Zillya!

Produk:
Versi:
3.0.2247
Lisensi:
Nyoba
Basa:
English, Українська, Русский

Ngundhuh Zillya!

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Sistem operasi: Windows
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: Zillya!

Gambaran

Zillya! – Lunak antivirus Handy kanggo nglindhungi komputer marang werna-werna jinis virus lan ancaman cyber. Zillya! mbisakake kanggo nglindhungi sistem marang virus, Cacing, Trojan lan angkoro lunak sing nyebabake kanggo sistem operasi salah, mundhut utawa karusakan saka data. Zillya! ngandhut sawetara mode mindhai lan mbisakake kanggo miwiti mindai ing jadwal ing wektu tengen kanggo pangguna. Software ndeteksi spyware lan Adware, èfèktif pamblokiran lan mbusak nalika nglindhungi saka spam bayangan lan mundhut saka informasi rahasia.

Fitur utama:

  • Efektif pangayoman marang werna-werna jinis saka ancaman
  • mode mindhai beda
  • Nyatane saka spyware lan Adware modul

Komentar ing Zillya!

Zillya! software sing gegandhengan

piranti lunak kanggo nglindhungi data pribadi marang ancaman jaringan. Antivirus menehi pangayoman marang malware lan spyware.
Ngundhuh
Nyoba
English, Українська, Français...
Alat kanggo ngreksa marang virus, spyware lan rootkit. Piranti lunak menehi aman Tetep ing internet lan ngecek lalu lintas kanggo ancaman bisa.
Ngundhuh
Gratis, nyoba
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Antivirus komplek kanthi tingkat perlindungan sing tepat dirancang kanggo respon efektif marang virus modern lan macem-macem jinis ancaman internet.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
The antivirus misuwur kanggo pangayoman saka sistem marang werna-werna jinis ancaman. Piranti lunak iku bisa kanggo nyimpen sandhi pangguna ing safety lan nglindhungi jaringan asal marang spyware.
Ngundhuh
Gratis, nyoba
English, Français, Español...
Software ndeteksi vulnerabilities sistem lan ngilangake wong. program menehi search aman ing internet lan pangayoman marang fraudsters.
Ngundhuh
Gratis, nyoba
English
Piranti lunak antivirus kanggo golek lan mbusak file mbebayani. Piranti lunak nggunakake macem-macem engines antivirus kanggo nglindhungi wilayah beda sistem.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français...
Alat dirancang kanggo ndeteksi lan mbusak modul iklan. piranti lunak èfèktif mbusak toolbar, Unit iklan lan tambahan bayangan.
Ngundhuh
Gratis
English
piranti lunak kanggo ndeteksi lan mbusak virus. Software ngijini sampeyan kanggo mindhai sistem kanggo macem-macem jinis virus, spyware lan ancaman.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Piranti lunak antivirus lengkap saka Microsoft. Antivirus nglindhungi sistem marang virus saka macem-macem jinis, spyware lan ancaman liyane.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Alat kanggo menehi hasil karo spyware. Piranti lunak mbisakake kanggo nindakake analisis rinci sistem lan ngontrol cara miwiti boot.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Antivirus nduweni tingkat ancaman deteksi sing aman lan langkah-langkah keamanan tambahan kanggo surfing web utawa belanja online.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Deutsch...
Antivirus modern iki digunakake kanggo nglindhungi komputer marang piranti lunak angkoro, ndeteksi situs web sing mbebayani, mblokir virus lan nyegah nyolong data.
Ngundhuh
Nyoba
English
Gampang kanggo nggunakake mata uang saka file video menyang format sing didhukung dening paling piranti hotspot lan nyenengake.
Ngundhuh
Gratis
English
Ing emulator Sony PlayStation console game. Piranti lunak njamin muter cd game lan gambar sing nggunakake macem-macem tambahan.
Ngundhuh
Gratis
English, Español
piranti lunak kanggo nggawe dhaptar tugas lan rencana saben tumindake. Aplikasi ndhukung karya karo dokumen populer format lan isi saka macem-macem jinis.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: