxy server pribadi.
Ngundhuh
Gratis
English, 中文, 文言
Iki minangka sarana cilik sing nyedhiyakake pangayoman marang instalasi lunak sing ora dikepengini kayata toolbar, adware utawa spyware sing beda.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Iki minangka antivirus lengkap kanthi tingkat pangreksan dhuwur marang ransomware, virus, spyware, malware lan ancaman online liyane.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Piranti lunak kanggo download lan upload file menyang layanan berkas-fungsi enggo bareng. Uga aplikasi mbisakake gampang ngatur file saka panyimpenan maya.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Iki minangka piranti lunak kanggo nggawe cadangan kabeh harddisk utawa data kapisah. Piranti lunak ndhukung tingkat kompresi lan rekaman sing dhuwur.
Ngundhuh
Gratis
English
Iki minangka jaringan pribadi virtual kanggo ndhelikake kegiatan online sampeyan dhewe lan ngliwati watesan regional.
Ngundhuh
Nyoba
English, Español, Deutsch...
Piranti lunak iki nduweni alat sing gedhe kanggo ngoptimalake sistem lan sacara umum bisa nambah kinerja ing macem-macem cara.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
A pesawat saka codecs kanggo muter maneh ing format modern saka file audio lan video. lunak nyedhiyakake kompatibilitas ing antarane codecs lan mbisakake kanggo ngatur konfigurasi sing.
Ngundhuh
Gratis
English
Alat kuat kanggo ngresiki lan ngoptimalake sistem. Software ngijini sampeyan kanggo ngresiki sistem mati file rasah lan tumindak aman lengkap lunak.
Ngundhuh
Nyoba
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: