Viber

Viber

Versi:
10.5.0.28
Basa:
English, Українська, Français, Español...

Ngundhuh Viber

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Perangkat lunak iki mbutuhake sampeyan mlebu ing ponsel
Sistem operasi: WindowsAndroid
Babagan: Komunikasi
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: Viber
Wikipedia: Viber

Gambaran

Viber – lunak populer kanggo pesen Komunikasi video, teks lan swara. Fitur utama piranti lunak kalebu: ijol-ijolan file, nitahaken saka grup chatting, dhukungan saka panggilan video HD, telpon kanggo ponsel lan landline sapiturute Viber otomatis disinkronake dhaftar kontak, nelpon lan pesen sajarah saka pengguna piranti seluler. Piranti lunak wis antarmuka prasaja lan gampang kanggo nggunakake.

Fitur utama:

  • Nggawe swara lan video komunikasi
  • Pesen teks Exchange lan file
  • Sinkronisasi antarane PC lan telpon
  • Telpon Mobil lan telpon landline

Komentar ing Viber

Viber software sing gegandhengan

Piranti lunak kanggo komunikasi teks lan video karo panganggo liya ing donya. Uga ana kamungkinan kanggo ngatur kamar khusus karo tema beda kanggo diskusi.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Klien kanggo rembugan lan ijolan file ing jaringan IRC. Piranti lunak ngecek penggunane lan ngalangi downloading file angkoro menyang jaringan.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak sing paling populer kanggo komunikasi karo kanca sak donya. Lunak njamin kualitas dhuwur saka komunikasi swara lan video, lan uga exchange trep saka pesen teks.
Ngundhuh
Adware
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Alat kanggo rembugan karo kedhaftar donya. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo nggawe telpon swara lan komunikasi ing mode videoconference.
Ngundhuh
Gratis
English
Alat trep kanggo komunikasi karo wong ing saindhenging donya. Program ngijini sampeyan kanggo komunikasi nggunakake telpon swara lan video utawa pesen teks.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Piranti lunak kanggo nindakake komunikasi swara karo kualitas swara dhuwur ing telat minimal. Lunak iki uga digunakake dening pemain lan ndhukung nggawe kelompok tematik ing macem-macem game komputer.
Ngundhuh
Gratis
English, Русский
Alat kanggo komunikasi antarane kedhaftar kabeh ndonya. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo nggawe telpon swara, panggilan video lan pesen teks exchange.
Ngundhuh
Gratis
English, Español, 中文...
Alat populer sing ngijini sampeyan kanggo komunikasi ing chats pribadi utawa kelompok, nggawe telpon swara utawa video lan ngatur Konferensi video.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français...
Iki minangka piranti lunak komunikasi kanggo nindakake rapat-rapat sing nyaman lan kerjasama bebarengan sing efisien antarane karyawan.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Trep lan multifunctional chatting kanggo komunikasi ing jaringan lokal utawa internet. Piranti lunak menehi tingkat dhuwur saka pangayoman supaya nyegah bocor data.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Русский
Iki minangka utusan perusahaan kanthi obrolan tematik, panelusur utamane pesen utawa file lan integrasi karo layanan eksternal.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Alat trep kanggo rembugan karo dhukungan layanan populer. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo nggawe telpon swara, pesen teks exchange lan file.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français...
Iki solusi lengkap-fitur kanggo njupuk layar kanthi cara sing beda lan ngowahi gambar sing digawe ing editor grafis sing dibangun ing.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Iki minangka browser sing diowahi kanthi fungsi non-standar lan didhasari mesin Chromium. Browser nduweni proteksi privasi lan pangaturan tab fleksibel.
Ngundhuh
Gratis
Basa Jawa
Pangatur kuat kanggo karya full-ukuran karo hard drive. Piranti lunak kalebu pesawat pribadi kanggo karya gampang karo jinis drive.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: