Viber Viber

Iki lunak dibutuhake Ndaftar ing seluler telpon

Ngundhuh Ngundhuh Viber

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.




Operasi sistem: Windows, Android
Lisènsi: Gratis
Review rating:

Gambaran:

Viber – lunak populer kanggo pesen Komunikasi video, teks lan swara. Fitur utama piranti lunak kalebu: ijol-ijolan file, nitahaken saka grup chatting, dhukungan saka panggilan video HD, telpon kanggo ponsel lan landline sapiturute Viber otomatis disinkronake dhaftar kontak, nelpon lan pesen sajarah saka pengguna piranti seluler. Piranti lunak wis antarmuka prasaja lan gampang kanggo nggunakake.

Fitur utama ing:

  • Nggawe swara lan video komunikasi
  • Pesen teks Exchange lan file
  • Sinkronisasi antarane PC lan telpon
  • Telpon Mobil lan telpon landline

Komentar tumrap Viber:


Viber Lunak related:


Webcams   Komunikasi swara  

Alat kanggo komunikasi antarane kedhaftar kabeh ndonya. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo nggawe telpon swara, panggilan video lan pesen teks exchange.

Ngundhuh
Gratis
English, Español, 中文, 日本語...

Komunikasi swara   Webcams  

Piranti lunak kanggo mbukak lan ngatur sawetara akun Skype ing komputer siji. Piranti lunak mbisakake kanggo ngolah-ngalih ing antarane akun lan komunikasi ing sawetara chats ing wektu sing padha.

Ngundhuh
Gratis
English

Webcams   Komunikasi swara  

Alat kanggo rembugan karo kedhaftar donya. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo nggawe telpon swara lan komunikasi ing mode videoconference.

Ngundhuh
Gratis
English

Webcams   Komunikasi swara  

Alat kanggo nggawe swara lan telpon video kabeh ndonya. Program ngijini sampeyan kanggo nggawe telpon menyang mobiles lan landlines.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Webcams   Komunikasi swara  

Piranti lunak sing paling populer kanggo komunikasi karo kanca sak donya. Lunak njamin kualitas dhuwur saka komunikasi swara lan video, lan uga exchange trep saka pesen teks.

Ngundhuh
Adware
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Komunikasi swara   Webcams  

Piranti lunak wis fokus ing komunikasi aman ing internet karo kemungkinan minimal bocor data pribadi.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Chat   Komunikasi swara  

Piranti lunak kanggo swara lan komunikasi teks karo panganggo liya. Piranti lunak mbisakake kanggo nyetel sandhi kanggo akses kanggo ngobrol lan ngatur ing kothak dialog kanggo kabutuhan pangguna.

Ngundhuh
Gratis
English, 日本語, 한국어

Webcams  

Piranti lunak kanggo komunikasi teks lan video karo panganggo liya ing donya. Uga ana kamungkinan kanggo ngatur kamar khusus karo tema beda kanggo diskusi.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Français...

Webcams   Jupuk Layar  

lunak serves kanggo aplikasi efek video, grafis 3D Gêsang lan obyek animasi liwat gambar saka webcam.

Ngundhuh
Ora mbayar
English

Komunikasi swara  

Piranti lunak kuat kanggo komunikasi swara ing jaringan. Lunak nyedhiyakake transmisi swara kualitas tinggi lan asring digunakake ing antarane tukang game profesional.

Ngundhuh
Gratis
English

Video dinggo ngowahi  

Piranti lunak kanggo Ngonversi file video Ipod. Piranti lunak ndhukung format video populer lan ngandhut pamuter kanggo puter maneh sing.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français, Español...

Cd  

Pangatur kuat kanggo karya full-ukuran karo hard drive. Piranti lunak kalebu pesawat pribadi kanggo karya gampang karo jinis drive.

Ngundhuh
Gratis
English

Testing  

Software tes Kapabilitas kertu video. Piranti lunak ngandhut dibangun ing sarana kanggo ngatonake informasi rinci babagan paramèter saka kertu video.

Ngundhuh
Gratis
English

Pembangunan  

Setel keperluan migunani kanggo nggawe server web lengkap. Piranti lunak ngandhut modul saka pitungan rinci statistik kunjungan Webalizer lan FTP-klien FileZilla.

Ngundhuh
Gratis
English, Deutsch

Testing  

Piranti lunak nemtokake data teknis saka unsur constituent komputer. Sarana ndhukung karya karo akeh jinis komponen gabungan.

Ngundhuh
Gratis
English, 中文

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: