Sistem operasi: Windows
Babagan: Torrent
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: Zona
Wikipedia: Zona

Gambaran

Zona – klien torrent karo pesawat akeh kemungkinan beda-beda. Software ngijini sampeyan kanggo nyetel kacepetan downloading lan diunggahaké, nyetel basa lan subtitles kanggo video, nyetel kabar bab film utawa seri anyar lan sapiturute Zona kalebu search engine dhewe sing mbisakake panelusuran kanggo film, musik utawa game dening kategori lan negara. Software ngijini sampeyan kanggo ngrungokake stasiun radio, nonton TV saluran utawa macem-macem video nggunakake pamuter dibangun ing. Zona uga interaksi karo VK jaringan sosial lan ngijini kanggo ngrungokake utawa ngundhuh file audio.

Fitur utama:

  • Download file torrent
  • Pilihan gedhe isi
  • Dibangun ing search engine
  • Dibangun ing pamuter

Gambar:

Zona
Zona
Zona
Zona
Zona
Zona
Zona
Zona

Zona

Versi:
2.0.4.3
Basa:
English, Українська, Русский

Ngundhuh Zona

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.

Komentar ing Zona

Zona software sing gegandhengan

Piranti lunak populer
Tanggepan: