uTorrent uTorrent

Ngundhuh Ngundhuh uTorrent

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.



Operasi sistem: Windows, Android
Lisènsi: Gratis
Review rating:

Gambaran:

utorrent – klien paling populer kanggo ngundhuh lan nuduhake file torrent ing internet. Piranti lunak menehi download kacepetan dhuwur saka file, kang wis ngrambah dening nomer akeh unggahan saka kedhaftar. utorrent mbisakake kanggo ngatur search engine lan nemokake file torrent perlu ing internet. Uga utorrent ngandhut pribadi kanggo ngatur kacepetan download utawa upload file lan ndhukung fungsi pratayang. Piranti lunak mbisakake kanggo ngatur proses download lan ndeleng informasi rinci babagan file. utorrent wis gampang kanggo nggunakake antarmuka lan migunakake jumlah cilik saka sumber komputer.

Fitur utama ing:

  • Kacepetan dhuwur saka download
  • Kontrol proses download
  • Kontrol mesin
  • Kamungkinan akses remot
  • Pratayang
  • Gampang kanggo nggunakake antarmuka

Komentar tumrap uTorrent:


uTorrent Lunak related:


Torrent   Streaming video  

Piranti lunak kanggo nonton online film lan TV nuduhake ing proses download. Piranti lunak nduwe pesawat gedhe isi video saka aliran beda lan njamin dhuwur puter maneh kualitas.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Torrent  

piranti lunak kanggo ngundhuh file saka jaringan torrent lan server FTP. Software mbisakake kanggo download sawetara file bebarengan lan pratinjau wong.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Torrent  

piranti lunak kanggo download lan nuduhake file ing jaringan BitTorrent. Piranti lunak ngandhut setelan fleksibel saka download lan upload file kanggo kabutuhan pangguna.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Torrent  

klien kanggo download lan nuduhake file ing internet. Wis kemungkinan saka sudhut setelan lan ngijini sampeyan kanggo pratinjau file.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Torrent  

Popular torrent klien kanggo download lan nuduhake file ing internet. Piranti lunak wis fungsi migunani lan ngijini sampeyan kanggo nyambung tambahan.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Torrent  

Alat kanggo ngundhuh lan enggo bareng file karo torrent extension. Piranti lunak ngandhut dhaptar file media populer lan search engine ditempelake.

Ngundhuh
Gratis
English

Torrent  

Klien kanggo ngundhuh lan enggo bareng file torrent. Software ngijini sampeyan kanggo ngatur downloading file lan ndeleng informasi rinci bab mau.

Ngundhuh
Gratis
English

Torrent  

Gampang kanggo nggunakake torrent klien kanggo enggo bareng file liwat internet. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo ngundhuh utawa mbongkar isi ing macem-macem jaringan torrent.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Torrent  

Alat migunani kanggo search cepet lan efisien file torrent ing internet. Software ngijini sampeyan kanggo file nelusuri ing nglacak torrent kapilih.

Ngundhuh
Gratis
English, Русский

Torrent  

Klien fungsi kanggo ngundhuh file saka internet. Piranti lunak nduwe pesawat gedhe fitur lan ngijini sampeyan kanggo file search.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Русский

Enkripsi  

Piranti lunak wis dirancang kanggo wewenang otomatis ing macem-macem situs. Software nyimpen formulir registrasi kapenuhan lan informasi liyane ing panyimpenan enkripsi.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Cd  

Alat kuat kanggo bisa karo disk. Software ngijini sampeyan kanggo nggawe disk bootable lan flash drive kanggo nginstal sistem operasi.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Game  

Alat kanggo bisa karo game saka console game Xbox 360. Modio ngijini sampeyan kanggo ngowahi file lan akses kanggo basis game disimpen saka sak donya.

Ngundhuh
Gratis
English

Cd  

piranti lunak kanggo mbukak gambar disk tanpa nggunakake drive optik. software nggawe virtual drive sing identik CD utawa DVD fisik drive.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Web browser  

Piranti lunak karo akèh layanan web dibangun ing kanggo akses gampang menyang kaca web lan jaringan sosial liwat browser.

Ngundhuh
Gratis
English, Deutsch

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: