Zona

Versi:
2.0.2
Basa:
English, Українська, Русский

Ngundhuh Zona

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Piranti lunak iki bisa ngrusak komputer, rincian.
Sistem operasi: Windows
Babagan: Torrent
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: Zona
Wikipedia: Zona

Gambaran

Zona – klien torrent karo pesawat akeh kemungkinan beda-beda. Software ngijini sampeyan kanggo nyetel kacepetan downloading lan diunggahaké, nyetel basa lan subtitles kanggo video, nyetel kabar bab film utawa seri anyar lan sapiturute Zona kalebu search engine dhewe sing mbisakake panelusuran kanggo film, musik utawa game dening kategori lan negara. Software ngijini sampeyan kanggo ngrungokake stasiun radio, nonton TV saluran utawa macem-macem video nggunakake pamuter dibangun ing. Zona uga interaksi karo VK jaringan sosial lan ngijini kanggo ngrungokake utawa ngundhuh file audio.

Fitur utama:

  • Download file torrent
  • Pilihan gedhe isi
  • Dibangun ing search engine
  • Dibangun ing pamuter

Komentar ing Zona

Zona software sing gegandhengan

Gampang kanggo nggunakake torrent klien kanggo enggo bareng file liwat internet. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo ngundhuh utawa mbongkar isi ing macem-macem jaringan torrent.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Popular torrent klien kanggo download lan nuduhake file ing internet. Piranti lunak wis fungsi migunani lan ngijini sampeyan kanggo nyambung tambahan.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Piranti lunak kanggo nonton online film lan TV nuduhake ing proses download. Piranti lunak nduwe pesawat gedhe isi video saka aliran beda lan njamin dhuwur puter maneh kualitas.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
piranti lunak kanggo download lan nuduhake file ing jaringan BitTorrent. Piranti lunak ngandhut setelan fleksibel saka download lan upload file kanggo kabutuhan pangguna.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Klien kanggo ngundhuh lan enggo bareng file torrent. Software ngijini sampeyan kanggo ngatur downloading file lan ndeleng informasi rinci bab mau.
Ngundhuh
Gratis
English
Alat kuat kanggo ngundhuh file torrent. Piranti lunak ndhukung fungsi-fungsi dhasar saka klien torrent lan ngijini sampeyan kanggo pratinjau file multimedia.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Alat kanggo maca sandi, compress utawa proses file audio lan video. Software ngijini sampeyan kanggo milih pesawat sing dipengini saka codecs lan bisa karo subtitles.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Populer antarane tukang game emulator jaringan lokal. Lunak njamin sambungan aman karo pemain lan wis akeh kolom kanggo ngganti.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Deutsch...
Piranti lunak kanggo bisa karo bandar modems lan router. Piranti lunak ndhukung nomer akeh macem-macem model saka peralatan jaringan.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Piranti lunak kanggo pamisah file menyang bagean lan gabung sesampunipun. Piranti lunak ndhukung file macem-macem ukuran lan format.
Ngundhuh
Gratis
English
Editor fungsi kanggo bisa karo kode. Piranti lunak ngandhut pesawat fitur kuat lan kemampuan kanggo ngunggah file lokal kanggo FTP-server.
Ngundhuh
Nyoba
English, 한국어
Piranti lunak dirancang kanggo ngatur proses kerja lan nggawe ruang kerja siji kanggo nambah interaksi antarane karyawan.
Ngundhuh
Gratis
English
Manager piranti saka Garmin. Uga piranti lunak ngundhuh nganyari peta lan isi liyane piranti.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak kanggo ndeleng lan nyunting-file PDF. Piranti lunak ngandhut sawetara saka sudhut kolom kanggo ngatur karya paling produktif karo-file PDF.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Alat trep kanggo ndeleng, nyalin lan print dokumen doc utawa docx format. Lunak dianggo tanpa masang Microsoft Word.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: