Viber

Versi:
9.2.0.8
Basa:
English

Ngundhuh Viber

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Perangkat lunak iki mbutuhake sampeyan mlebu ing ponsel
Sistem operasi: WindowsAndroid
Babagan: Komunikasi
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: Viber
Wikipedia: Viber

Gambaran

Viber – lunak populer kanggo pesen Komunikasi video, teks lan swara. Fitur utama piranti lunak kalebu: ijol-ijolan file, nitahaken saka grup chatting, dhukungan saka panggilan video HD, telpon kanggo ponsel lan landline sapiturute Viber otomatis disinkronake dhaftar kontak, nelpon lan pesen sajarah saka pengguna piranti seluler. Piranti lunak wis antarmuka prasaja lan gampang kanggo nggunakake.

Fitur utama:

  • Nggawe swara lan video komunikasi
  • Pesen teks Exchange lan file
  • Sinkronisasi antarane PC lan telpon
  • Telpon Mobil lan telpon landline

Komentar ing Viber

Viber software sing gegandhengan

Piranti lunak kanggo mbukak lan ngatur sawetara akun Skype ing komputer siji. Piranti lunak mbisakake kanggo ngolah-ngalih ing antarane akun lan komunikasi ing sawetara chats ing wektu sing padha.
Ngundhuh
Gratis
English
Alat kanggo rembugan karo kedhaftar donya. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo nggawe telpon swara lan komunikasi ing mode videoconference.
Ngundhuh
Gratis
English
Alat trep kanggo komunikasi swara ing internet. Software ngijini sampeyan kanggo nggawé utawa ngatur server dhewe lan kanggo menehi hak moderator situs.
Ngundhuh
Gratis
English, Deutsch
Piranti lunak sing paling populer kanggo komunikasi karo kanca sak donya. Lunak njamin kualitas dhuwur saka komunikasi swara lan video, lan uga exchange trep saka pesen teks.
Ngundhuh
Adware
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Piranti lunak kanggo nindakake komunikasi swara karo kualitas swara dhuwur ing telat minimal. Lunak iki uga digunakake dening pemain lan ndhukung nggawe kelompok tematik ing macem-macem game komputer.
Ngundhuh
Gratis
English, Русский
Alat kanggo komunikasi antarane kedhaftar kabeh ndonya. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo nggawe telpon swara, panggilan video lan pesen teks exchange.
Ngundhuh
Gratis
English, Español, 中文...
Piranti lunak kanggo komunikasi swara karo kanca lan pangguna liyane ing kadohan wae. Uga lunak ngijini kanggo nggawe saluran swara dhewe.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Piranti lunak kanggo komunikasi teks lan video karo panganggo liya ing donya. Uga ana kamungkinan kanggo ngatur kamar khusus karo tema beda kanggo diskusi.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Alat populer sing ngijini sampeyan kanggo komunikasi ing chats pribadi utawa kelompok, nggawe telpon swara utawa video lan ngatur Konferensi video.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français...
Iki minangka utusan populer kanggo olahpesen cepet, transfer file, komunikasi swara lan video.
Ngundhuh
Gratis
English
Alat kanggo rembugan karo wong ing saindhenging donya. Software ngijini sampeyan kanggo rembugan nganggo mode konferensi video lan ijolan data.
Ngundhuh
Gratis
English
Utusan iki ndhukung fitur-fitur khusus sing ditindakake kanggo nambah kerjasama bebarengan efektif antarane anggota tim.
Ngundhuh
Nyoba
English, Bahasa Indonesia, Français...
Piranti lunak kanggo nggawe gelaran lan ngrekam asil ing njaba. Piranti lunak kalebu beda pribadi kanggo ngatur proses tumitah.
Ngundhuh
Nyoba
English
Alat kanggo puter maneh ing multimedia lan isi interaktif ing internet. Piranti lunak iku nemen ngembang kemungkinan saka browser populer.
Ngundhuh
Gratis
English
Antivirus populer kanggo nglindhungi sistem marang macem-macem ancaman lan virus. Piranti lunak bisa kanggo mblokir robot jaringan lan matesi akses menyang situs web kanggo wong diwasa.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: