Sistem operasi: Windows
Babagan: Game nggawe
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: Unity
Wikipedia: Unity

Gambaran

Manunggal – lunak kanggo berkembang 2D lan 3D game. Piranti lunak mbisakake kanggo nggawe game lan aplikasi sing didhukung dening sistem Windows, OS X, Android, iOS, Linux lan uga Game nyenengake Wii, PlayStation 3 lan Xbox 360. kemungkinan utama Kesatuan kalebu: support dinamis dipengini lan surround malang editor, modeling otomatis, testing saka game ing editor etc Kanthi nggunakaké dibangun ing modul piranti lunak ngijini sampeyan kanggo nggawe macem-macem aplikasi internet. Kamanunggalan ngandhut pribadi kanggo peserta pembangunan lan macem-macem tambahan kanggo expansion lunak kemungkinan.

Fitur utama:

  • Dhukungan kanggo game digawe dening sistem operasi beda
  • Pangembangan aplikasi internet
  • Dhukungan kanggo DirectX lan OpenGL
  • Kamungkinan saka peserta pembangunan
Unity

Unity

Versi:
2.3
Basa:
English

Ngundhuh Unity

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.

Komentar ing Unity

Unity software sing gegandhengan

Piranti lunak populer
Tanggepan: