Piranti lunak populer – Kaca 35
Editor Graphic kanggo anak umur sadurunge sekolah karo pesawat gedhe efek lan pribadi. Software diprecaya saben tumindak dening efek swara lucu.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Piranti lunak multifungsi karo support kanggo protokol populer kanggo ijolan pesen teks karo kanca-kanca lan pangguna liyane kabeh ndonya.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Русский
piranti lunak kanggo waras ilang sandhi ing Wi-Fi. lunak waras kabeh tombol keamanan WAP utawa WPA sing disimpen ing layanan saka sistem operasi.
Piranti lunak iki bisa ngrusak komputer, rincian.
Ngundhuh
Gratis
English
Alat kanggo mati otomatis. Piranti lunak mbisakake kanggo ngalih komputer menyang mode beda lan mati ing jadwal a.
Piranti lunak iki bisa ngrusak komputer, rincian.
Ngundhuh
Gratis
English, Русский, العربية...
Alat kanggo nambah stabilitas lan kacepetan saka sistem. Program performs amandemen lan mbusak kasalahan, entri kosong utawa ora ana guna ing pendaptaran.
Piranti lunak iki bisa ngrusak komputer, rincian.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Gampang kanggo nggunakake pamuter audio sing ndhukung format ing populer. Software ngijini sampeyan kanggo ngrungokake radio online lan kanggo ngobong music kanggo disk.
Piranti lunak iki bisa ngrusak komputer, rincian.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Alat trep kanggo searching lan downloading saka macem-macem file saka Internet. Software ngijini sampeyan kanggo Ngonversi file sing didownload kanggo format populer lan extract trek audio saka video.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Nganyari piranti lunak
Tanggepan: